Analiza, dudic takticki apsolutno promasena utakmica sinoc, amaterski.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑10 avg 2022, 22:47Treba biti i realan, svasta se nesto poklopilo da bi doslo do ovoga na kraju. Prvi go realno slucajno guzva neka, sarajevo i prekidi i go, drugi go penal, treci go prvi napad u drugom pol.kad treba pritisak neki da napravis mozda ti da das go da fatas na foru i publiku oni prime onakav go i to je kraj sta imas igrat 0-3. Do kraja cekas samo da se zavrsi al ovi gladni golova i svaka im cast nisu stali sekunde sto me cudi obicno nasi umrtve igru i ne predju pola.
Na Grbavici ocekujem dosta sporiju utakmicu , duboke odbrane, sarajevo je izaslo previsoko bez nekog razloga, ne mora se svaka utakmica igrati na isti nacin, valjda se prilagodjavas protivniku.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sve dok vam fantazista Cirjak drzi vezu nema ti tu selameta. Želim mu sto manje povreda i da sto duže igra.
-
- Kontakt:
Dudica je PONIJELA i POJELA atmosfera. Umislio da je Kapelo i da ima 11 top igraca i da moze svakog napasti. Jovic ga je iskusno sacekao priv 5-10 minuta i onda samo postavio igru na koju Dudic nije imao odgovor.
Zalosno je da ovo nije prvi put da Dudic ovako srlja, jednom se je opekao protiv Zelje, sinoc protiv Tuzle, ako ne smiri svoju glavu i ako se ne pocne prilagodjavati protivnicima mogao bi on jos koji put dozivjeti fijasko kao sinoc.
Kao sto niko nije ocekivao da moj Zeljo moze slucajno pobjediti Zrinjski u Mostaru, tako niko sinoc nije mogao predvidjeti debakl Sarajeva. Tek je pocetak prvenstva, ekipe se jos uvijek slazu tako da je sada bas riskantno prognozirati bilo kakve rezultate.
Zalosno je da ovo nije prvi put da Dudic ovako srlja, jednom se je opekao protiv Zelje, sinoc protiv Tuzle, ako ne smiri svoju glavu i ako se ne pocne prilagodjavati protivnicima mogao bi on jos koji put dozivjeti fijasko kao sinoc.
Kao sto niko nije ocekivao da moj Zeljo moze slucajno pobjediti Zrinjski u Mostaru, tako niko sinoc nije mogao predvidjeti debakl Sarajeva. Tek je pocetak prvenstva, ekipe se jos uvijek slazu tako da je sada bas riskantno prognozirati bilo kakve rezultate.
- dubioza144
- Kontakt:
Veselinovic u koju god ekipu dodje ta ekipa sarajevu zabije 5 komada
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
I opet ne osvoji nistadubioza144 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 15:04Veselinovic u koju god ekipu dodje ta ekipa sarajevu zabije 5 komada

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ako je iko na nivou sve 4 utakmice,to je on.Uz Musu najbolje opravdava epitet pojacanja za sada.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ova tema je propala onog momenta kada je dopusteno da postane 'PL prepucavanja'. Ta tema je zamrla jer su pustili da ova postane prepucavanje.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- Avanti1926
- Kontakt:
Osim Borcadubioza144 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 15:04Veselinovic u koju god ekipu dodje ta ekipa sarajevu zabije 5 komada

- svrakino1921
- Kontakt:
Nije tacno
Ova tema je postala prepucavanje jer sam ja dosao sa prepucavanja ovdje
Jer ja sam bio glavni prepucavac
Kad bih ja otisao sad na neku drugu temu ta tema bih automatski postala prepucavanje a ova bi prodisala u aktuelno
Htio sam ja od rekonstrukcije stadiona teme napravit kvalitetno prepucavanje al,mi bilo vise yebavat vas Zenicane sa LJEPOTICOM pa sam ostao ovdje
- svrakino1921
- Kontakt:
Aktivnih članova od 01.01.2022.
12.500/15.000
GOLEM SI ZELJO
12.500/15.000
GOLEM SI ZELJO
Klub im igra Evropu a oni online na temi Veleza
PA JOJ VELEZE STA IM RADIS JOJJJJJJJ
PA JOJ VELEZE STA IM RADIS JOJJJJJJJ
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
I prije ww2 su navijali za Hajduk

Hajduk (Split) - Jugoslavija( Beograd) 1937 godine.
Navijačko gostovanje u Split. Ne radi se o utakmici ni jednog kluba iz Mostara, već o nogometnoj utakmici koja se igrala u Splitu te davne 1937. godine između, a koga drugog nego li Hajduka i beogradske Jugoslavije.
Zanimljivo da su iz Mostara na tu utakmicu u Split krenula dva autobusa. Jedan s navijačima Hajduka (možemo slobodno napisati neka preteča mostarske Torcide op.q.) i jedan s navijačima beogradske Jugoslavije. Normalno, kako to i danas biva bijeli autobus bio je za navijače Hajduka, dok crveni autobus za navijače Jugoslavije.
Put je organizirao mostarski “Putnik” uz minimalnu cijenu od 80 dinara tamo i natrag.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ima i 4-0 od Slobode...Bojudaosinebu je napisao/la: ↑11 avg 2022, 14:34VeseliNotOccasionalFan je napisao/la: ↑11 avg 2022, 14:28Vjerovatno najtezi porazi Sarajeva u posljednje vrijeme su protiv Slobode 0:3, dva derbija 5:2 i 1:3 te sinoc od Tuzle. Znate li ko je upisao minute u svim mecevima?![]()
Veseli je naravno tu.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Meraak1921
- Kontakt:
Veseli razvlaci jufke cestoSky9 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 18:15Ima i 4-0 od Slobode...Bojudaosinebu je napisao/la: ↑11 avg 2022, 14:34VeseliNotOccasionalFan je napisao/la: ↑11 avg 2022, 14:28Vjerovatno najtezi porazi Sarajeva u posljednje vrijeme su protiv Slobode 0:3, dva derbija 5:2 i 1:3 te sinoc od Tuzle. Znate li ko je upisao minute u svim mecevima?![]()
Veseli je naravno tu.![]()
-
- Kontakt:
Znaci nova dva igraca ce Zrinjski imati na raspolaganju koja jos nisu igrala centralni Nigerijac Zubairu,i ovaj Svicarac Gazzeta ofanzivni vezni sto je došao nedavno. Fakticki novi vezni red,Jankovic ce predpostavljam u tom slucaju ici na krilo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/denis-mar ... ler/249891 i navodno ovaj gospon na lijevog beka...
.....nisam te presto voljeti.....
-
- Kontakt:
Oo Mr. Prva Ruka jel se jos radujes? Vi se razvlacite evo vec 10 godina hahaMeraak1921 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 18:21Veseli razvlaci jufke cesto
Kakva ce biti situacija sa strancima,ova 3 nabrojana su stranci? Hocel se moci to uklopit sve bez da ispašta neko.zrinjskimo je napisao/la: ↑11 avg 2022, 18:43https://www.transfermarkt.com/denis-mar ... ler/249891 i navodno ovaj gospon na lijevog beka...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".