FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije mi jasno kako je ovaj NURUDIN dao u Sloveniji toliko golova, znaci da je njihova liga u daleko vecem kurcu nego nasa.
Bas me negativno iznenadio svojom sporoscu, pa pokretljiviji Merso od svakog naseg centarfora i to u poznim igrackim godinama.
Bas me negativno iznenadio svojom sporoscu, pa pokretljiviji Merso od svakog naseg centarfora i to u poznim igrackim godinama.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Jovic rece da je nasa liga jaca od slovenske
rekao da ih izdvaja infrastruktura
kaze dosta provodim vremena u Mariboru
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
onda smo i jaci od bugarske kad je ono najjaci stoper bugarske ligeBegovicRamiz je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:22Jovic rece da je nasa liga jaca od slovenske
kaze dosta provodim vremena u Mariboru

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Sta je bilo, bilo je. Ostaje nam da molimo Boga da Fedja debelo nauci iz sinocnjeg poraza. Dovest stopera-dva, napadaca obavezno i da se shvati da ne moze sve na neko trcanje pa sta bude, mora tu bit taktike, plan B itd.
Ako se nista ne nauci i ako se nastave isti problemi onda je belaj a nadam se da nece do toga doci.
Ako se nista ne nauci i ako se nastave isti problemi onda je belaj a nadam se da nece do toga doci.
-
- Kontakt:
Prošetaj s naše teme smradu zenički, evo nešto me baš qurac zaboli što vam je svaka marka bitna. Ugasili se aBd.Celicni je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:18Kojih 20 ? Pa ljudi na zapadu su bili izloženi red do ceste dole nemaš se potrebe šta skupljati.Došlo dječurlije da bace po kamencic pobjegli policija ih zaganjala vaši sami tako kažu.Ne živim na Marsu vidio sam svojim očima.Nemojte tako naivni biti, pa još je mogao neko sa strane da dođe.Jest da je uvijek bilo rivaliteta, al eto nama baš odgovara pravit sranja kad nam je klub u oporavku i kad nam je svaka marka bitna.Gomis99 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:09Druze nemoj pricati. 20 momaka se skupljalo u onom parku da napadnu raju sa zapada, valjda nisu smjeli tamo gdje sjever. Na Zapadu bilo starijih i ljudi dosli sa djecom, a oni hinjavci iz mraka istrcavaju . Smijesno. U Zenici ne treba igrati vise. I to je to.Celicni je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:01Izvinite na upadu.Što se tice utakmice imate faha za igru ne izgleda to loše imate tu igru, malo ste cudno izgledali na terenu izgubljeno i primili ste ne mogu reci glupe golove, nego vise vasom krivicom.Nije vam trebala l izmjena od 4 igrača odmah tu ste se baš pogubili.
Što se tiče nekakvog incidenta, slabo ko je i čuo da je nešto bilo i ako je bilo prvo nikakve veze nema sa navijačkom skupinom i sa onima koji podržavaju Čelik kako ovi mediji napuhavaju.Bilo vas je bruka ispred stadiona bili ste izloženi i niko nije ništa uradio.Nigdje se nisu Robijaši organizovali da nešto pokušaju uraditi.Prvo treba da znate da mi imamo u svom vlastitom gradu neprijatelja broj 1 a to je gradonačelnik gdje vodimo spor sa gradom gdje čovjek ne poštuje što je potpisao gdje smo na sudu sa njim, čovjek zadržaje naš novac i sve će uraditi samo da bi oštetio klub.Ponavljam ne nasjedajte, uvijek ce se naci par pojedinaca ali kao skupina i da je došlo do navijačkih sukoba kako ovi šupci pišu nema nikakve veze sa vezom a ne bi me čudilo da je Fudo poslao dječurliju da bace koji kamenčić.Sretno u nastavku
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
i bugari su sirotinja fudbalskaSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:23onda smo i jaci od bugarske kad je ono najjaci stoper bugarske ligeBegovicRamiz je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:22Jovic rece da je nasa liga jaca od slovenske
kaze dosta provodim vremena u Mariboru![]()
imaju Ludogorec i to ti je to ostali su tanki
a nasa liga je prica za sebe Modric rece da mu je ovdje bilo najteze igrati

-
- Kontakt:
Zato jer je uvijek bio slobodan bez igraca na ledjima,pritom je i brz kao raketa na nas neuigrani stoperski par koji igra silom prilikaIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:06Zuti je prosle sezone igrao u Gradini, bio jedan od boljih igrača. Mene je najvise onaj Coulibaly impresirao, kako nas je sinoc izmaltretirao najbolje potvrdjuje onaj aplauz cijelog zapada kad je izlazio.
