Ovi su bas izrodi iz matične knjige rođenih
Nego gdje će Zrinjski igrat plejof? Jel moze pod BB
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ovi su bas izrodi iz matične knjige rođenih
Može
Vise klupskih obiljezja imaju ovi na slici nego svi zajedno odavde sto dodju pod BB da gledaju utakmicu
Dobro si, zaboravio sam to skros igrala je MŠK Zilina u Ligu Prvaka. Ja kako se sijetim igrao je Admir Vladavic tu, a bio je medju najboli igraća u ekipi.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑11 avg 2022, 21:18Igrala je i Žilina grupne faze, i Artmedia Petržalka. Mlad si ti još Harise.
Zaboravio sam to cini mi se da je to bilo godina 2007/08 ili 2008/09 nisam siguran. PS Vaduz kao drugi ligas Svicarske izbacila Konyaspor.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑11 avg 2022, 21:34Ispravi me ako griješim Košice , cca 99. god , s MAN unt igrali u CL .izdzezveubrazil je napisao/la: ↑11 avg 2022, 21:18Igrala je i Žilina grupne faze, i Artmedia Petržalka. Mlad si ti još Harise.
I kvizasko mislim da nisu gola u grupnoj fazi dali .![]()
Gdje će se igrati Play off, na Pecari?Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 22:27Mogli bi grci prvu utakmicu pasti mentalno ,nije lako iz LP i EL i supermodernih stadiona doci pod BB i trcati ,gonjati Konf ligu.![]()
![]()
Ma veće su šanse sa Slovanom, psihološki bi Oly bio prevelik zalogaj, Slovaci to već nisu, a i već dva puta smo Grke izbacivali, treći put ako bi uspjeli,.ugasili bi im ligu
Pod BBHarise je napisao/la: ↑11 avg 2022, 22:32Gdje će se igrati Play off, na Pecari?Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 22:27Mogli bi grci prvu utakmicu pasti mentalno ,nije lako iz LP i EL i supermodernih stadiona doci pod BB i trcati ,gonjati Konf ligu.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.