Nego,smije li ko pitat za finansijski izvjestaj ko Azmira sto su skoro svaki mjesec pitali gdje trosi svoje pare,a ove budzetlije ne smiju ni pitat..

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Tako i treba, čim počnu skretati sa kolosijeka zaboraviti svu prethodnu priču i napasti koga treba. Čim se vrate na pravi put ja ću ih prvi podržati opet. Jedan od naših problema je taj mentalni sklop "ako sam jučer podržavao dobrog, danas ga ne smijem pljuvati kad se okrenuo totalno".harry_90 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 15:33kako se okrenu prica zacas ,do jucer ja negativa,sad oni sto su pisali hvalospjeve pisu nevaljale rijeci za upravu..![]()
Nego,smije li ko pitat za finansijski izvjestaj ko Azmira sto su skoro svaki mjesec pitali gdje trosi svoje pare,a ove budzetlije ne smiju ni pitat..![]()
A de molim te odgovori kako si znao za ovo prije godinu il dvije? Ne sumnjam da si navijač i prijatelj kluba, kao i 99% foruma, al pojedini počnu da prozivaju i prije nego što je neko i počeo radit. Ako se ne varam ovi ljudi su sasvim korektno počeli sa radom. Ne možeš reć da je bila ista situacija kao i sad. I na osnovu čega si tvrdio da će doć do ove situacije?NKMramor je napisao/la: ↑10 avg 2022, 14:39Sve ovo se govorilo godinu pa i dvije prije, pa se Bgm i ovdje svi do jednog posr.aše po meni i pojedincima, ja ispadoh najveći neprijatelj kluba, rak rana foruma i uhljeb, nečiji igrač. Sad došlo iz dupeta u glavu, al' ste čini mi se malo zakasnili za popravni, dobro će neko morat zapet da sva ova sra.nja popravi.![]()
Ma druze mene ovdje misljenje vecine ne zanima,svako svoj stav iznosi,nikog ne vrijedjam,al ima ovih pametnih ako nisi po njihovom sablonu proglase te neznalicom itd itd .. drago mi je da su dosli sebi nakon toliko vremena,previse se vjerovalo Imamovicu,sdp-u ,hoce azemica da nam ukrade stadion itd.. shebase sve opet,da nije one agencije nastupali bi sa juniorima ovu sezonu ..
Pa mene zanima od tih pametnih kako su prepoznali već prošle godine il čak prije dvije da će ispast ovako? Ako si jedan od njih živo me zanima na osnovu čega si mogao pretpostaviti, jer iskreno ovo meni djeluje da će se pljuvat svako novi ko dođe osim ako ne donese svoj keš.harry_90 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 15:51Ma druze mene ovdje misljenje vecine ne zanima,svako svoj stav iznosi,nikog ne vrijedjam,al ima ovih pametnih ako nisi po njihovom sablonu proglase te neznalicom itd itd .. drago mi je da su dosli sebi nakon toliko vremena,previse se vjerovalo Imamovicu,sdp-u ,hoce azemica da nam ukrade stadion itd.. shebase sve opet,da nije one agencije nastupali bi sa juniorima ovu sezonu ..
Naravno da te se ismijava kad si dokazani smarac i negativac. Ti si svaku losu situaciju oko kluba docekao sa osmijehom i floskulom "sta je sad, jesam li vam rek'o...", a kad god bi nesto lijepo se desilo, bilo to s marketinske strane ili neka pobjeda, tebe nema do naredne lose situacije. Ali bukvalno svaki put. I to od odlaska Azmira.harry_90 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 15:51Ma druze mene ovdje misljenje vecine ne zanima,svako svoj stav iznosi,nikog ne vrijedjam,al ima ovih pametnih ako nisi po njihovom sablonu proglase te neznalicom itd itd .. drago mi je da su dosli sebi nakon toliko vremena,previse se vjerovalo Imamovicu,sdp-u ,hoce azemica da nam ukrade stadion itd.. shebase sve opet,da nije one agencije nastupali bi sa juniorima ovu sezonu ..