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Relativno smo cesto domacini u Zenici i mogao je se makar stadion ocistiti da ne moramo mi cistiti da sjednemo. Sto se napada na nase navijace tice to je ogromna sramota Zenice, al ipak to su krivi maloumni kreteni. Licno sam jucer pricao sa jednim gospodinom Zenicaninom koji govori da je Celikovac al da sto se njega tice smo itekako dobrodosli u Zenicu i da je njega stid da se makar stolice nisu udostojili pomest. Takvim ljudima svaka cast, a maloumnicima se nayebemo bliskihCelicni je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:01Izvinite na upadu.Što se tice utakmice imate faha za igru ne izgleda to loše imate tu igru, malo ste cudno izgledali na terenu izgubljeno i primili ste ne mogu reci glupe golove, nego vise vasom krivicom.Nije vam trebala l izmjena od 4 igrača odmah tu ste se baš pogubili.
Što se tiče nekakvog incidenta, slabo ko je i čuo da je nešto bilo i ako je bilo prvo nikakve veze nema sa navijačkom skupinom i sa onima koji podržavaju Čelik kako ovi mediji napuhavaju.Bilo vas je bruka ispred stadiona bili ste izloženi i niko nije ništa uradio.Nigdje se nisu Robijaši organizovali da nešto pokušaju uraditi.Prvo treba da znate da mi imamo u svom vlastitom gradu neprijatelja broj 1 a to je gradonačelnik gdje vodimo spor sa gradom gdje čovjek ne poštuje što je potpisao gdje smo na sudu sa njim, čovjek zadržaje naš novac i sve će uraditi samo da bi oštetio klub.Ponavljam ne nasjedajte, uvijek ce se naci par pojedinaca ali kao skupina i da je došlo do navijačkih sukoba kako ovi šupci pišu nema nikakve veze sa vezom a ne bi me čudilo da je Fudo poslao dječurliju da bace koji kamenčić.Sretno u nastavku
-
- Kontakt:
Sacekaj da malo vise utakmica odigraju,sudite liku na osnovu jedne tekme,kontinuitet je bitan,protiv Slobode su isti ti koje hvalite izgledali kao amateriGomis99 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:11Oni godinama dobre igrace dovode. Onaj Doffo je isto zvijer bio . Otisao u Sloveniju ga igra. Sad ovaj coulibaly. Nema igraca u ligi koji ce ga moci cuvati. Nisko teziste a jak na nogama, o brzini ne treba. Pa i ovog Haruna Karica su iskobeljali iz druge lige. Treba i to znati , naci solidnog igraca od 19 godina da odmah igra u prvih 11.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:06Zuti je prosle sezone igrao u Gradini, bio jedan od boljih igrača. Mene je najvise onaj Coulibaly impresirao, kako nas je sinoc izmaltretirao najbolje potvrdjuje onaj aplauz cijelog zapada kad je izlazio.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dao jednu sezonu i to je sve, pisao sam kada je trebao doći da nije konstantan i da nisam za njegovo dovođenje. Nama treba ubica u napadu i isplatit će se koliko god da platiš. Ovo je pod uslovom ako želimo još neki play-off u budućnosti i tu borbu za grupnu fazu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Slazem se, al sinoc je djelovao kao vanzemaljac u odnosu na sve ostale na terenu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:37Sacekaj da malo vise utakmica odigraju,sudite liku na osnovu jedne tekme,kontinuitet je bitan,protiv Slobode su isti ti koje hvalite izgledali kao amateriGomis99 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:11Oni godinama dobre igrace dovode. Onaj Doffo je isto zvijer bio . Otisao u Sloveniju ga igra. Sad ovaj coulibaly. Nema igraca u ligi koji ce ga moci cuvati. Nisko teziste a jak na nogama, o brzini ne treba. Pa i ovog Haruna Karica su iskobeljali iz druge lige. Treba i to znati , naci solidnog igraca od 19 godina da odmah igra u prvih 11.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:06
Zuti je prosle sezone igrao u Gradini, bio jedan od boljih igrača. Mene je najvise onaj Coulibaly impresirao, kako nas je sinoc izmaltretirao najbolje potvrdjuje onaj aplauz cijelog zapada kad je izlazio.
