FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Ja sam samo rekao da 2 i 3 go nisu nesto sto je doslo igrom akcijom vec individualnom greskom nasoma koju vi niste isforirali kao kod prvog gola gdje ste nas natjerali da gresku..
Rekao sam da je Fedja podcjenio vas i precjenio sebe, ulazeci u fight sa ekipom koja je imala mnogo mali broj utakmica u zadnjih 14-15 dana. Sto je sama posebi cinjenica da ce te bit svjezi i odmorni sto je glavni faktor uz individualne greske sto ste pobjedili..
Rekao sam da je Fedja podcjenio vas i precjenio sebe, ulazeci u fight sa ekipom koja je imala mnogo mali broj utakmica u zadnjih 14-15 dana. Sto je sama posebi cinjenica da ce te bit svjezi i odmorni sto je glavni faktor uz individualne greske sto ste pobjedili..
Komisija potvrdila. Protiv Posusja u Srebreniku.
Hvala Bogu dragom.A što protiv Posušja,zar nije protiv LeotaraWanderson je napisao/la: ↑11 avg 2022, 14:21Komisija potvrdila.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 11 avg 2022, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
Tako je kako kažeš drug.Pitar6785 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:42Ja sam samo rekao da 2 i 3 go nisu nesto sto je doslo igrom akcijom vec individualnom greskom nasoma koju vi niste isforirali kao kod prvog gola gdje ste nas natjerali da gresku..
Do viđenja u 12 kolu. Do tada popusti malo.
FK ŽELJEZNIČAR - FK TUZLA CITY
Datum 13.08.2022. 21:00 MOJA TV
Sudija: Jelić Frano – Široki Brijeg
Datum 13.08.2022. 21:00 MOJA TV
Sudija: Jelić Frano – Široki Brijeg
17.08.2022 (srijeda) 17:30 FK TUZLA CITY - HŠK POSUŠJE
Od 07.08 do 21.08.- 5 utakmica.Gorki,Sarajevo,Željezničar,Posušje i Leotar.
Od 07.08 do 21.08.- 5 utakmica.Gorki,Sarajevo,Željezničar,Posušje i Leotar.
Bit će puno teže igrati protiv ekipa koje dođu da se brane i odugivlace vrijeme kao što je neki dan Sloboda vrsila opstrukciju svim mogućim sredstvima. Takvih ekipa je puno a najmanje pola u PL. Sloboda, Sloga Diboj, Igman, Posusje i Leotar. Ko ovim ekipama uzme bodove bit će u prednosti. Zeljo je također blizu ovih ekipa što ćemo vidjeti već u subotu.
-
- Kontakt:
Ako niso gledao utakmicu barem pogledaj skraćeni pregled.Pitar6785 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:42Ja sam samo rekao da 2 i 3 go nisu nesto sto je doslo igrom akcijom vec individualnom greskom nasoma koju vi niste isforirali kao kod prvog gola gdje ste nas natjerali da gresku..
Kod drugog gola izrađena akcija i lik ide direktno na golmana. Ko je kriv sto ga je Nemanja srušio.
I kakakv bolan mnogo mali broj utakmica. Nama je ovo bila šesta zvanična utakmica sa dosta putovanja a vama četvrta. Ko je tu odmorniji.
Sta si navalio neki Feđa nešto podcjenio nešto precjenio. Kao da se on jedini nešto pita u utakmici i eto od njeg sve zavisi.
Zdravo do 12. kola.
Šta ćemo sa Željezničarom.Ako bi mogli igrati u tempu od sinoć onda smo favoriti.
Ne bih se slozio s tim, Sloboda je igrala dosta dobro protiv Tuzle, nemoj bezveze pricati cuj opstruisali igru,momci igrali borbeno cak smo i bolje sanse imali, realno City bio prelos na toj tekmi...husrefbeg je napisao/la: ↑11 avg 2022, 15:34Bit će puno teže igrati protiv ekipa koje dođu da se brane i odugivlace vrijeme kao što je neki dan Sloboda vrsila opstrukciju svim mogućim sredstvima. Takvih ekipa je puno a najmanje pola u PL. Sloboda, Sloga Diboj, Igman, Posusje i Leotar. Ko ovim ekipama uzme bodove bit će u prednosti. Zeljo je također blizu ovih ekipa što ćemo vidjeti već u subotu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Eldareeee leeeeezi,Eldareeeee leeeeeezi.fukara87 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 17:46Ne bih se slozio s tim, Sloboda je igrala dosta dobro protiv Tuzle, nemoj bezveze pricati cuj opstruisali igru,momci igrali borbeno cak smo i bolje sanse imali, realno City bio prelos na toj tekmi...husrefbeg je napisao/la: ↑11 avg 2022, 15:34Bit će puno teže igrati protiv ekipa koje dođu da se brane i odugivlace vrijeme kao što je neki dan Sloboda vrsila opstrukciju svim mogućim sredstvima. Takvih ekipa je puno a najmanje pola u PL. Sloboda, Sloga Diboj, Igman, Posusje i Leotar. Ko ovim ekipama uzme bodove bit će u prednosti. Zeljo je također blizu ovih ekipa što ćemo vidjeti već u subotu.
Zrinjski prođe Tobola.Dobro je za BiH KLUBOVE.Oni sad imaju dvomeč za plasman u Grupnu fazu.Drugu utakmicu igraju taman uoči našeg gostovanaja kod njih. 

