Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
2 2 Slovan sa igracem manje,idu penali ovdje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
100% upravu. Mi to popunimo s ovim balkancima a treba pogledat malo dalje.
Od prve utamice protiv armenaca govorimo kako Hamrun nisu nikakvi amateri, nego ozbiljna ekipa za ovaj rang takmičenja sa glavom i repom. Izgubili su prvu utakmicu vani, a totalno izdominirali armence, posebno u drugom poluvremenu.
Ljudi na forumu komentarišu bez da gledaju utakmice, prate samo imena, a još gori su kvazinovinari (nepismeni prepisivači) sa ovog smiješnog sajta.
Doduše i komšije su govorili da su ribari, ali oni su svakako mitomani i falsifikatori svega, pa ih i ne možemo uzimati za ozbiljno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ako ništa, volio bih zbog našeg Akademca Mustafića da pobijede ovo. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- FKSDoGroba
- Kontakt:
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 avg 2022, 22:56Poslije 20 min prve utakmice sa Velezom ja sam rekao da su ljudi strasna ekipa,ovdje pisali svakakve budalastine.Kakve veze ima sto su sa Malta?
Ljudi prava ekipa,nema sta svaka im cast i puno srece.Pokazali kako se bori,fino slozena ekipa,sa financijama nemaju problema.
Bio sam.na Grbavici i na samom zagrijavanju sam vidio.da su jako ozbiljna ekipa sastavljena od stranaca , a kada je krenula utakmica to se samo potvrdilo.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
pare nisu problem nas sigurno santos manje kosta nego neki nas il srbijanski polovnjak , nego neznalice u klubovima kojima je srbija i hrvatska sav nogometni svijet , il strasna pojacanje iz prve slovenacke zabio dva gola tamo najveca zvijezda lige

ne smijem ni misliti kako bi neki nas tim izgledao da ima trio amoah , santos , onaj napadac iz citya, musa i jos neka radilica mamba na sredini terena

takvi igraci su ti sad jeftiniji duplo nego neki boduli i pm
-
- Kontakt:
Ovi Grcki klubovi sa vrijednostima od stotinu + miliona EURA, smijesni bas. Trebali bi rutinski pobjedjivati ekipe razine Slovana.
- FKS -
Pa veležspor je imao itekako sreće protiv maltežana.Balorda je napisao/la: ↑11 avg 2022, 22:59Od prve utamice protiv armenaca govorimo kako Hamrun nisu nikakvi amateri, nego ozbiljna ekipa za ovaj rang takmičenja sa glavom i repom. Izgubili su prvu utakmicu vani, a totalno izdominirali armence, posebno u drugom poluvremenu.
Ljudi na forumu komentarišu bez da gledaju utakmice, prate samo imena, a još gori su kvazinovinari (nepismeni prepisivači) sa ovog smiješnog sajta.
Doduše i komšije su govorili da su ribari, ali oni su svakako mitomani i falsifikatori svega, pa ih i ne možemo uzimati za ozbiljno.
Zato su vas zajebavali, trebalo je na grbavici biti tri razlike za spartance protiv velezspora.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Dok svi ljudi spavaju ,konobari vas kar.ajuBalorda je napisao/la: ↑11 avg 2022, 22:59Od prve utamice protiv armenaca govorimo kako Hamrun nisu nikakvi amateri, nego ozbiljna ekipa za ovaj rang takmičenja sa glavom i repom. Izgubili su prvu utakmicu vani, a totalno izdominirali armence, posebno u drugom poluvremenu.

Jbg i uspon Dudelanga je poceo one godine kad su nas izbacili ali mi smo Dudelange barem jednu utakmicu pobjedili

Zadnja izmjena: Antipolitika3, dana/u 11 avg 2022, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Maltežani siju strah Balkanom u fudbalu, Bog te
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ne mogu da vjerujem da je ova ekipa Slovana procijenjena na 19 mil eura. Ljudi fakat zrelo izgledaju, kondiciono jaki a takticki super poslozeni. Ako treba birati, svakako bolje ovakav Olympiacos da dodje Zrinji
- Antipolitika3
- Kontakt:
Joj ako nam grcka Gazzeta dodje pod BB.
Brat onlyleft ce biti ljubomoran
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Kakav bola Dudelange u taj vakat je bio ko ovi sto Borca izbacise.
Sad je vec druga prica.
Sad je vec druga prica.
Kako to grčka Gazzeta, pojasni malo.Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 23:06Joj ako nam grcka Gazzeta dodje pod BB.
-
- Kontakt:
Cirkus stvarno.Gledaj im ekipe:Vaclik,
El Arabi,M'Villa,Valbuena,Manolas itd.ne mogu izbaciti Slovan sa igracem vise
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ovaj Slovan ce pojest Zrinjski , bolje je susjedima da im dodje indisponirani Olympiacos koji ce psiholoski potonuti ako ispadne veceras.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Nadam se da ce kad tad ljudi prestati gledati u transfermarkt kao nesto vjerodostojno. Pa yebena Gorica u Hrvatskoj ima slicnu vrijednost. A kvalitet nebo i zemlja
-
- Kontakt:
Ma bolje da im dodje Olympiacos.Nama ionako leze Grci,a ovaj Slovan stvarno i sa igracem manje mocno izgleda
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.