Jbg i ja bih volio gledat danas Edina,al vjeruj da je danas na Manciniu pritisak ogroman,a kada neko ima na svojim ledjima takav pritisak često donosi pogrešne odluke,naravno tek na kraju će se vidjet da li je ipak pogodio ili omašio,a ko zna možda je Edina ostavio kao džokera i ubaci ga tamo oko 65. minuta,ako ne bude išlo sve kako je planirao,nikad se ne zna zašto je ovo dobro.Madafaka je napisao/la:Ovo g*vno talijansko ce upropastiti Edina. J*bem ti mrtve picko zabarska.![]()
![]()
![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
melanholicar
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Bravo Mancini dabogda pusio 3-0 prvo polvr.Cartman je napisao/la:Dzeko na klupi od pocetka.
City igra totalni bunker: Hart; Richards, Kompany, Lescott, Zabaleta; Milner, Barry; Silva, Y Toure, Kolarov; Tevez
Given, SWP, Dzeko, Boateng, Jo, K Toure, Vieira
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:Mancini je u mat poziciji! Ako ostavi Dzeku na klupi, a izgubi utakmicu mnogi ce mu zamjeriti. Mislim da ce napraviti jednu vrstu osiguranja i alibija za sebe. Edina ce ostaviti na klupi ali ako se bude rezultat na pocetku kretao protiv MC mislim da bi Edin vec u prvom poluvremenu mogao na teren. Ako bude odgovarao rezultat MC-u onda bi mogla uslijediti izmjena oko 60 minuta. Tevez van, a Dzeko u igru, stim sto bi Edin dobio neke odbrambene zadatke jer je u tome dosta jaci od Teveza.
Sto se tice Edina nek odradi najbolje sto moze koliko dobije vremena i to ce biti dovoljno. Bolje je ne trpati ga u prvi plan jer u slucaju kiksa i poraza snosio bi veliki dio krivice. Zna Mancini da je Edin mlad, dobar, skupo placen i ne zeli mu odmah na pleca stavljati odgovornost. Ne zeli niko da zbog nekog zicera promasenog Dzeko bude dezurni krivac, bar ne jos. Tevez za to ima kredita, ali Edin jos ne. Mislim da tok dogadjaja ide Edinu u prilog. Neka vrijeme pokaze svoje.
Pred Edinom je buducnost, a ova utakmica za njega nije presudna. Zato Edine samo opusteno! Sretno!
potpisujem
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- miralem444
- Kontakt:
samljet ce njih UNITED..**** mu tevez mamu u usta...svim srcem za UNITED navijam...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
potpisujem!!!!Probisvjet je napisao/la:Mancini je u mat poziciji! Ako ostavi Dzeku na klupi, a izgubi utakmicu mnogi ce mu zamjeriti. Mislim da ce napraviti jednu vrstu osiguranja i alibija za sebe. Edina ce ostaviti na klupi ali ako se bude rezultat na pocetku kretao protiv MC mislim da bi Edin vec u prvom poluvremenu mogao na teren. Ako bude odgovarao rezultat MC-u onda bi mogla uslijediti izmjena oko 60 minuta. Tevez van, a Dzeko u igru, stim sto bi Edin dobio neke odbrambene zadatke jer je u tome dosta jaci od Teveza.
Sto se tice Edina nek odradi najbolje sto moze koliko dobije vremena i to ce biti dovoljno. Bolje je ne trpati ga u prvi plan jer u slucaju kiksa i poraza snosio bi veliki dio krivice. Zna Mancini da je Edin mlad, dobar, skupo placen i ne zeli mu odmah na pleca stavljati odgovornost. Ne zeli niko da zbog nekog zicera promasenog Dzeko bude dezurni krivac, bar ne jos. Tevez za to ima kredita, ali Edin jos ne. Mislim da tok dogadjaja ide Edinu u prilog. Neka vrijeme pokaze svoje.
Pred Edinom je buducnost, a ova utakmica za njega nije presudna. Zato Edine samo opusteno! Sretno!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Evo i zvaničnog sastava za danas:
---------------------------------------------Hart----------------------------------------------
----------Richards-----------Lescott------------Kompany------------Zabaleta------------
Milner-----------------------------------Barry----------------------------------------Kolarov
--------------------Yaya Toure---------------------------Silva-------------------------------
-------------------------------------------Tevez-----------------------------------------------
Formacija 4-5-1
Klupa: Given - Boateng - Kolo Toure - Viera - Jo - Dzeko - SW Phillips
Baloteli i De Jong ne konkurišu u timu zbog povreda!
