AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
celikmilan
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ako dođe za istu platu i naravno da je besplatno može. Ako nije pod tim uslovima onda ne.
- OldFashioned
- Kontakt:
NE HVALA.
Da je htio ispasti pošten čovjek najavio bi upravi, vlasnicima i igračima odlazak na vrijeme kako bi klub onda mogao gledati da ga proda i shodno tome nađe zamjenu a ne kao zadnji ljigavac obećavao produženje i onda se ispalio.
Da je htio ispasti pošten čovjek najavio bi upravi, vlasnicima i igračima odlazak na vrijeme kako bi klub onda mogao gledati da ga proda i shodno tome nađe zamjenu a ne kao zadnji ljigavac obećavao produženje i onda se ispalio.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
celikmilan
- Kontakt:
Kad već nemaju para ne bih imao ništa protiv Denayera kao zamjenskog stopera koji je slobodan igrač.
- Beduin
- Kontakt:
Ne znam odakle i pomisao povratka Kessia kad svi znamo da ce postpisati za Barcu. Gledao sam ga neki dan i odigrao je dobro poluvrijeme, bio znatno ofanzivniji i vise desno isao (cini mi se nesto poput perioda u Milanu kad je dosao i mi igrali 433 pa on desno ordinirao).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kessi ne hvala, korektno je dvije trećine ugovora odradio i ništa više. Trebao je reći koliko želi para, ako se ne može dogovoriti, onda da se proda uz dogovor u klub koji hoće. Ovako je ciljano išao da finansijski ošteti klub za koji igra, zbog svoje koristi. Za mene je Lewandowski korektno uradio, hoće da ide a vi se dogovarajte.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ma dobro, nevezano za Memagu, u globalu kazem, volim i ja kad je nesto dobro da se pise o tome. Ali kad mi kazu da smo jaci od prosle sezone za to i to, ja kazem slabiji smo za Kessija i Roma, nebitno. male su nijanse da li smo slabi ili jaci u odnosu na proslu sezonu.muxa je napisao/la: ↑10 avg 2022, 15:20Vidiš, s ovim se u potpusnosti slažem, ekipa se mora definitivno još pojačati. Da li je to moglo ranijje? Pitanje je. Jbg i ja kad kupujem auto ne idem u mercedesov salon i kažem daj mi najnoviji model S klase, već skontam koliko imam para, pa onda u skladu s tim danima gledam oglase i tražim nešto što odgovara mom budžetu. Tako j i na mercatu.milanist je napisao/la: ↑10 avg 2022, 14:45Ma sve je to ok, ( svaka cast vama dvojici) ali ponekad imam osjecaj da kada napises neki komentar koji nije u pozitivnom duhu, da se to ovdje odmah doceka na naz. Licno mislim da nismo jos kompletna ekipa za neke vece domete ( citaj iskorak u LP, odbrana skudeta... ) Sezona ce da bude jos teza nego prosla, nismo ni mi vise underdog, tako da imam osjecaj da smo se trebali jace pojacati od ovog trenutno sad.
Sto se tice Origija, i sam sam pisao ovdje prije nego je se i povezivao sa Milanom, kako bi ga volio vidjeti kod nas. Imam velika ocekivanja od njeg, sad da li ce uspjeti pred nama je![]()
Nije problem napisati negativan komentar ili da se ne slažeš sa nečim, ali brate de pogledaj postove memage u zadnjih godinu dana, ne znam ima li 5% pozitivnih postova. Jel baš sve tako crno u Milanu?
Sta hocu da kazem, kako se zavrsila sezona i kako se pisalo, nismo se uopste pojacali igracima kojima smo se nadali. Po meni ovo za sad je ''malo'', rekao sam i zasto.
druga stvar niko ne ocekuje te mercedese S klase ( Salah, Benzema, Lewa....) vec da se dovedu neki sasvim pristojni igraci tipa Sanchesa, Ziyecha a ne da se o pojacanjima pise o nekim nepoznatim igracima iz Midtjyllanda i slicni. To nam ne treba ako zelimo da se nadamo nekom uspjehu i u LP a ne da samo ucestvujemo.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Procitajte sta ste ovde pisali za Kessija haman cijelu zadnju sezonu. Jedan od najgirih igraca je bio. Momak ima rjesenja koja su nekad gluplja cak i od Saletovih. Mi smo jaci ove godine samo zato sto nema kretena koji ce protiv intera napravit dva penala u 10 minuta i crveni dobit protiv Atletika. Moze on pretrcat 30 km na utakmici ali mu dzaba kad je glup i kad sve to upropasti. Samo je Meite bio gori od njega na toj poziciji.
