FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
95
41%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 233

keli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la keli » 11 avg 2022, 16:11

mnon46 je napisao/la:
11 avg 2022, 16:04
Do poluvremena je Nemanja bar 5x naružio Asmira što mu ne pomaže. Pogino je momak, jeste napravio penal al uvijek je bio sam protiv 2-3 igrača, ponekad vezni što pomogne i to je to.
Isto sam primijetio

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 11 avg 2022, 16:16

Jel dosta o utakmici?

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 avg 2022, 16:21

BeYaZ je napisao/la:
11 avg 2022, 16:10
Samozdravlje je napisao/la:
11 avg 2022, 16:06
Hajmo malo i kuditi neke koje mjesec dana dizemo u nebesa:
Ikic- dvije tekme neprimjetan
Musa- da se 5-ti gol desio Sabanu ili Hebibu, kuci bi mu na vrata dolazili, takodje neprimjetan
Cirjak- dizan u nebesa, juce ga pojeli, bit ce bolje aBd
Drobarov- da se ono desilo Nihadu, bilo bi mu bas lose
Mulahusejinovic- trebaju mu centarsutevi, moze igrati samo kad igramo sa 2 spica neprimjetan

Najlakse je po Suljicu(nije istina da nije trcao i cak ulazio u sredinu),Dalu(eto njegov gol protiv Borca nako,slucajno, a Ikicev Slogi majstorstvo)
Ponavlja se stalno prica bolje Oremus nego Saban, bolje Krle nego Kobiljar ili neko drugi, bolje Anicic nego Niho i ........

Porazu je kumovalo Dudicevo bahacenje, zagotivio sam ga i nadam se da moze puno pametnije i bolje, kad je sa Velezom mogao moci ce i sa FKS. Sad je Dudicu potrebna podrska koju je trazio za igrace. Fedja naletio na minu, desava se, ako je pravi naucit ce i tacka, ako nije ...

Po meni Hamza treba biti prvi izbor za spica, Dal iza, u nekom trenutku Dzafic ga mjenja. Formacija 4-4-1-1. Babuki dati 15+ sudijsko vrijeme.
Naravno protiv bunkera igrati 3-5-2(naprijrd Hamza i Mulahuseinovic (Babuka Merso).

SJEVER jaci od ostatka strana svijeta :tokralju:
Pogledaj 5ti gol ponovo . Jeste igrač prošao Musu , ali Andrej stoji ko ukopan nije ni probao da ga zaustavi .
100% tacno prijatelju, oba kriva i Hamza je mogao jos jace ispratiti. Stoji, ali govorim o nama forumasima. Da se desilo Sabanovicu bio bi popljuvan.
Da li sam u pravu ? Govorim o nama, kako na razlicite nacine dozivljavamo domace i igrace sa strane. Po meni nikog ne trebamo favorizovati, a mi to radimo. Zar ne ? Nemam ja problem reci BENKO JE TITO, ali ovi tek dosli i odmah domaci su krivi i za njihovu losu tekmu. Bit ce to ok aBd.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 11 avg 2022, 16:22

ElCartel11 je napisao/la:
11 avg 2022, 16:04

Mi ne bi bili mi kad odmah ne bi napadali igrace.
Suljic je upao u krizu, pa se pljuje sad zbog svega.
Evo sad je na redu i Nardin. Trebamo momku nabiti pritisak pa, da onda bas zakaze totalno.

Trenutno je van forme zato se nadam, da ce Fedja iducu tekmu tu staviti Catakovica (za nijansu je u boljoj formi, a i nije nikako počeo na špicu u ovoj sezoni).
niko ne napada igrače niti im nabija pristisak, samo konstatujemo činjenice iz utakmice. Nardin je prespor za napadača barem ono što je jučer igrao a ni u ranijim utakmicama nije nešto mnogo pokazao, to je činjenica.
Hamzu isto evo već osmi mjesec čekamo da uđe u tu neku formu. To su činjenice.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 avg 2022, 16:27

Gledat ce ovu utakmicu Dudic i igraci svaki dan 2x, hoce 100%, ako nisu boliqrci(a nisu-mladi su i zeljni inostranstva).
Nek gledaju, za njihovu buducnost i egzistenciju. Do kraja prvenstva svaki dan trebaju gledati. Puna podrska Dudicu i da se ovo ne ponovi.

