FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hoce li ovaj Hadziahmetovic konacno napraviti iskorak u karijeri?
100% brate i onda kad vidim raja nesto seru po trenerima ,nezadovoljna rezultatimaGanola1921 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 11:18Ja se ne sjecam da je Željo primo 4-5 komada u BH liZi, a bilo je kod nas igrackih kadrova da se najezis.

Nego zna li neko hoce li Delinjo na utakmicu ? ili ce na SFF picke traziti
Ma ljudi Mulalic je dasvim ok za nas u ovoj poziciji i sa ovim igračkim kadrom. Javi smo nego prosle sezone, mozda da se na kup okrenemo i tu probamo dici trofej, i izaci u Evropu
Volim te Zeljo!!!
Nas najveci poraz u ligi je vodstvo od 3:0 pa ona za pet minuta 3:3 protiv Zrinjskog, od tada mi nismo isti klub.
Mjau !
-
- Kontakt:
Vazda sam vjerovo u Mulalica, jer je predan ne samo Želji, nego gdje god je treniro i znam da zivi za fudbal opcenito. E sad, koliki je njegov kapacitet i da li je spreman za nesto vise, jer Željo kao klub ne smije biti ispod borbe za trofeje. Nazalost smo postali letargicni sto se tice ambicija.
Kako nam je naš vezni igrač pitar podnio poraz baš me zanima..
-
- Kontakt:
Lendrića dovesti dok se ne ukaže prilika za boljeg napadača!
Pa bolje da ostanemo na tom da nemamo napadačatiagofaria je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:43Lendrića dovesti dok se ne ukaže prilika za boljeg napadača!
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
-
- Kontakt:
Lendrić u 82 utakmice za Želju 39 golova i 10 asistencija… Ova naša dva “napadača” se nisu našli u šansi u ove 4 utakmice…Hilmo123 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:49Pa bolje da ostanemo na tom da nemamo napadačatiagofaria je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:43Lendrića dovesti dok se ne ukaže prilika za boljeg napadača!
Nama treba napadac koji je u formi i koji je igrao u ovom periodu. Nikako napadači koji ne igraju, koji su.povrijedeni i slično
- lijevapolutka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma samo dialiba, kao i svake godine
Ljudi ne kontaju da nama treba biti prioritet Evropa sa kojom dolaze novcana sredstva od UEFE.A sa Mulalicem je nikada necemo izboriti ..
4 pobjede u 18 utakmice je ok za nas klub?
4 mjeseca bez pobjede kuci?
Sta ti je tu ravno ok?
Inace popularni Rama potpisao za Goražde...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Pitanje je jel se smijati ili plakati... Pa da ja rodjeni brat mi..
@igrajlopte 🐦
Pa koja svrha dovodit napadača koji ne igra. Niti je u formi ..
A sta bi ti u ovakvoj situaciji? Nemamo za kifle, budzet nam 6KM, ne mozemo normalnog igrača dovesti vise koliko su nas unistili na svim poljima Brko i ostali lopovi, ko ce ti igrati za sicu kod nas, plus sve je pod velikim znakom pitanja, bukvalno dosta ljudi pika da ćemo zavrsiti kao Čelik itd. Niko u takvoj situaciji nece da rizikuje i dolazi kod nas a kamoli to da nismo finansijski sposobni dati platu igraču koji moze biti pravo pojačanje. Nazalost tako je kako je sada, ide na bolje aBd, dicice se Zeljo naš opet na najvisi vrh al trenutno smo mozda mrvu u boljoj situaciji nego prošle sezone. Mulalić nam je najveci domet sada kao i ovi igrači koji igraju
Volim te Zeljo!!!