NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

redbull93
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la redbull93 » 11 avg 2022, 10:50

Vjerujem da su to samo neizivljeni pojedinci i da ovaj incident nema veze sa grupom. Pa nije niko lud da ide na stetu kluba, to je samo par neizivljenih budala i eto, ko i svugdje sto ima.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 11 avg 2022, 11:12

Ovi mediji jedva čekaju da neko ružno pogleda prema Sarajlijama, pa da odmah prenesu kao udarnu vijest. Zato se treba suzdržati i pustiti ljude neka igraju i navijaju na miru. Ako se vrtite oko stadiona kad i oni, uvijek će se naći način da budete isprovocirani i eto reakcije koje nam ne trebaju. Budala ima i na jendoj i na drugoj strani, to je jasno. Ali svaki eksces koji se desi nikako nam ne de u prilog iz više poznatih razloga, da ih sad ne spominjem, znate već...

I MUP treba svoj posao bolje raditi, ne može ono onako kao sinoć.

Stativa88
Kontakt:

Post Postao/la Stativa88 » 11 avg 2022, 11:36

limvolikce1945 je napisao/la:
11 avg 2022, 11:12
Ovi mediji jedva čekaju da neko ružno pogleda prema Sarajlijama, pa da odmah prenesu kao udarnu vijest. Zato se treba suzdržati i pustiti ljude neka igraju i navijaju na miru. Ako se vrtite oko stadiona kad i oni, uvijek će se naći način da budete isprovocirani i eto reakcije koje nam ne trebaju. Budala ima i na jendoj i na drugoj strani, to je jasno. Ali svaki eksces koji se desi nikako nam ne de u prilog iz više poznatih razloga, da ih sad ne spominjem, znate već...

I MUP treba svoj posao bolje raditi, ne može ono onako kao sinoć.
Napadat ljude sa djecom je dno dna mi i ne zasluzujemo boljeg gradonacelnika nego sto imamo nema opravdanja za dzutanluk sinosnji robijasi se trebaju ogradit javno i zatrazit da se najstrozije kazne pojedinci vidili mi grada nismo,cobanluk i provincija sinoc me bilo stid sto sam iz Zenice

dinodino2019
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la dinodino2019 » 11 avg 2022, 12:25

Bgm sramota, treba sw grupa javno ograditi od takvih, pa jel treba da zbog nekolicine idiota izgubimo 50-60000 KM od Sarajeva, ako ce ti papci platit to onda nek napadaju koga hoce.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 11 avg 2022, 12:29

Kakav god da se incident desi u ovoj situaciji ljaga i sramota ide na nasu stranu bez obzira ko je kriv i ko je sta uradio. Ljudi izabrali Bilino Polje, platili, nas klub im poželio dobrodošlicu i uspjeh. Veću korist mi imamo od njih tako da svaki incident treba izbjegavati jer ide u našu stetu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Zenca1988
Kontakt:

Post Postao/la Zenca1988 » 11 avg 2022, 13:07

Nisam upoznat sta se desilo sa navijacima, tako da necu komentarisati ali brate ovdje na forumu jos malo pa ce bit prica FK Sarajevo spasilo Celik, ucinili nam cast sto su svojim zlatnim kopackama dotakli travu Bilinog, treba im se klanjati, kapu skidati, guzicu ljubiti. Njihovim navijacima crveni tepih razmotati, itd...

FK Sarajevo je vrlo dobro znalo gdje dolazi, koji stadion iznajmljuju. Nismo mi ko klub njima ni na kraj pameti bili kad su birali za sebe najbolje i najjeftinije rjesenje.I tako i treba bit, tako da te pare od njih smo dobili jer su oni za te pare dobili vrijednost, a ne ko ovdje sto se prica ko da su u humanitarnu akciju dosli da spase Celik.i trebaju da se ponasaju s postovanjem prema tudzem stadionu a ne ostaviti u onakvom stanju svlacionice kao sto au ostavili. Fuj.

