Premijer liga BiH - aktuelno

Miljacka
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Miljacka » 11 avg 2022, 11:18

dejavu je napisao/la:
11 avg 2022, 10:55
kako na silu zele da budu dobri sa svima to je nevjerovatno. Pocevsi od ze, tz, mo i ostalih. Citam neki dan hvale zenicane na gostoprimstvu i kako imaju kao neke dobre veze sa navijacima u Zenici :rol: pa evo od sinoc psuju od do poslije utakmice i napada na simpatizere i navijace. Jeste naivni, ako ste tamo preselili domace utakmice neko vrijeme ne morate se odmah uvlaciti u dupe svima, dajte malo dostojanstva :rol:

mi cemo uvijek govoriti kako nam ovi gore navedeni ne odgovaraju i uvijek cemo izabrati pravi rivalitet ako treba i sa mrznjom prije nekakvog laznog druzenja, treba ko vi da glumimo da smo dobri sa svima pa da se vracamo kuci upisani :rol:
**** cemo vas sve zajedno :D
Kakva hrpa gluposti napisana. :rol:

Znači i oni su se nama uvlačili u dupe? :lol: Jer su i oni ovdje pisali slične stvari kao i naši. Je li ti toliko teško shvatiti da neko koga ne zanima huliganizam i te stvari, samo hoće normalno da dođe na utakmicu i da nema nikakve probleme?
Nisam upratio da se neko družio s nekim kako tvrdiš.

I ne znam ko se vratio kući upišan, ali grupa nije. A grupa bi im trebala biti cilj, a ne dva dječaka sa ocem i dajdžom.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 11 avg 2022, 11:18

RollingPaper je napisao/la:
11 avg 2022, 10:01
Hajde pustite ljude da vas prcaju malo, pet komada ste dobili, pokrijte se ušima :D
Doslo i njihovih 5 minuta, pogotovo nakon ovih zajebancija oko Diglisica zadnjih dana. Sad suti i trpi. Samo kone nemojte pretjerivat s podjebavanjem, doc ce ponovo nasih 5 minuta, a znate kakvi smo kad forum okupiramo :D

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 11 avg 2022, 11:23

svrakino1921 je napisao/la:
11 avg 2022, 11:17
Sad kad ih Bodul i drustvo isamaraju u nedjelju u Kaknju
Pa kad se pobiju između sebe

Neprocjenjivo dijeliti Grad sa njima

Ludilo
Bolan samara vas ko stigne, pobjede na prste jedne ruke brojite u zadnjih godinu. Sta ste iz rupa izmigoljili a jedini razlog sto niste dobili po usima juce je jer niste ni igrali. :mrgreen:

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 11 avg 2022, 11:27

Miljacka je napisao/la:
11 avg 2022, 11:18
dejavu je napisao/la:
kako na silu zele da budu dobri sa svima to je nevjerovatno. Pocevsi od ze, tz, mo i ostalih. Citam neki dan hvale zenicane na gostoprimstvu i kako imaju kao neke dobre veze sa navijacima u Zenici :rol: pa evo od sinoc psuju od do poslije utakmice i napada na simpatizere i navijace. Jeste naivni, ako ste tamo preselili domace utakmice neko vrijeme ne morate se odmah uvlaciti u dupe svima, dajte malo dostojanstva :rol:

mi cemo uvijek govoriti kako nam ovi gore navedeni ne odgovaraju i uvijek cemo izabrati pravi rivalitet ako treba i sa mrznjom prije nekakvog laznog druzenja, treba ko vi da glumimo da smo dobri sa svima pa da se vracamo kuci upisani :rol:

Znači i oni su se nama uvlačili u dupe? :lol: Jer su i oni ovdje pisali slične stvari kao i naši. Je li ti toliko teško shvatiti da neko koga ne zanima huliganizam i te stvari, samo hoće normalno da dođe na utakmicu i da nema nikakve probleme?

