Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

melanholicar
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la melanholicar » 12 feb 2011, 13:12

Madafaka je napisao/la:Ovo g*vno talijansko ce upropastiti Edina. J*bem ti mrtve picko zabarska. :evil: :evil: :evil: :evil:
Jbg i ja bih volio gledat danas Edina,al vjeruj da je danas na Manciniu pritisak ogroman,a kada neko ima na svojim ledjima takav pritisak često donosi pogrešne odluke,naravno tek na kraju će se vidjet da li je ipak pogodio ili omašio,a ko zna možda je Edina ostavio kao džokera i ubaci ga tamo oko 65. minuta,ako ne bude išlo sve kako je planirao,nikad se ne zna zašto je ovo dobro.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 12 feb 2011, 13:13

Cartman je napisao/la:Dzeko na klupi od pocetka.

City igra totalni bunker: Hart; Richards, Kompany, Lescott, Zabaleta; Milner, Barry; Silva, Y Toure, Kolarov; Tevez

Given, SWP, Dzeko, Boateng, Jo, K Toure, Vieira
Bravo Mancini dabogda pusio 3-0 prvo polvr. 8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 12 feb 2011, 13:14

Probisvjet je napisao/la:Mancini je u mat poziciji! Ako ostavi Dzeku na klupi, a izgubi utakmicu mnogi ce mu zamjeriti. Mislim da ce napraviti jednu vrstu osiguranja i alibija za sebe. Edina ce ostaviti na klupi ali ako se bude rezultat na pocetku kretao protiv MC mislim da bi Edin vec u prvom poluvremenu mogao na teren. Ako bude odgovarao rezultat MC-u onda bi mogla uslijediti izmjena oko 60 minuta. Tevez van, a Dzeko u igru, stim sto bi Edin dobio neke odbrambene zadatke jer je u tome dosta jaci od Teveza.
Sto se tice Edina nek odradi najbolje sto moze koliko dobije vremena i to ce biti dovoljno. Bolje je ne trpati ga u prvi plan jer u slucaju kiksa i poraza snosio bi veliki dio krivice. Zna Mancini da je Edin mlad, dobar, skupo placen i ne zeli mu odmah na pleca stavljati odgovornost. Ne zeli niko da zbog nekog zicera promasenog Dzeko bude dezurni krivac, bar ne jos. Tevez za to ima kredita, ali Edin jos ne. Mislim da tok dogadjaja ide Edinu u prilog. Neka vrijeme pokaze svoje.
Pred Edinom je buducnost, a ova utakmica za njega nije presudna. Zato Edine samo opusteno! Sretno!

potpisujem
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 12 feb 2011, 13:16

samljet ce njih UNITED..**** mu tevez mamu u usta...svim srcem za UNITED navijam...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 12 feb 2011, 13:16

Probisvjet je napisao/la:Mancini je u mat poziciji! Ako ostavi Dzeku na klupi, a izgubi utakmicu mnogi ce mu zamjeriti. Mislim da ce napraviti jednu vrstu osiguranja i alibija za sebe. Edina ce ostaviti na klupi ali ako se bude rezultat na pocetku kretao protiv MC mislim da bi Edin vec u prvom poluvremenu mogao na teren. Ako bude odgovarao rezultat MC-u onda bi mogla uslijediti izmjena oko 60 minuta. Tevez van, a Dzeko u igru, stim sto bi Edin dobio neke odbrambene zadatke jer je u tome dosta jaci od Teveza.
Sto se tice Edina nek odradi najbolje sto moze koliko dobije vremena i to ce biti dovoljno. Bolje je ne trpati ga u prvi plan jer u slucaju kiksa i poraza snosio bi veliki dio krivice. Zna Mancini da je Edin mlad, dobar, skupo placen i ne zeli mu odmah na pleca stavljati odgovornost. Ne zeli niko da zbog nekog zicera promasenog Dzeko bude dezurni krivac, bar ne jos. Tevez za to ima kredita, ali Edin jos ne. Mislim da tok dogadjaja ide Edinu u prilog. Neka vrijeme pokaze svoje.
Pred Edinom je buducnost, a ova utakmica za njega nije presudna. Zato Edine samo opusteno! Sretno!
potpisujem!!!! ;) ;) Dzeko dijamanti zmaju samo naprijed,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 12 feb 2011, 13:17

Evo i zvaničnog sastava za danas:

---------------------------------------------Hart----------------------------------------------

----------Richards-----------Lescott------------Kompany------------Zabaleta------------

Milner-----------------------------------Barry----------------------------------------Kolarov
--------------------Yaya Toure---------------------------Silva-------------------------------

-------------------------------------------Tevez-----------------------------------------------

Formacija 4-5-1

Klupa: Given - Boateng - Kolo Toure - Viera - Jo - Dzeko - SW Phillips

Baloteli i De Jong ne konkurišu u timu zbog povreda!
Zadnja izmjena: hz1987, dana/u 12 feb 2011, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 12 feb 2011, 13:19

jel moguce da nema prenosa na bht :o :?:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 feb 2011, 13:19

Nema prenosa jer imaju samo termin u 16h. A sastav je ocajan. Razbice ih United.