Drugo, ne razumijem navijace Sarajeva koji dodju u Zenicu privatnim autima i to s djecom( ako je to istina) i onda idu setati i hodati po gradu. Ja znam da nikad ne bih otisao u Sarajevo u Celikovom obiljezju privatno da su ne znam ti kako dobri odnosi, jer u svakom mjestu imas poremecenih likova a zna se dobro historija nasa. Znaci mogu komotno rec da su 50% najmanje sami sebi krivi za eventualne napade.

I ebo i pare ako ce unistavat stadion i pravit belaje po gradu. Mi vracamo svoje dugove redovno i polako i bez ovog, ali ne treba prodavat guzicu za svaku cijenu. Niko ih nije tjero na Bilino, sami su izabrali,nek idu na Grbavicu ako im je bolje. Boli me k**** za njih.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 avg 2022, 13:08

Mene sramota sta pisete.
Celik!3,2,2.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 11 avg 2022, 13:43

Zenca1988 je napisao/la:
11 avg 2022, 13:07
Nisam upoznat sta se desilo sa navijacima, tako da necu komentarisati ali brate ovdje na forumu jos malo pa ce bit prica FK Sarajevo spasilo Celik, ucinili nam cast sto su svojim zlatnim kopackama dotakli travu Bilinog, treba im se klanjati, kapu skidati, guzicu ljubiti. Njihovim navijacima crveni tepih razmotati, itd...

FK Sarajevo je vrlo dobro znalo gdje dolazi, koji stadion iznajmljuju. Nismo mi ko klub njima ni na kraj pameti bili kad su birali za sebe najbolje i najjeftinije rjesenje.I tako i treba bit, tako da te pare od njih smo dobili jer su oni za te pare dobili vrijednost, a ne ko ovdje sto se prica ko da su u humanitarnu akciju dosli da spase Celik.i trebaju da se ponasaju s postovanjem prema tudzem stadionu a ne ostaviti u onakvom stanju svlacionice kao sto au ostavili. Fuj.

Drugo, ne razumijem navijace Sarajeva koji dodju u Zenicu privatnim autima i to s djecom( ako je to istina) i onda idu setati i hodati po gradu. Ja znam da nikad ne bih otisao u Sarajevo u Celikovom obiljezju privatno da su ne znam ti kako dobri odnosi, jer u svakom mjestu imas poremecenih likova a zna se dobro historija nasa. Znaci mogu komotno rec da su 50% najmanje sami sebi krivi za eventualne napade.

I ebo i pare ako ce unistavat stadion i pravit belaje po gradu. Mi vracamo svoje dugove redovno i polako i bez ovog, ali ne treba prodavat guzicu za svaku cijenu. Niko ih nije tjero na Bilino, sami su izabrali,nek idu na Grbavicu ako im je bolje. Boli me k**** za njih.

Cuj „jeb* pare“, nisam znao da je klub u plusu par miliona…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 avg 2022, 13:51

Nisam ni ja znao da se prodajemo za 50.000 KM. Niko nama ne cini uslugu. Sarajevo igra ovdje jer im je vjerovatno najpovoljnije.

Ukoliko im nesto smeta, igrati ce negdje drugo. To nije i ne moze biti nas problem. Klub mora ugostiti Sarajevo najbolje sto zna, Zenica ne mora. Ne treba praviti preveliku dramu oko toga.
Celik!3,2,2.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 11 avg 2022, 14:04

AllGunsBlazing je napisao/la:
11 avg 2022, 13:51
Nisam ni ja znao da se prodajemo za 50.000 KM. Niko nama ne cini uslugu. Sarajevo igra ovdje jer im je vjerovatno najpovoljnije.

Ukoliko im nesto smeta, igrati ce negdje drugo. To nije i ne moze biti nas problem. Klub mora ugostiti Sarajevo najbolje sto zna, Zenica ne mora. Ne treba praviti preveliku dramu oko toga.
👍

Ovaj napad na obicne simpatizere treba osuditi i vjerujem da grupa ne stoji iza toga. Par pojedinaca glumi budale, uvijek i svugdje je tako bilo.