I ne znam ko se vratio kući upišan, ali grupa nije. A grupa bi im trebala biti cilj, a ne dva dječaka sa ocem i dajdžom.
Šta bolan išta pišeš, pa ovo ti je Nišpa Izin brat.
🇵🇸

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 11 avg 2022, 11:30

Miljacka je napisao/la:
dejavu je napisao/la:

ne mozes tek tako normalno doci na utakmicu u drugi grad gdje vlada veliki rivalitet izmedju grupa, ne mozes sad kad igrate tamo domace glumiti da ste dobri nekad bili i da hocete na miru gledati utakmice, vec se skupite i pazite coskova (mislim na svakog navijaca 18+ ne mora biti pripadnik grupe)..o tome pricam u tome je poenta :D
pocevsi od sebe ja prvi imam poznanstva u ovim gradovima, ali nikad mi ne bi na um palo da nesto glumim da idemo za vrijeme utakmice zajedno i neko druzenje a svaku nasu tekmu minimalno po jedan veci belaj i masa manjih.
Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 11 avg 2022, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

held9
Kontakt:

Post Postao/la held9 » 11 avg 2022, 11:30

slika

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 avg 2022, 11:32

MostarskiSin je napisao/la:
11 avg 2022, 10:49
slika

Golemo nisu ostali da daju Fedji aplauz, odose na 0:4
Jesil vidio juce razliku i sa tekme u Gabeli i to protiv Zelje igrate jesil vidio sta je navijanje i podrska i vasa seljacka atmosfera i navijanje? Ajde imate vremena da naucite mozda vam kop bude imao vise od 50 ljudi
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 11 avg 2022, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.

Riquelme
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme » 11 avg 2022, 11:32

Biće zanimljivo kako će Dudić reagirati na ovo sinoć. Nije da je baš bio u ovakvoj situaciji.

Ako ovakav poraz ne ostavi velikog traga na tim i igru, definit. je izrastao u velikog trenera.
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 11 avg 2022, 11:40

dejavu je napisao/la:
11 avg 2022, 11:30
Miljacka je napisao/la:
dejavu je napisao/la:

ne mozes tek tako normalno doci na utakmicu u drugi grad gdje vlada veliki rivalitet izmedju grupa, ne mozes sad kad igrate tamo domace glumiti da ste dobri nekad bili i da hocete na miru gledati utakmice, vec se skupite i pazite coskova (mislim na svakog navijaca 18+ ne mora biti pripadnik grupe)..o tome pricam u tome je poenta :D
pocevsi od sebe ja prvi imam poznanstva u ovim gradovima, ali nikad mi ne bi na um palo da nesto glumim da idemo za vrijeme utakmice zajedno i neko druzenje a svaku nasu tekmu minimalno po jedan veci belaj i masa manjih.
Pa valjda bi trebalo da možeš ako dolaziš sa dvoje djece... Sam si rekao, rivalitet između grupa, ne rivalitet između grupe i porodice koja je došla. Kreni od sebe, je li bi prišao čovjeku sa dvojicom dječaka i glumio mu ludilo? Evo bilo je i finale kupa, nikome dlaka s glave nije falila. A otimanje šalova djetetu nikako ne može biti sramota Hordi, nego onih koji su otimali.

Oni ako žele kontakt znaju gdje ga mogu dobiti, eto nas opet uskoro u Zenici. Ali ako je suditi po onom snimku gdje njih 7-8 ne smije da priđe jednom čovjeku, definitivno ne žele kontakt, nego žele k'o hijene da napadaju ljude koji su tu zbog svega osim zbog tih stvari.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 11 avg 2022, 11:41

Beduin je napisao/la:
11 avg 2022, 10:12
elvirbaljic je napisao/la:
10 avg 2022, 22:50
Aduka87 je napisao/la:
10 avg 2022, 22:44