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 11 avg 2022, 16:36

Nadam se da nasi gledaju utakmicu zrinje, dosta materijala za naucit
Sve mi znamo.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 11 avg 2022, 16:37

Kako bi nam legao ovaj crnjo napadač iz Tobola... baš idealan igrač za nas.

Inače Zrinjski dobio na poklon od Dinama strašan krilni par Janković - Ćuže, ne zna se koji je bolji.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 11 avg 2022, 16:39

11 avg 2022, 16:27
Gledat ce ovu utakmicu Dudic i igraci svaki dan 2x, hoce 100%, ako nisu boliqrci(a nisu-mladi su i zeljni inostranstva).
Nek gledaju, za njihovu buducnost i egzistenciju. Do kraja prvenstva svaki dan trebaju gledati. Puna podrska Dudicu i da se ovo ne ponovi.
Bolje da Zrinjskog gledaju
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 11 avg 2022, 16:39

Cinjenica je da smo postali groblje napadaca, nesta kao Chelsea. Kod nas su se ugusili Catakovic, Mesanovic, Bilbija (top igraci), Mulahusejnovic i Bagaric (solidni napadaci), tek prosjecan kvalitet pokazali Bekic i Handzic (niko od njih nije ni bio vodja navale, radili su ono sto su i trebali). Kao sto Chelsea u 100 spiceva ima uspjesne Drogbu i Diega Costu, tako i mi imamo Benku i Mersudina, ostalo nula bodova.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 11 avg 2022, 16:41

Aduka87 je napisao/la:
11 avg 2022, 15:29
Miljacka je napisao/la:
11 avg 2022, 15:26
Ima li gdje zvaničnih podataka o broju gledalaca?
Savez objavio 4.500
Tri vezane domaće utakmice se stvore kilometarski čepovi na ulazima. Sinoć je bila Zenica blokirana jer je tri hiljade ljudi ulazilo u isti trenutak. Protiv Sloge i Posušja isto.
Prodajemo i reklamiramo dresove koji nema u ponudi osim dječjih modela. Gdje se može čovjek dobronamjerno požaliti na ove stvari.

Dobro se radilo na marketingu, ljudi počnu dolaziti i dočeka ih pola sata red za kartu i pola sata za ulaz u stadion.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

sanco2200
Kontakt:

Post Postao/la sanco2200 » 11 avg 2022, 16:44

Zrinjski ubi Tobola daj Boze da se opet ne prosetaju ligom

sanco2200
Kontakt:

Post Postao/la sanco2200 » 11 avg 2022, 16:46

Musa- da se 5-ti gol desio Sabanu ili Hebibu, kuci bi mu na vrata dolazili, takodje neprimjetan
Mulahusejinovic- trebaju mu centarsutevi, moze igrati samo kad igramo sa 2 spica neprimjetan

Najlakse je po Suljicu(nije istina da nije trcao i cak ulazio u sredinu),Dalu(eto njegov gol protiv Borca nako,slucajno, a Ikicev Slogi majstorstvo)
Ponavlja se stalno prica bolje Oremus nego Saban, bolje Krle nego Kobiljar ili neko drugi, bolje Anicic nego Niho i ........

Porazu je kumovalo Dudicevo bahacenje, zagotivio sam ga i nadam se da moze puno pametnije i bolje, kad je sa Velezom mogao moci ce i sa FKS. Sad je Dudicu potrebna podrska koju je trazio za igrace. Fedja naletio na minu, desava se, ako je pravi naucit ce i tacka, ako nije ...

Po meni Hamza treba biti prvi izbor za spica, Dal iza, u nekom trenutku Dzafic ga mjenja. Formacija 4-4-1-1. Babuki dati 15+ sudijsko vrijeme.
Naravno protiv bunkera igrati 3-5-2(naprijrd Hamza i Mulahuseinovic (Babuka Merso).

Za Musu nisi upravu
Najbolji igrac prve tri utakmice, cak i i sinoc jedini koji moue dobiti prolaznu ocjenu

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 11 avg 2022, 16:46

Zrinjski ispucao tri odgode, moraju igrati protiv Veleža između dvije utakmice play - offa KL. Taman da konkurent izgubi još koji bod :D

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 11 avg 2022, 16:47

hurem je napisao/la:
11 avg 2022, 08:32
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
10 avg 2022, 22:50
hurem je napisao/la:
10 avg 2022, 22:47
--- Spominjati UMOR je smiješno jer je sve bilo na strani Sarajeva:
1. Sarajevo imalo dan vise odmora nego Tuzla C.
2. Tuzla C. se sigurno dodatno više izmorila na užasnom terenu protiv Slobode i po teškim vremenskim prilika.
3. Sarajevo imalo kraći put...