Tamo je i Nedim Hadžić već dao par golova a u Slobodi nije dao nijedan.
ISTINA ZA VEDRANA!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Da smo sinoć sa ovakvim stilom igre izašli protiv Zrinjskog, oni bi nam uvalili još par komada.
Samo je bitno da se uci na greškama.
Samo je bitno da se uci na greškama.
ZZ
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sad nesto gledam i mali debeli piskavac je igrao protiv nas i sinoc i onda kad smo derbi izgubili 5 2
igrao je protiv nas kad smo izgubili od Slobode tamo 4 0 i kad su nas na Kosevu dobili 3 0
dao nam je i golova nekoliko
nevjerovatno
igrao je protiv nas kad smo izgubili od Slobode tamo 4 0 i kad su nas na Kosevu dobili 3 0
dao nam je i golova nekoliko
nevjerovatno
mogu misliti kako ih je Dudic sinoc naruzio 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Iduca utakmica nam je dosta bitna radi vracanja na pravi put i da pokazemo da je sinoc bila uzasna noc koja se ne smije ponoviti
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- napoleon72
- Kontakt:
https://makeagif.com/i/F9sBZFjoker90 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:05Nadam se da Dalara, Suljić i Nardin gledaju sad po naređenju snimke svojih kretanja i poteza iz prvog poluvremena. Da mi je gif onog jednog Suljićevog praćenja igrača, kad samo stade i nastavi da trčkara iza njega, a ovaj u punoj brzni nam ide na gol. I gleda kapiten, ono ko preuzet će neko jbg. Dalara će kad ova sezona završi imati 22 godine, ako misli se nekad pokazati i praviti kakav ozbiljniji transfer, sad mu je vakat da gine.
Kapitenov hajlajt ovog mandata kod nas. Ne bi taj potrcao za igracem, nema sanse.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/neven-sub ... eler/40995
Reći covjeku da se vrati iz penzije,moze komotno 2 sezone odigrati.Jos rodjen u BL,moze izganjati nase papire
Reći covjeku da se vrati iz penzije,moze komotno 2 sezone odigrati.Jos rodjen u BL,moze izganjati nase papire

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Juce mu lik uze loptu i udje u sredinu,kapiten dva koraka i stade konta neko ce ga vec zaustavitinapoleon72 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 14:00https://makeagif.com/i/F9sBZFjoker90 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:05Nadam se da Dalara, Suljić i Nardin gledaju sad po naređenju snimke svojih kretanja i poteza iz prvog poluvremena. Da mi je gif onog jednog Suljićevog praćenja igrača, kad samo stade i nastavi da trčkara iza njega, a ovaj u punoj brzni nam ide na gol. I gleda kapiten, ono ko preuzet će neko jbg. Dalara će kad ova sezona završi imati 22 godine, ako misli se nekad pokazati i praviti kakav ozbiljniji transfer, sad mu je vakat da gine.
Kapitenov hajlajt ovog mandata kod nas. Ne bi taj potrcao za igracem, nema sanse.
Ikic je vise nego solidan na toj poziciji. ALi jbg povreda sada. Gledat cemo kapitena josmosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 14:03Juce mu lik uze loptu i udje u sredinu,kapiten dva koraka i stade konta neko ce ga vec zaustavitinapoleon72 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 14:00https://makeagif.com/i/F9sBZFjoker90 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:05Nadam se da Dalara, Suljić i Nardin gledaju sad po naređenju snimke svojih kretanja i poteza iz prvog poluvremena. Da mi je gif onog jednog Suljićevog praćenja igrača, kad samo stade i nastavi da trčkara iza njega, a ovaj u punoj brzni nam ide na gol. I gleda kapiten, ono ko preuzet će neko jbg. Dalara će kad ova sezona završi imati 22 godine, ako misli se nekad pokazati i praviti kakav ozbiljniji transfer, sad mu je vakat da gine.
FC United Of Manchester !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], pierce, VolimoSarajevo i 42 gosta.