Goni se balja **** vas dan hahahaha
Haha ovo je za 40 + godina sto redovno Slobodu zezate. Jbg, veceras ste vise nego losi bili, nas je islo sve, mada igra je bila top. Vas igrac primi loptu, dvojica nasa na njemu. Ispaltilo se trcanje i zalaganje. Jos Musi plati cevape kad svrati u Sarajevo.
Komsijski suosjecate i svetite im se. 😁
Neka znaju ko im je sve uspio utrpati 4 ili vise golova u zajednickoj ligi.
Ma lma da nas pamte za vjeke vjekova, zvanicno im je ovo najtezi ligaski poraz. Gubili su jos 5-2 i 5-3, ali juce su trebali i 1-7
Tuzla City / Sloga Simin Han

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 11 avg 2022, 11:43

Miljacka je napisao/la:
11 avg 2022, 10:48
elvirbaljic je napisao/la:
10 avg 2022, 22:50
Aduka87 je napisao/la:
10 avg 2022, 22:44

Goni se balja **** vas dan hahahaha
Haha ovo je za 40 + godina sto redovno Slobodu zezate. Jbg, veceras ste vise nego losi bili, nas je islo sve, mada igra je bila top. Vas igrac primi loptu, dvojica nasa na njemu. Ispaltilo se trcanje i zalaganje. Jos Musi plati cevape kad svrati u Sarajevo.
Čestitke balja, pregazili ste nas. :salut:

Samo nemojte k'o štrumfovi, ako budemo ispred vas na kraju sezone, tražiti naše mjesto na tabeli jer ste nam dali pet golova. Oni ako dobiju Zrinjskog i kući, a Zrinjski ponovo bude prvak oni će tražiti da se pehar njima uruči, k'o birvaktile. :rol:

Valjali ste im, evo ih opet na forumu nakon dugo vremena, ja i zaboravio koliko ih ima ovdje. :rol:
Hvala drug. Sretno u nastavku, niste toliko losi, koliko ste juce zakazali u svim segmentima.
Tuzla City / Sloga Simin Han

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 11 avg 2022, 11:45

Riquelme je napisao/la:
11 avg 2022, 11:32
Biće zanimljivo kako će Dudić reagirati na ovo sinoć. Nije da je baš bio u ovakvoj situaciji.

Ako ovakav poraz ne ostavi velikog traga na tim i igru, definit. je izrastao u velikog trenera.
Za njeg je sreća što je protivnik slab i po mjeri za popravku utiska.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 11 avg 2022, 11:58

LeonProfessional je napisao/la:
11 avg 2022, 11:45
Riquelme je napisao/la:

Za njeg je sreća što je protivnik slab i po mjeri za popravku utiska.
Ja ne bih tako sudio o Igmanu.
Prve dvije utakmice ne bi se baš reklo da su toliko slabi.
Koševo Zapad

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 11 avg 2022, 12:03

Ajoooj
ČESTITKE TC NA POBJEDI
I pitari nemojte se uvlačit
Pogotovo ne Tuzlacima, svakako su defektna roba
Odin, I await thee
Your true son am I

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 11 avg 2022, 12:07

Malo je čudan meč bio.

Boljka je ovo izlaženje visoko sa štoperima. Već su primili gol protiv Sloge na isti način.

Taktika kontra na tamnoputog brzog igrača nisu za duge staze.

Mene više brine kako Feđina ekipa ne zna šta raditi u zadnjoj trećini terena, kombinatorike ne prolaze, ne pravi se dovoljno prostora a i kad izađu u priliku onda je završnica loša.

1. Primljen gol iz prekida, Dizdarević inače ne postoji u kaznenom kada su duge lopte
2. Glup start i penal nad Kulibalijem
3. Promaja u glavi kod trećeg gola

Poslije svega toga ekipa pada i igra se letargično.