--- samohvalisavost Dudica u svakoj njegovoj izjavi me nevjerovatno nervirala i drago mi je da je večeras spušten na zemlju. Nadam se da ce uzeti lekciju ali čisto sumnjam...bit ce opet JA ovo, JA ono...

--- prognoze prije utakmice su bile presmijesne...nabit ćemo ih...pa ne vodi ih anonimus nego Dragan JOVIC..medju najboljim stručnjacima u našoj ligi. To zapravo pokazuje koliko su neki navijači neupućeni.

--- poraz je došao u pravo vrijeme. Nek se svi spuste na zemlju, od trenera, preko igrača do navijača.
Ovo je prvi put da gledam favorita koji ganja rezultatski zaostatak a ne moze doći do veceg posjeda lopte...ne moze meda.

...i da. Ne prave se 4 izmjene na poluvremenu!!!
Boli nas qurac sta mislis.
Sta je NeGospodine "pobjeda protiv TC ne bi trebala doći u pitanje" izSarajeva?!
Nisam iz Sarajeva ali vjerujem sa sam veći pitar od tebe...i sto je važnije, gospodin za tebe.
Doviđenja i prijatno.

EDIT: neko je napisao da je bolje sto smo primili 5 komada nego da smo izgubili 1:0 ili 2:0. Slažem se bez obzira što NeGospodina boli neka stvar sta ja mislim. :)
Vrijeđaš nas po ostalim temama, pa onda dolazis i pises nam po istoj. Naravno da necu to dozvoliti. Nego kako ono rece, najgori pdf na cijelom forumu je ovaj..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 avg 2022, 16:48

sanco2200 je napisao/la:
11 avg 2022, 16:44
Zrinjski ubi Tobola daj Boze da se opet ne prosetaju ligom
Ako zasluže neka se prošetaju, draže mi je i to nego da se Borac gura onako odvratno. Bit će im definitivno teže ove godine jer smo mi daleko jači a tu je i Tuzla pa ćemo vidjeti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 11 avg 2022, 16:48

sanco2200 je napisao/la:
11 avg 2022, 16:46

Za Musu nisi upravu
Najbolji igrac prve tri utakmice, cak i i sinoc jedini koji moue dobiti prolaznu ocjenu
Sta li si ti gledao druze
Sve mi znamo.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 11 avg 2022, 16:49

Lucas je napisao/la:
Zrinjski ispucao tri odgode, moraju igrati protiv Veleža između dvije utakmice play - offa KL. Taman da konkurent izgubi još koji bod :D
2 su ispucali
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 11 avg 2022, 16:49

Što se tiče same utakmice, po meni su dva-tri razloga.

Prvi koji je vadiona, primamo gol nakon decenijske boljke (prekidi), taman izjednačio igru bezvezni penal (plod individualne greške).

Ulazimo u drugo pol sa energijom i u prvom napadu opet individualna greška što je bio i kraj.

Stiče dojam da smo ih načeli ili zabili za 1:1 sve bi otišlo udrugom pravcu, ali nismo ... Možemo čak reći i da smo dobro prošli.

Drugi razlog, totalna fula u pripremi Dudića. Visoki presing i jak ritam sa dizelašima (džafić, Nardin) koji nisu postojali na terenu i Suljić, Dal, bez ikakve želje za igrom nazad protiv ekipe koja ima brze ofanzivce (čak nas je i jablan Mehidić ubio trkom).

Moramo naučiti igrati i na rezultat, malo se i povući pa na tranziciju, kontre...ovo je malo preorirno postalo. Idemo na juriš, energiju. To može protiv lošijih ekipa al protiv jačih će nam se stalno ponavljati slična priča.

Samo nas je pobjeda zavarala pa smo smrznuli da nam je Sloga na sred Koševa dala dva komada i imala dva mrtva zicera. A i protiv Borca je Lahko moglo otići u drugom smjeru. Sada bi se vjerovatno već prizivao Ušćuplić.

Nadam se da ćemo izvući pouke , pružiti Feđi podršku i da nam se to vrati duplom krunom kao i nakon Atalante!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 11 avg 2022, 16:52

FCUM je napisao/la:
11 avg 2022, 16:49
Lucas je napisao/la:
2 su ispucali
I ovu protiv Širokog u nedjelju su odgodili.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”