Sarajevu se treba zahvaliti i to je to. Ovu pricu o nekom saginjanju zaboravite odmah. Nek odmah idu sa BP ako ce srat po nama, ovo je normalni posao izmedju dva kluba, cisto profesionalno, nista vise. Sto se tice incidenta, sami su i krivi. Drzi se stadiona i ne zalazi nigdje, pogotovo u dresovima, salovima sarajeva. To se valjda podrazumjeva da ces se dovesti u neprijatnu situaciju. Nije to slucaj samo u Zenici, u citavom svijetu je tako.

Koliko god je nama dobro doslo da zaradimo, toliko je i njima dobro, jer da nije budite sigurni da ne bi ni igrali.

Sto se kluba tice uvjeren sam da su ovo posteno i profesionalno odradili, a ni robijasi nisu glupi da idu na ovaj nacin protiv kluba. Drugi par opanaka je sto se po medijima jedva ceka da nas oblate i spomenu u negativnom kontekstu. Isto tako ne citajte ove forume, to su idioti koji sve znaju, a pojma nemaju.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 11 avg 2022, 14:05

Ja ne znam zašto se uprava ne udostoji da se operu stolice barem na zapadu pred svaku utakmicu to ti nije ni sedmično.Pa brate mili shvatam hajde eto one fleke teren treba i bolje održavanje i znanja, ali ne mozes mi reci da ne mozes oprat stolice šmrkom jednom sedmično pred utakmicu, mašina koja možda košta do hiljedu KM, to je brate sramota.Još malo pa cu prekrivače nositi na utakmicu svaki čošak je gluho bilo i svaki put se covjek isprlja koliko god pazio.Navaljam onih novina bruku, pa više imaju tako posla dok pokupe one novine i kartone.Trebalo bi upravi uputiti to, jer je stvarno sramota.Mogu li jednom u životu doći pogledat utakmicu rahat a da nema ciganluka.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 11 avg 2022, 14:14

Navijaci Sarajeva su jucer komotno setali gradom, niko ih nije pogledao. Veci dio dana sam bio vanka, niko se na njih nije obazirao, a setali su u malim grupicama, bili laka meta da je iko htio bilo sta poduzeti.

Ne znamo ko je odgovoran za incident. I kod nas i kod njih ima kretena koji vole provocirati. I nasi su vise puta dobili batine u Sarajevu kada su se kurcili i provocirali setajuci gradom u malim grupama. Dakle, nema potrebe da se posipamo pepelom radi incidenta o kojem ne znamo nista.

Jedno je sigurno, navijaci Sarajeva bi trebali opreznije setati gradom. Dovoljna je jedna budala da ti pokvari dan. A budala nigdje ne fali, posebno kod nas, poznavajuci navijacke odnose Sarajeva i Zenice iz proslosti. Ja se ne bih setao Sarajevom u Celikovom dresu, rizikujuci da me nekakav narkoman ili maloumnik odvali flasom u glavu. Taman se nista ne desilo, ne bi mi bilo prijatno. Jedno je odlazak na utakmicu a drugo turisticki izlet, makar kod nas na Balkanu.

I MUP je mogao bolje odraditi posao, sa malim brojem ljudi na terenu, jer su tenzije na izrazito niskom nivou. Umjesto da se rasire duz kompletne trase od ulaza u grad/autobuske stanice, oni se grupisu na par mjesta, ostavljajuci 'supljine' pogodne za incidente. Znali su da su tenzije niske pa su pristupili amaterski, bez obavezne doze opreza... Sljedeci put, ako bude sljedeceg puta, MUP i FK Sarajevo trebaju bolje koordinirati dolazak navijaca i nista se nece desiti.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 11 avg 2022, 14:55