---------------------------------------------Hart----------------------------------------------
----------Richards-----------Lescott------------Kompany------------Zabaleta------------
Milner-----------------------------------Barry----------------------------------------Kolarov
--------------------Yaya Toure---------------------------Silva-------------------------------
-------------------------------------------Tevez-----------------------------------------------
Formacija 4-5-1
Klupa: Given - Boateng - Kolo Toure - Viera - Jo - Dzeko - SW Phillips
Baloteli i De Jong ne konkurišu u timu zbog povreda!
Zadnja izmjena: hz1987, dana/u 12 feb 2011, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
- -Barcelona-
- Kontakt:
Nema prenosa jer imaju samo termin u 16h. A sastav je ocajan. Razbice ih United.
ocigledno da jeste-Barcelona- je napisao/la:jel moguce da nema prenosa na bht![]()
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Hahahahah Mancini pravi italijanski takticar. Gle Bgt sastava, trebao je i de Jonga neoporavljenog stavit umjesto Silve i nek svi spavaju pred golom. Mrzim defanzivni fudbal i zato necu ni gledat utakmicu, jedino kad Dzeko udje onda cu pocet gledat.hz1987 je napisao/la:Evo i zvaničnog sastava za danas:
Formacija 4-5-1
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- ibrakadabra
- Kontakt:
Džeko definitivno na klupi.
- Megamon
- Kontakt:
I tako pocinje kraj karijere igraca koji je zaduzio citavu naciju.Otis'o u **** klub koji na klubu ima zabara u vidu Mancinija.
Ono sto ga moze izvuci je do da City izgubi i da dovedu Schalkevog Magata
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Dzeko ulazi s klupe i rjesava utakmicu, zabija 2 gola i preokrece rezultat i City pobjedjuje 2:1. Dzeko postaje heroj Citija, dobija kapitensku traku i ulicu u Manchesteru sa njegovim imenom. 
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Jao kraj karijere, dobar si, Dzeki je 32 godine, te on nema vise sta raditi u fudbaluMegamon je napisao/la:I tako pocinje kraj karijere igraca koji je zaduzio citavu naciju.Otis'o u **** klub koji na klubu ima zabara u vidu Mancinija.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Prije ce na napocetku ljeta Dzeko promjenit klub nego Man. City uci u Ligu Prvaka. 
Zadnja izmjena: BIHfan, dana/u 12 feb 2011, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Madafaka je napisao/la:Ovo g*vno talijansko ce upropastiti Edina. J*bem ti mrtve picko zabarska.![]()
![]()
![]()
- ibrakadabra
- Kontakt:
Sa ovim sastavom city nema nikakve sanse.
- Megamon
- Kontakt:
Zar ti licim na bukvalcaguber90 je napisao/la:Jao kraj karijere, dobar si, Dzeki je 32 godine, te on nema vise sta raditi u fudbaluMegamon je napisao/la:I tako pocinje kraj karijere igraca koji je zaduzio citavu naciju.Otis'o u **** klub koji na klubu ima zabara u vidu Mancinija.
Ono sto ga moze izvuci je do da City izgubi i da dovedu Schalkevog Magata![]()
![]()
.
Mislio sam na kraj igracke karijere u cityu i u engleskoj
Nista Dzeki ne prostaje nego welcome back Bundessliga i Bayern.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ma jarane, vise ja ne znam ko ovdje provocira, ko valja gluposti, ko se zeza, a ko ozbiljno piseMegamon je napisao/la:Zar ti licim na bukvalcaguber90 je napisao/la:Jao kraj karijere, dobar si, Dzeki je 32 godine, te on nema vise sta raditi u fudbaluMegamon je napisao/la:I tako pocinje kraj karijere igraca koji je zaduzio citavu naciju.Otis'o u **** klub koji na klubu ima zabara u vidu Mancinija.
Ono sto ga moze izvuci je do da City izgubi i da dovedu Schalkevog Magata![]()
![]()
.
![]()
Mislio sam na kraj igracke karijere u cityu i u engleskoj![]()
Nista Dzeki ne prostaje nego welcome back Bundessliga i Bayern.
Sto se tice dolaska u Bayern, iz tvojih usta u Bozije usi
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
- -Paja
- Kontakt:
A to City kao nece u Ligu Prvaka? Ne da ce u Ligu Prvaka nego ce sigurno biti medju prva 3. znaci direktno bez play offa ulaze. Danas sam Citizen.BIHfan je napisao/la:Prije ce na napocetku ljeta Dzeko promjenit klub nego Man. City uci u Ligu Prvaka.
Dio Arsenala
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, Edincapitano, enobarca, Goalgetter, greenwood, invincible1921, Maverick, Micron, Proximic, xinxee i 102 gosta.