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 12 feb 2011, 13:20

-Barcelona- je napisao/la:jel moguce da nema prenosa na bht :o :?:
ocigledno da jeste
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 feb 2011, 13:21

hz1987 je napisao/la:Evo i zvaničnog sastava za danas:

---------------------------------------------Hart----------------------------------------------

----------Richards-----------Lescott------------Kompany------------Zabaleta------------

Milner-----------------------------------Barry----------------------------------------Kolarov
--------------------Yaya Toure---------------------------Silva-------------------------------

-------------------------------------------Tevez-----------------------------------------------

Formacija 4-5-1
Hahahahah Mancini pravi italijanski takticar. Gle Bgt sastava, trebao je i de Jonga neoporavljenog stavit umjesto Silve i nek svi spavaju pred golom. Mrzim defanzivni fudbal i zato necu ni gledat utakmicu, jedino kad Dzeko udje onda cu pocet gledat.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 12 feb 2011, 13:21

Džeko definitivno na klupi.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 feb 2011, 13:22

I tako pocinje kraj karijere igraca koji je zaduzio citavu naciju.Otis'o u **** klub koji na klubu ima zabara u vidu Mancinija.

Ono sto ga moze izvuci je do da City izgubi i da dovedu Schalkevog Magata :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 12 feb 2011, 13:22

Dzeko ulazi s klupe i rjesava utakmicu, zabija 2 gola i preokrece rezultat i City pobjedjuje 2:1. Dzeko postaje heroj Citija, dobija kapitensku traku i ulicu u Manchesteru sa njegovim imenom. :)
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 12 feb 2011, 13:22

Megamon je napisao/la:I tako pocinje kraj karijere igraca koji je zaduzio citavu naciju.Otis'o u **** klub koji na klubu ima zabara u vidu Mancinija.

Jao kraj karijere, dobar si, Dzeki je 32 godine, te on nema vise sta raditi u fudbalu :lol: :lol: :lol:.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 feb 2011, 13:23

Prije ce na napocetku ljeta Dzeko promjenit klub nego Man. City uci u Ligu Prvaka. :lol:
Zadnja izmjena: BIHfan, dana/u 12 feb 2011, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Džoka_TM
Kontakt:

Post Postao/la Džoka_TM » 12 feb 2011, 13:24

Madafaka je napisao/la:Ovo g*vno talijansko ce upropastiti Edina. J*bem ti mrtve picko zabarska. :evil: :evil: :evil: :evil:

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 12 feb 2011, 13:24

Sa ovim sastavom city nema nikakve sanse.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 feb 2011, 13:26

guber90 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:I tako pocinje kraj karijere igraca koji je zaduzio citavu naciju.Otis'o u **** klub koji na klubu ima zabara u vidu Mancinija.

Jao kraj karijere, dobar si, Dzeki je 32 godine, te on nema vise sta raditi u fudbalu :lol: :lol: :lol:.
Zar ti licim na bukvalca :lol:
Mislio sam na kraj igracke karijere u cityu i u engleskoj ;)

Nista Dzeki ne prostaje nego welcome back Bundessliga i Bayern.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 12 feb 2011, 13:27

Megamon je napisao/la:
guber90 je napisao/la:

Zar ti licim na bukvalca :lol:
Mislio sam na kraj igracke karijere u cityu i u engleskoj ;)

Nista Dzeki ne prostaje nego welcome back Bundessliga i Bayern.
Ma jarane, vise ja ne znam ko ovdje provocira, ko valja gluposti, ko se zeza, a ko ozbiljno pise :lol:.

Sto se tice dolaska u Bayern, iz tvojih usta u Bozije usi :mrgreen:.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 12 feb 2011, 13:28

BIHfan je napisao/la:Prije ce na napocetku ljeta Dzeko promjenit klub nego Man. City uci u Ligu Prvaka. :lol:
A to City kao nece u Ligu Prvaka? Ne da ce u Ligu Prvaka nego ce sigurno biti medju prva 3. znaci direktno bez play offa ulaze. Danas sam Citizen.
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, Edincapitano, enobarca, Goalgetter, greenwood, invincible1921, Maverick, Micron, Proximic, xinxee i 102 gosta.