Brate nisi realan ni sekunde , ni meni se Kessie nije nekad svidjao zbog nekih gluposti , ali jedan od fizicki dominantniji veznjaka u Seria A.Da je toliko los koliko pises sto li bi ga Barca dovodila ? Stvarno hejta se igrac koji je itekako zasluzan za rezultate u zadnjih par sezona.Ruicosta je napisao/la: ↑11 avg 2022, 12:17Procitajte sta ste ovde pisali za Kessija haman cijelu zadnju sezonu. Jedan od najgirih igraca je bio. Momak ima rjesenja koja su nekad gluplja cak i od Saletovih. Mi smo jaci ove godine samo zato sto nema kretena koji ce protiv intera napravit dva penala u 10 minuta i crveni dobit protiv Atletika. Moze on pretrcat 30 km na utakmici ali mu dzaba kad je glup i kad sve to upropasti. Samo je Meite bio gori od njega na toj poziciji.
Koje ba rezultate? Sta smo to mi ostvarili od rezultata za njegovih 5 godina u Milanu? Koju je to on prevagu donio? Uzeli skudeto gdje on nije imo nikakvu specijalnu rolu. Ja bih samo volio da ga Barca registruje i da vidis koliko ce on igrat u Barci. Kad dodje lopta do njega tu je i kraj akcije, dzaba sto trci. Trcace on da odbrani go, i dobar je u tom, ali 90 posto tih trka je zbog njegovog gubljenja lopte. Daleko mu kuca od Milana bila. Malo je rec da ga hejtam.meepo je napisao/la: ↑11 avg 2022, 12:29Brate nisi realan ni sekunde , ni meni se Kessie nije nekad svidjao zbog nekih gluposti , ali jedan od fizicki dominantniji veznjaka u Seria A.Da je toliko los koliko pises sto li bi ga Barca dovodila ? Stvarno hejta se igrac koji je itekako zasluzan za rezultate u zadnjih par sezona.Ruicosta je napisao/la: ↑11 avg 2022, 12:17Procitajte sta ste ovde pisali za Kessija haman cijelu zadnju sezonu. Jedan od najgirih igraca je bio. Momak ima rjesenja koja su nekad gluplja cak i od Saletovih. Mi smo jaci ove godine samo zato sto nema kretena koji ce protiv intera napravit dva penala u 10 minuta i crveni dobit protiv Atletika. Moze on pretrcat 30 km na utakmici ali mu dzaba kad je glup i kad sve to upropasti. Samo je Meite bio gori od njega na toj poziciji.
U zadnje dvije sezone u ligi je odigrao skoro 6000 minuta. Pitas kakvu je prevagu donio ? Mnogo , mnogo je radio za ekipu u smislu trke, oduzimanja lopte,pressinga itd. Koji rezultati ? Milan je sezonu prije nego sto ce postati prvak bio drugi , znaci u dvije sezone on je pomogao timu da se domogne LP i titule sampiona. I nije on kreativan igrac on je destruktivac i neko cija fizicka prisutnost puno znaci timu na sredini terena. Ne mozes ga porediti s balvanima kao sto su Meite i Bakayoko.Ruicosta je napisao/la: ↑11 avg 2022, 12:34Koje ba rezultate? Sta smo to mi ostvarili od rezultata za njegovih 5 godina u Milanu? Koju je to on prevagu donio? Uzeli skudeto gdje on nije imo nikakvu specijalnu rolu. Ja bih samo volio da ga Barca registruje i da vidis koliko ce on igrat u Barci. Kad dodje lopta do njega tu je i kraj akcije, dzaba sto trci. Trcace on da odbrani go, i dobar je u tom, ali 90 posto tih trka je zbog njegovog gubljenja lopte. Daleko mu kuca od Milana bila. Malo je rec da ga hejtam.
Ma nije on crn koliko ja pricam vjerovatno, ali ne mogu shvatit da protiv intera primi loptu na 20 m od svog gola, udje s njom u svoj kazneni, tu je brani i pravi penal. Pa znas koliko igrac mora bit fudbalski neinteligentan da to uradi. Da mi je na vagu stavit koliko je puta za ovih 5 sezona prevagnuo a koliko usro, tu bi to nedje bilo.