Klub je uradio sve vrlo korektno u prijemu njihovog kluba, a navijacki toga ce uvijek biti i na to klub ne moze utjecati. Pisao sam nedavno, nemoguce je ocekivati od Zenice klasicno izletiste. Bas kao sto i na strani moras biti na oprezu. Samo realnost, ali nadam se ipak da se zaobilaze simpatizeri. Oni koji se trenutno dokazuju i celice na ulici treba da traze sebi ravne. Inace, najbitnije je da se ne desava na tekmama naseg kluba na stadionu da se ne bi trpila finansijska steta.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 11 avg 2022, 15:27

Ja se izvinjavam zbog upada i samo bi par rijeci napisao.Navijaci iz Sarajeva grada znaju sta su gostovanja i tu nema problema.Problem su bili navijaci iz drugih okolnih gradova Zenickog kantona ,i drugih kantona koji veze nemaju gdje idu, i kakve mogu imati posljedice.A takvih je bilo masa ,koji su došli sa malom djecom i zenama, i to u dresovima Sarajeva, i fakat su išli i hodali kao na izletu.
Oni jednostavno ne razlikuju utakmicu Sarajeva,i reprezentacije i tako su se opusteno ponasali.
I to neiskustvo i naivnost ih je kostala.Svi nastadali nemaju veze sa HZ obicni simpatizeri koji su iskoristili blizinu Zenice da gladaju klub za koji navijaju.

denisov

Post Postao/la denisov » 11 avg 2022, 15:46

amypitar je napisao/la:
11 avg 2022, 15:27
Ja se izvinjavam zbog upada i samo bi par rijeci napisao.Navijaci iz Sarajeva grada znaju sta su gostovanja i tu nema problema.Problem su bili navijaci iz drugih okolnih gradova Zenickog kantona ,i drugih kantona koji veze nemaju gdje idu, i kakve mogu imati posljedice.A takvih je bilo masa ,koji su došli sa malom djecom i zenama, i to u dresovima Sarajeva, i fakat su išli i hodali kao na izletu.
Oni jednostavno ne razlikuju utakmicu Sarajeva,i reprezentacije i tako su se opusteno ponasali.
I to neiskustvo i naivnost ih je kostala.Svi nastadali nemaju veze sa HZ obicni simpatizeri koji su iskoristili blizinu Zenice da gladaju klub za koji navijaju.
Bravo za komentar.
Dobro dosli u Zenicu ali brate morate se cuvati radi svakakvih budala. Realno ni mi se ne bi setali kroz Bascarsiju u Celikovim dresovima i sa salovima.

U subotu napokon pocinje prvenstvo. Cvrsto vjerujem da ce ova sezona biti mnogo zanimljiva i uspjesna.

IzZeniceDolazimo
Kontakt:

Post Postao/la IzZeniceDolazimo » 11 avg 2022, 16:01

Sutra press konferencija u 12:00

jagamu
Kontakt:

Post Postao/la jagamu » 11 avg 2022, 16:33

Ja jucer u Tuzli majica CZ1945, jos svratim na rucak ondje u centru preko puta dzamije u Carsiju, malo je bilo neugodno al niko mi nije A reko.
Pozz Tuzlo dobra hrana u Carsiji, tripice su vrh.
moSa likCe

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 11 avg 2022, 16:38

amypitar je napisao/la:
11 avg 2022, 15:27
Garantujem da simpatizere s zapada niko nije dirao već samo one osobe koje su izašle s sjevera, a to mogu potvrditi mnogobrojni vaši simpatizeri koji su opušteno s porodicama hodali Zenicom. Čak malo i previše opušteno.

IzZeniceDolazimo
Kontakt:

Post Postao/la IzZeniceDolazimo » 11 avg 2022, 16:43

Svi zajedno, kao nekada... 🤭🏡
🔜 Uskoro više!

#samočelik #pohodnarangviše

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 11 avg 2022, 16:52

IzZeniceDolazimo je napisao/la:
11 avg 2022, 16:43
Svi zajedno, kao nekada... 🤭🏡
🔜 Uskoro više!

#samočelik #pohodnarangviše
Šta bi moglo bit
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.