Znas i sam kako je znao. Dok je radio u klubu sutilo se, cim je bila pedala, krenulo je drvlje i kamenje po Upravi. Mramor je ok momak, vrsni majstor svog zanata i skidam kapu za to, ali znamo svi kako je tekla ta situacija i to je bas nefer s obje strane, i Uprave koju smo osudili po tom pitanju, ali i s njegove jer je odmah poceo pljuvati ih.slatina87 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 15:38A de molim te odgovori kako si znao za ovo prije godinu il dvije? Ne sumnjam da si navijač i prijatelj kluba, kao i 99% foruma, al pojedini počnu da prozivaju i prije nego što je neko i počeo radit. Ako se ne varam ovi ljudi su sasvim korektno počeli sa radom. Ne možeš reć da je bila ista situacija kao i sad. I na osnovu čega si tvrdio da će doć do ove situacije?NKMramor je napisao/la: ↑10 avg 2022, 14:39Sve ovo se govorilo godinu pa i dvije prije, pa se Bgm i ovdje svi do jednog posr.aše po meni i pojedincima, ja ispadoh najveći neprijatelj kluba, rak rana foruma i uhljeb, nečiji igrač. Sad došlo iz dupeta u glavu, al' ste čini mi se malo zakasnili za popravni, dobro će neko morat zapet da sva ova sra.nja popravi.![]()
U klubu od 2014 (kad niko nije htio) do 2020, volontiranje 90%, znam kako ko diše i šta ko misli. Da mi se ne nakači neko, jer nemam vremena za rasprave, hiljadu puta dokazao svoju sposobnost, na kraju shvatio da mi ne treba da me jaše ko stigne, napustio (hvala Bogu pa ispade tako), kasnije u oktobru prošle godine, pa i u februaru ove godine ponovo, bez ičije pomoći, sa inostranim klubom koji je deset puta veći od bilo kojeg u našoj ligi dokazao svoju sposobnost, o čemu su pisali strani mediji, čak i goal.com. Sposobnost dokazali i ovi što su ostali, meni dovoljno.slatina87 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 15:38A de molim te odgovori kako si znao za ovo prije godinu il dvije? Ne sumnjam da si navijač i prijatelj kluba, kao i 99% foruma, al pojedini počnu da prozivaju i prije nego što je neko i počeo radit. Ako se ne varam ovi ljudi su sasvim korektno počeli sa radom. Ne možeš reć da je bila ista situacija kao i sad. I na osnovu čega si tvrdio da će doć do ove situacije?NKMramor je napisao/la: ↑10 avg 2022, 14:39Sve ovo se govorilo godinu pa i dvije prije, pa se Bgm i ovdje svi do jednog posr.aše po meni i pojedincima, ja ispadoh najveći neprijatelj kluba, rak rana foruma i uhljeb, nečiji igrač. Sad došlo iz dupeta u glavu, al' ste čini mi se malo zakasnili za popravni, dobro će neko morat zapet da sva ova sra.nja popravi.![]()
Nema Mramore tebe ko sta optuzivati nisi ti bio u upravnom odboru, mozda nekad dodju bolja vremena pa racunamo na tebe.NKMramor je napisao/la: ↑10 avg 2022, 16:36U klubu od 2014 (kad niko nije htio) do 2020, volontiranje 90%, znam kako ko diše i šta ko misli. Da mi se ne nakači neko, jer nemam vremena za rasprave, hiljadu puta dokazao svoju sposobnost, na kraju shvatio da mi ne treba da me jaše ko stigne, napustio (hvala Bogu pa ispade tako), kasnije u oktobru prošle godine, pa i u februaru ove godine ponovo, bez ičije pomoći, sa inostranim klubom koji je deset puta veći od bilo kojeg u našoj ligi dokazao svoju sposobnost, o čemu su pisali strani mediji, čak i goal.com. Sposobnost dokazali i ovi što su ostali, meni dovoljno.slatina87 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 15:38A de molim te odgovori kako si znao za ovo prije godinu il dvije? Ne sumnjam da si navijač i prijatelj kluba, kao i 99% foruma, al pojedini počnu da prozivaju i prije nego što je neko i počeo radit. Ako se ne varam ovi ljudi su sasvim korektno počeli sa radom. Ne možeš reć da je bila ista situacija kao i sad. I na osnovu čega si tvrdio da će doć do ove situacije?NKMramor je napisao/la: ↑10 avg 2022, 14:39Sve ovo se govorilo godinu pa i dvije prije, pa se Bgm i ovdje svi do jednog posr.aše po meni i pojedincima, ja ispadoh najveći neprijatelj kluba, rak rana foruma i uhljeb, nečiji igrač. Sad došlo iz dupeta u glavu, al' ste čini mi se malo zakasnili za popravni, dobro će neko morat zapet da sva ova sra.nja popravi.![]()
Šteta kluba, imena, stogodišnje historije da se prema njemu odnose ovako, sramota, najprije naša, pa onda njihova.![]()
Ti druže ko Alisa u zemlji čuda.slatina87 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 19:34Prvo nisam čovjeka optužio nego sam ga pito kako je znao? Dao mi je neki politički korektan odgovor , u suštini ništa mi nije reko. Da Bog da on još ovoliko uspio sa stranim klubovima pa ako Bog da jednog dana i sa Slobodom.
