Neka, prezivjet cemo i ovako nekako

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Čisto sumnjam da smo sjebali Evropu.spezial je napisao/la: ↑12 avg 2022, 09:51Tuzno bi bilo da se ispostavi da je prelomni dio sezone bila glupa prodaja Mujakica. Znaci za milion maraka si syebo sebi citavu sezonu, i zrtvovo triput vece pare u Evropi. Pa nece nigdje pobjec prodaja, mogao je i na zimu otici ili iduce ljeto, mlad je igrac nije zadnji voz ovo bio.
Ma da se razumijemo, osvajanje titule je jedini nacin da ti u Evropi postignes bilo sta. Ovo ostalo je patnja bespotrebna gdje nit sta mozes zaradit konkretno, niti se plasirati u grupnu fazuShategabri je napisao/la: ↑12 avg 2022, 10:02Čisto sumnjam da smo sjebali Evropu.spezial je napisao/la: ↑12 avg 2022, 09:51Tuzno bi bilo da se ispostavi da je prelomni dio sezone bila glupa prodaja Mujakica. Znaci za milion maraka si syebo sebi citavu sezonu, i zrtvovo triput vece pare u Evropi. Pa nece nigdje pobjec prodaja, mogao je i na zimu otici ili iduce ljeto, mlad je igrac nije zadnji voz ovo bio.
Prije da smo borbu za titulu.
Da se znalo da cemo doci u ovu situaciju ne bi ga nikad ni prodali. Kad je Mujakic odlazio imao si 2 odlicna zdrava stopera plus Trako i Alisah, a tu je i Djokanovic. Iz ove perspektive vidimo svi da je greska, al kad se pojavila informacija velika većina (ja prvi), ju je s odusevljenjem docekala jer je sve izgledalo odlicno. Sad kad se ovako sve poklopilo i kad izvisismo za stopere, u vezi Mujakica samo mozemo pricat "eh da nismo Nihu prodali..."spezial je napisao/la: ↑12 avg 2022, 09:51Tuzno bi bilo da se ispostavi da je prelomni dio sezone bila glupa prodaja Mujakica. Znaci za milion maraka si syebo sebi citavu sezonu, i zrtvovo triput vece pare u Evropi. Pa nece nigdje pobjec prodaja, mogao je i na zimu otici ili iduce ljeto, mlad je igrac nije zadnji voz ovo bio.
Ma znam, i ja sam podrzavao prodaju, ali jbg mi smo navijaci, nemamo mi uvid u situaciju niti nam je posao da se time bavimo. Niti smo znali da Drobarov vuce povredu, Trako isto, eto Aniciceva povreda je iznenadna, ali opet i on je dosao rovit nisi se mogo pouzdati da ce 100% biti zdrav. Realno, u trenutku prodaje nam je na Mujakicevo mjesto uskakao decko koji tu poziciju nikad u zivotu nije igrao. To je vec bio los znak.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑12 avg 2022, 10:05Da se znalo da cemo doci u ovu situaciju ne bi ga nikad ni prodali. Kad je Mujakic odlazio imao si 2 odlicna zdrava stopera plus Trako i Alisah, a tu je i Djokanovic. Iz ove perspektive vidimo svi da je greska, al kad se pojavila informacija velika većina (ja prvi), ju je s odusevljenjem docekala jer je sve izgledalo odlicno. Sad kad se ovako sve poklopilo i kad izvisismo za stopere, u vezi Mujakica samo mozemo pricat "eh da nismo Nihu prodali..."spezial je napisao/la: ↑12 avg 2022, 09:51Tuzno bi bilo da se ispostavi da je prelomni dio sezone bila glupa prodaja Mujakica. Znaci za milion maraka si syebo sebi citavu sezonu, i zrtvovo triput vece pare u Evropi. Pa nece nigdje pobjec prodaja, mogao je i na zimu otici ili iduce ljeto, mlad je igrac nije zadnji voz ovo bio.