Nebitno kakve igre je je pružao nisam za povratak zbog načina na koji je otišao. Kad se sjetim izjava da će sve završiti oko ugovora kad se vrati u Milanelo i da je to samo formalnost. Znamo sta je bilo poslije. Ako mi je ikog zao sto se nije vratio u Milan to je Silva. Nemjerljivo drag igrač koji i nije otišao svojom voljom, ako to možemo tako reći.
Il Club più titolato al mondo!
Znaci ljudi kad mediji pisu o transferima i o tome koga klub ganja mediji nemaju pojma. Kad se spominje odlazak igraca i kad mediji pisu kako nece produziti udari se drvljem i kamenjem po igracima i niko ne pise kako su mediji u krivu , a u biti niko ne zna sto se toga tice kakva je situacija.
Kessie je mozda rekao da ce produziti, mozda je njegova izjava izvadjena iz konteksta ? Dalje mozda je on htio produziti ali po uslovima da mu se da plata od 6-7 miliona sto realno moze dobiti u nekih 30 klubova danas u Europi ? Ne kontam vas fkt otisao lik jer je trazio vise novca. Sto je sasvim normalno. Ako radite negdje i kvalitetan ste radnik a potraznja za vama je velika onda 90% prihvatate ponudu s boljim uslovima pogotovo ako vam trenutni poslodvac ne moze isto dati.
Kessie je mozda rekao da ce produziti, mozda je njegova izjava izvadjena iz konteksta ? Dalje mozda je on htio produziti ali po uslovima da mu se da plata od 6-7 miliona sto realno moze dobiti u nekih 30 klubova danas u Europi ? Ne kontam vas fkt otisao lik jer je trazio vise novca. Sto je sasvim normalno. Ako radite negdje i kvalitetan ste radnik a potraznja za vama je velika onda 90% prihvatate ponudu s boljim uslovima pogotovo ako vam trenutni poslodvac ne moze isto dati.
-
celikmilan
- Kontakt:
Imam neki osjećaj da će danas u toku dana da se objavi da je Tomori produžio ugovor a možda čak i Leao. Da to bude prije prvog kola ali ipak da ne bude na dan utakmice.
Ja sam iz ciste zajebancije napisao da barca ne moze registrovati Kessiea i nek dodje nazad ali za milion plate. Haman 4 stranice komentara oko toga da su jedni za a jedni protiv. Jedni mu vec nasli mjesto u ekipi. Samo jos jedan dokaz koliko nam malo fali da se upecamo.
E tako nam je svaki prijelazni rok, neki anonimus na twiteru iz dosade kao i ja bubne nesto, i mi onda samo sto se ne pobijemo ovdje. A Maldini u tisini radi svoj posao
E tako nam je svaki prijelazni rok, neki anonimus na twiteru iz dosade kao i ja bubne nesto, i mi onda samo sto se ne pobijemo ovdje. A Maldini u tisini radi svoj posao
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Beduin
- Kontakt:
Neiskustvo brate.koraj je napisao/la: ↑12 avg 2022, 09:32Ja sam iz ciste zajebancije napisao da barca ne moze registrovati Kessiea i nek dodje nazad ali za milion plate. Haman 4 stranice komentara oko toga da su jedni za a jedni protiv. Jedni mu vec nasli mjesto u ekipi. Samo jos jedan dokaz koliko nam malo fali da se upecamo.
E tako nam je svaki prijelazni rok, neki anonimus na twiteru iz dosade kao i ja bubne nesto, i mi onda samo sto se ne pobijemo ovdje. A Maldini u tisini radi svoj posao![]()
Ja sam odmah rek'o da je on u Barci.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pioli je rekao da je posebno zadovoljan sa trojicom igraca kako su radili i igrali pripremne, a to su Rebic, Messias i Benaser
Znaci Messi ide svakako ispred Saleta
Znaci Messi ide svakako ispred Saleta
Ovo je njegova sezona. Sve ispod 10 golova bit ce razocarenje. Tipujem da ce dati 13 i upisati 5 asistencija.
Leao i Mike nominovani medju 30 kandidata u izboru za zlatnu loptu. Cudi me kako nema nikog iz Intera, iako tvrde da su za klasu bolji tim i da niko iz Milana ne bi mogao upasti u njihovi prvi 11
Samo konsultujem
Samo konsultujem
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Pa dobro da su uzeli titulu. Vjerovatno bi tu bio Lautaro ovako kurko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.