Jednostavno me zanima kako ste znali sve to što pišete od početka, jer kako kaže Madal na početku je uprava dobro radila. Eto ja sam glup , mene su uspjeli "kupit" pa bih volio da mi kažete gdje sam pogriješio da mi se opet to ne dogodi, ili jednostavno počnete pljuvat odmah pa kad dođe do tog onda izađete sa "bio sam u pravu" postovima...
Znači ti o upravi sudiš prema tome ko ih je postavio? Sutra se može jasmin zajebat i postavit nekog ko će stvarno htjet radit kako treba a mi ćemo ga hejtat zbog ranijeg iskustva? Jel i Azmir na isti fazon postavljen ko i sve uprave?costacurta08 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 23:12Ti druže ko Alisa u zemlji čuda.
Baš ne moraš biti Tesla da vidiš katastrofu u klubu i oko kluba. Svaka godina copy/paste prethodne. Ja kad sam govorio da je u upravi problem i gradskim strukturama jer oni vedre i oblače sport u gradu, samo što me kamenovali nisu od toga da sam Salkin zeleni do toga da mrzim Slobodu.
Nije ovo od godinu-dvije. Traje ova patnja duže al to bradatog jarca ne dotiče jer ga zaboli hašim za Slobodu.
Al hajd.
Jest, samo je tad pusten da radi "kako hoce" jer smo bili na dnu, kad je u gradu poceo postajat popularniji i drazi lik od Jasmina i htio nesto vise sa Slobodom, tad je kako sam kaze zamoljen da napusti Slobodu.slatina87 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 00:32Znači ti o upravi sudiš prema tome ko ih je postavio? Sutra se može jasmin zajebat i postavit nekog ko će stvarno htjet radit kako treba a mi ćemo ga hejtat zbog ranijeg iskustva? Jel i Azmir na isti fazon postavljen ko i sve uprave?costacurta08 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 23:12Ti druže ko Alisa u zemlji čuda.
Baš ne moraš biti Tesla da vidiš katastrofu u klubu i oko kluba. Svaka godina copy/paste prethodne. Ja kad sam govorio da je u upravi problem i gradskim strukturama jer oni vedre i oblače sport u gradu, samo što me kamenovali nisu od toga da sam Salkin zeleni do toga da mrzim Slobodu.
Nije ovo od godinu-dvije. Traje ova patnja duže al to bradatog jarca ne dotiče jer ga zaboli hašim za Slobodu.
Al hajd.
pa uz 2-3 korekcije nisi svjestan koliko bolje bi vodili klub od ovih hahaha zalosno jbtTrebamo ko Robijaši preuzet klub i stavit svoje ljude
Evo pozicije odma
Uprava: zlajci, Beduin, ultrastyletz, klasik, Pashoni
Direktor: simonknows
Sportski direktor: ASD
PR: Mramor
Glavni i odgovorni skaut : Sky
Trener: DamirT, pomocni: antisisoja
Nadzorni odbor: Harry
Ja mislim da bi finale kupa ne bi bilo dovedeno u pitanje
malo zajebancije
5 dan Beduin bi udavio HarryaRollingPaper je napisao/la: ↑11 avg 2022, 10:09Trebamo ko Robijaši preuzet klub i stavit svoje ljude
Evo pozicije odma
Uprava: zlajci, Beduin, ultrastyletz, klasik, Pashoni
Direktor: simonknows
Sportski direktor: ASD
PR: Mramor
Glavni i odgovorni skaut : Sky
Trener: DamirT, pomocni: antisisoja
Nadzorni odbor: Harry
Ja mislim da bi finale kupa ne bi bilo dovedeno u pitanje![]()
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 7 gostiju.