Ljudi dolaze da gledaju fudbal da nešto vide. Ta utakmica zbog lošeg terena nije bila dobra. Nisu ni naši bili na nivou i mi smo to rekli. Pogledaj u drugom cijelo vrijeme valjanje i prekidi. Pa to je ubijanje fudbala. Da se razumijemo ja bih ovo napisao I za nas. Vidjet će se vaša ekipa kad bude trebala nekog pobijediti kako će to izgledati. Sretno i nema potrebe da pišeš kod nas. Pobrini se sad za suđenje Bilbije potopite će vas zato vam je Njegomirovic protiv nas navlačio.fukara87 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 17:46Ne bih se slozio s tim, Sloboda je igrala dosta dobro protiv Tuzle, nemoj bezveze pricati cuj opstruisali igru,momci igrali borbeno cak smo i bolje sanse imali, realno City bio prelos na toj tekmi...husrefbeg je napisao/la: ↑11 avg 2022, 15:34Bit će puno teže igrati protiv ekipa koje dođu da se brane i odugivlace vrijeme kao što je neki dan Sloboda vrsila opstrukciju svim mogućim sredstvima. Takvih ekipa je puno a najmanje pola u PL. Sloboda, Sloga Diboj, Igman, Posusje i Leotar. Ko ovim ekipama uzme bodove bit će u prednosti. Zeljo je također blizu ovih ekipa što ćemo vidjeti već u subotu.
-
- Kontakt:
Ne vrijedi govoriti. Oni će za par kola govoriti kako ih je u toj utakmici sudija ostetio za dva penala te su nas ubili u svim segmentima fudbalske igre.husrefbeg je napisao/la: ↑11 avg 2022, 18:21Ljudi dolaze da gledaju fudbal da nešto vide. Ta utakmica zbog lošeg terena nije bila dobra. Nisu ni naši bili na nivou i mi smo to rekli. Pogledaj u drugom cijelo vrijeme valjanje i prekidi. Pa to je ubijanje fudbala. Da se razumijemo ja bih ovo napisao I za nas. Vidjet će se vaša ekipa kad bude trebala nekog pobijediti kako će to izgledati. Sretno i nema potrebe da pišeš kod nas. Pobrini se sad za suđenje Bilbije potopite će vas zato vam je Njegomirovic protiv nas navlačio.fukara87 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 17:46Ne bih se slozio s tim, Sloboda je igrala dosta dobro protiv Tuzle, nemoj bezveze pricati cuj opstruisali igru,momci igrali borbeno cak smo i bolje sanse imali, realno City bio prelos na toj tekmi...husrefbeg je napisao/la: ↑11 avg 2022, 15:34Bit će puno teže igrati protiv ekipa koje dođu da se brane i odugivlace vrijeme kao što je neki dan Sloboda vrsila opstrukciju svim mogućim sredstvima. Takvih ekipa je puno a najmanje pola u PL. Sloboda, Sloga Diboj, Igman, Posusje i Leotar. Ko ovim ekipama uzme bodove bit će u prednosti. Zeljo je također blizu ovih ekipa što ćemo vidjeti već u subotu.
Mi koji smo gledali uzivo, a i svi oni koji žele ponovo pogledati utakmicu znaju da su im se igraci odma na početku drugog poluvremena poceli izležavati po terenu. Barem deset puta po koji minut su uzeli i sjeckali igru. Posebno mladi Mehmedović, on je tri pura ležao nesto simulirao uz podrsku publike " lezi Eldare, lezi"
Svakako ne treba se vraćati vise toj utakmici. To je bila jedna noćna mora, ružan san. Idemo mi gledati naprijed, već za dva dana valja nam u Sarajevo.
AZ Alkmaar nakon prvih 45 minuta vodi 5:0
-
- Kontakt:
Gdje je sad onaj indijanac sto je gledao par utakmica Alkmaara i umislio sebi da je stručnjak. Danima nas peglao kako je AZ bezveze ekipa i kako se naši klubovi olako mogu nositi sa Alkmaarom.
Znao sam da će nestati s teme cim Alkmaar završi s nama.
Već je 6:0, mi smo još i dobro prošli

Kraj 7:0 Znači da smo se mogli nositi sa nekim drugim klubom a Alkamar je dominantan.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑11 avg 2022, 22:09Gdje je sad onaj indijanac sto je gledao par utakmica Alkmaara i umislio sebi da je stručnjak. Danima nas peglao kako je AZ bezveze ekipa i kako se naši klubovi olako mogu nositi sa Alkmaarom.
Znao sam da će nestati s teme cim Alkmaar završi s nama.
Već je 6:0, mi smo još i dobro prošli![]()
-
- Kontakt:
Odmah se znalo da je Alkmar prejak za nas, da je bilo sreće pa da se izvukla neka slabija ekipa mogla se jos jedna stepenica preskočiti i jos vise zaraditi od ovog Evropskog izleta, ovih 550 000 eura je jako dobro..e sad zamislite kad bi se uhvatio kontinuitet izlazaka u Evropu recimo tri godine kakva bi to finansijska injekcija bila za klub..tome treba težiti i uciniti sve da se to i realizuje..fudbal je kao i svaki drugi biznis, moras investirati da bi ti se to vratilo ali eto Azmir je biznismen pa on to valjda najbolje zna..
Hajde Balja, vakat da javiš za Pantelića!?