bhsport je napisao/la: ↑11 avg 2022, 19:08
jointunija je napisao/la: ↑11 avg 2022, 17:42
bhsport je napisao/la: ↑11 avg 2022, 17:05
Nisi u pravu, poredi period prošle godine kada si sa prosječnim Tomom uz puno losiju ekipu bez priprema bio na sigurnom, pobjedjivao koga si trebao pobijediti.
Plate idu redovno, ta Edisova suplja vise ne prolazi.
U ovakvoj situaciji nam je Zuka za uhar, a strucnjak ga odbija glat.
Suplja prica je da ne moze bolje, ne prodajite nam to.
Kakav Rama i Zeljo, igrac koji je imao proliv pred svaku jacu tekmu...
Prvo i osnovno,priča sa Tomom i Nazifom se zasnivala da se obezbjedi opstanak,bacili ljudi ublehu da se borimo za opstanak a ti u rosteru imaš igrače koji su u 99% slučajeva igrali PL,izuzev Malića.
Znači Bender,Aco,Vrhovac,Blažević,Malić,Mekić,Crnčević,Bojo,Mule,Subašić,Juričić,Drina,Zdunić,Bekrić,,Gasal,samo budala je vjerovao tim ublehama.
Laž broj dva su plate,isplaćene 4 za ovu godinu i 3 za prošlu,plivamo 3,i to mi je ok.
Pobjedio si Posušje tačno,a ljudi te u mišiju rupu strpali pred 6000 ljudi,isti slučaj sa Rudarom.
O gostovanjima ne treba trošiti riječi.Jedino u BL smo odigrali kako treba.
Uprava neće nikad skinuti Sablju,jer nema koga dovesti,sve je u 5% deka,izuzev da dignemo kredit pa da dovedemo "boljeg".
Ne želim da ispadne da ga branim,grešaka mali milion,slažem se sa puno stvari,ali ne treba mu tovariti neke stvari koje nisu istinite.
Da je Sablja bio sada bi cekali Stupcanicu.
Tomo nije imao pripreme niti igraca da obavi trening.
Ova ekipa ima Cocalic, Stilica, Galica, Santosa sada Amoha, Mekica duplo bolja nego prije godinu.
Druga stvar ja vise vjerujem klubu da se zvanično isplaćuje nego piskaranju po forumu.
Trece meni su dovoljne bile te pobjede da lakse disemo, nas sada za Ivicin oprostaj mrtvi Radnik nabije u 16.
Kad se nas vojnik tu izvukao ostavit ce ga uprava dok nas ne sahrani.
Samo vi uzivajte u Sabljinom remek djelu.
Kako nije imao pripreme,ostao mu gro ekipe,Tomo i uprava nisu htjeli Štilića i Memiju,nemoj da se lažemo.Mekić je bio i tad.Došli Crnčević,Zdunič,Jahić....To što je uzeo lovu na Vištici,Stjepanoviću.
Ispade Santos Gnabry,frajer dao jedan gol prošle sezone.
Čuj Radnik te nabije u 16,pa ljudi 2 puta bili u 16,kod kornera i gola,kad si izmjenio pola ekipe,zbog Borca 2 dana kasnije.
Uporedi bilo koju tekmu sa Tomom i ovu sad sa Širokim,nemjerljivo.
Ja više vjerujem drugu koji igra i njegovom bankovnom kontu,nego upravi i izvještaju,da nebi nas,u minusu su 400.000 za pola godine.
Velež u izvještaju ne uvrsti vladine pare,2.4 miliona,prave se mutavi a vlada objavila podatke,pusti šuplju.
I opet ti ponavljam,nisam za Edisa zbog razloga koje ne bih javno pisao,al trenutno ne postoji trener koji bi prihvatio naše uslove a da će donijeti progres u našoj igri.
Pa sam Jović kaže da Željo ima manje bodova od onog što je pokazao,pametnom dosta.