Može se izvući dosta toga, ali rekao bih da nije mjerilo ni za TC ni za FKS što se tiče nastavka sezone
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 11 avg 2022, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 11 avg 2022, 12:08

Dovoljan je napisao/la:
11 avg 2022, 12:03
Ajoooj
ČESTITKE TC NA POBJEDI
Ako misliš na simin hanćovce nemaju oni nikake veze sa tuzlom,dodirna tačka opanak na asvalt kad je pazarni dan za prodat mljeko i kad kod aze treba po sendvić i upute o botanju

A što se tiće sarajlica opet pokazali po neznam ti koi put o kakvim se papcima radi,čujem od jutros čišći zrak u zenici lako suse razišli u buća potok lobilju glavu itd ili što bi eminenti pitari rekli fina gradska raja iz buljakovog :rol:
Samo Sloboda | COYG

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 11 avg 2022, 12:11

mosarajvosa83 je napisao/la:
slika

Jesil vidio juce razliku i sa tekme u Gabeli i to protiv Zelje igrate jesil vidio sta je navijanje i podrska i vasa seljacka atmosfera i navijanje? Ajde imate vremena da naucite mozda vam kop bude imao vise od 50 ljudi
Ideja a ne masa glupane onaj bosanski neotesani. Iskreno, vecih seljacina od vas Bosanaca svijet nije upoznao, mislim da ste zadnji koji imate pravo za seljakluk nekoga prozivati. Pola vas jos ne zna pisati i citati a odlazak zubaru ravan odlasku na mjesec, nepoznata radnja. Zapeli u vremenu likovi a prozivalo bi nekoga. Idi burek suci, to vam je sav kapacitet. Ne daj Boze da treba misliti.

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 11 avg 2022, 12:15

Chapman1886 je napisao/la:
11 avg 2022, 12:08
Dovoljan je napisao/la:
11 avg 2022, 12:03
Ajoooj
ČESTITKE TC NA POBJEDI
Ako misliš na simin hanćovce nemaju oni nikake veze sa tuzlom,dodirna tačka opanak na asvalt kad je pazarni dan za prodat mljeko i kad kod aze treba po sendvić i upute o botanju

A što se tiće sarajlica opet pokazali po neznam ti koi put o kakvim se papcima radi,čujem od jutros čišći zrak u zenici lako suse razišli u buća potok lobilju glavu itd ili što bi eminenti pitari rekli fina gradska raja iz buljakovog :rol:
Oni su možda papci al su papci s lovom
Vi ste papci bez love
Ovo ostalo neću ni komentarisati jer je Vajta u svom stihu "DOJDI MI DOJDI MI DIRI DIRI DOJDI MI", bio lucidniji od tebe
Odin, I await thee
Your true son am I

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 avg 2022, 12:19

tersnakvadrat je napisao/la:
11 avg 2022, 12:11
slika

Ideja a ne masa glupane onaj bosanski neotesani. Iskreno, vecih seljacina od vas Bosanaca svijet nije upoznao, mislim da ste zadnji koji imate pravo za seljakluk nekoga prozivati. Pola vas jos ne zna pisati i citati a odlazak zubaru ravan odlasku na mjesec, nepoznata radnja. Zapeli u vremenu likovi a prozivalo bi nekoga. Idi burek suci, to vam je sav kapacitet. Ne daj Boze da treba misliti.
Retardu o cemu ti to? Ko se tebi obraca? Ako je tebi problem zubar ovdje kod mene nije,al dobro gdje ja zivim za tvoje selo je to Las Vegas

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 11 avg 2022, 12:26

11 avg 2022, 12:19
tersnakvadrat je napisao/la:
11 avg 2022, 12:11

Retardu o cemu ti to? Ko se tebi obraca? Ako je tebi problem zubar ovdje kod mene nije,al dobro gdje ja zivim za tvoje selo je to Las Vegas
Izgorit ce ti cevapi, manje na telefonu budi.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.