Al mi smo navijači i mi u afektu mijenjamo svakog čim ne ide.nokee je napisao/la: ↑11 avg 2022, 09:38Odigras katastrofa prvo poluvrijeme, napravis 4 izmjene svi smo mi pomislili tipa "bravo i treba ih izvaditi" i da si uspio zabiti odma za 1-2 rekli bi kakav je majstor ovaj Dudic. To je jednostavno tako, kad ubodes nesta svi te hvale, kad izgubis ovako nista ne valja.Shategabri je napisao/la: ↑11 avg 2022, 09:07
Pa i ne baš, mi smo se prošle sezone mučili i kad smo vezali te pobjede, to je bilo bolno za gledati.
Ove tri pobjede si imao u svakoj borbu, prilike, vidjelo se da to neće biti čupanje pobjede, ok protiv Posušja se podrepilo, al opet nije to bilo bez igre.
Slažem se, ne praviš 4 izmjene na poluvremenu u afektu.
To nije dobro ni za ekipu, to je neozbiljno. Karma te onda nagradi onako glupim golom i ugasi skroz.
Mi kao navijaci kluba izgleda nikad nista necemo nauciti. Musa nam je do juce bio igrac za lige petice, sad prosjecan jel? Drobarov ne znamo kako dodje kod nas koliko je dobar, sad karna? Na Dzafica svi svrsavali, sad poredjenje sa Velkoskim? Nema sredine nikako.. Nije to posusje ili sloga toliko losija od Tuzle, niti je Tuzla toliko dobra kao sto je izgledalo sinoc, niti smo mi toliko jaki kao sto smo pojedini mislili prije ove utakmice, jednostavno desi se takav dan. Dudica ne branim, nisam nikad bio njegov preveliki fan, i iskreno mislim da je Jakir za njega profesor, ali svakako ima talenta i dati mu sansu na duze..
Ne znam da je neki trener zamijenio 4 igrača na poluvremenu zbog bilo čega.
Musa je i sinoć bio ok. Ne znam šta bih njemu na dušu. Jedan od rijetkih koji se borio, trčao, nije svemoguć da pokrije brisan prostor.
Drobarov je nespreman uletio. Ne bi sigurno igrao, al nemamo tu opcije.
Ok, desi se dan, idemo dalje. Nadamo se da se neće češće dešavati.
Dudić ima puno da uči.