Zrinja je ozbiljnija ekipa od nas, sto se tice titule to je njima rezervisano, stabilna ekipa, dobro pokrivena, duze na okupu glavni igraci, stanje u klubu, nemaju oscilacijia u igri, sve je na njihovoj strani tako da treba ciljati EU takmicenja, s tim da i Borac mora igrati EU..svega ce bitiShategabri je napisao/la: ↑12 avg 2022, 10:02Čisto sumnjam da smo sjebali Evropu.spezial je napisao/la: ↑12 avg 2022, 09:51Tuzno bi bilo da se ispostavi da je prelomni dio sezone bila glupa prodaja Mujakica. Znaci za milion maraka si syebo sebi citavu sezonu, i zrtvovo triput vece pare u Evropi. Pa nece nigdje pobjec prodaja, mogao je i na zimu otici ili iduce ljeto, mlad je igrac nije zadnji voz ovo bio.
Pa dobro slazem se, al vjerovatno su se i oni pouzdali da ce Anicic biti u stanju makar polusezonu izgurati. Drobarov je rovit, al opet moze odigrati 60-70 minuta, Trako je rame iscasio, al hajde vratit ce se. Vjerovatno su i kontali da ce se prezivjet dok Drobarov i Trako ne budu 100% spremni, a sto se Anicica tice... Za njega ni bog nije mogao predvidjeti da ce se u 20oj sekundi utakmice povrijedit.spezial je napisao/la: ↑12 avg 2022, 10:10Ma znam, i ja sam podrzavao prodaju, ali jbg mi smo navijaci, nemamo mi uvid u situaciju niti nam je posao da se time bavimo. Niti smo znali da Drobarov vuce povredu, Trako isto, eto Aniciceva povreda je iznenadna, ali opet i on je dosao rovit nisi se mogo pouzdati da ce 100% biti zdrav. Realno, u trenutku prodaje nam je na Mujakicevo mjesto uskakao decko koji tu poziciju nikad u zivotu nije igrao. To je vec bio los znak.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑12 avg 2022, 10:05Da se znalo da cemo doci u ovu situaciju ne bi ga nikad ni prodali. Kad je Mujakic odlazio imao si 2 odlicna zdrava stopera plus Trako i Alisah, a tu je i Djokanovic. Iz ove perspektive vidimo svi da je greska, al kad se pojavila informacija velika većina (ja prvi), ju je s odusevljenjem docekala jer je sve izgledalo odlicno. Sad kad se ovako sve poklopilo i kad izvisismo za stopere, u vezi Mujakica samo mozemo pricat "eh da nismo Nihu prodali..."spezial je napisao/la: ↑12 avg 2022, 09:51Tuzno bi bilo da se ispostavi da je prelomni dio sezone bila glupa prodaja Mujakica. Znaci za milion maraka si syebo sebi citavu sezonu, i zrtvovo triput vece pare u Evropi. Pa nece nigdje pobjec prodaja, mogao je i na zimu otici ili iduce ljeto, mlad je igrac nije zadnji voz ovo bio.
Znam, al treba biti realan, doveli novog trenera, doveli 10 igrača, onda kad je ispala prilika da prodamo, to je baš bio igrač na poziciji koja nam je i u tom trenutku bila deficitarna, sad praktično nemamo stopera.spezial je napisao/la: ↑12 avg 2022, 10:04Ma da se razumijemo, osvajanje titule je jedini nacin da ti u Evropi postignes bilo sta. Ovo ostalo je patnja bespotrebna gdje nit sta mozes zaradit konkretno, niti se plasirati u grupnu fazuShategabri je napisao/la: ↑12 avg 2022, 10:02Čisto sumnjam da smo sjebali Evropu.spezial je napisao/la: ↑12 avg 2022, 09:51Tuzno bi bilo da se ispostavi da je prelomni dio sezone bila glupa prodaja Mujakica. Znaci za milion maraka si syebo sebi citavu sezonu, i zrtvovo triput vece pare u Evropi. Pa nece nigdje pobjec prodaja, mogao je i na zimu otici ili iduce ljeto, mlad je igrac nije zadnji voz ovo bio.
Ma nije sve tako crno ba. Mislim, i da je Nihad bio tu, ne bi previse pomogao protiv Tuzle jer je kod nas bio u dosta losoj formi, a i nista nije toliko puklo preko Djokanovica. Drobarov je taj koji je uzasno grijesio, a on bi svakako igrao utakmicu. Nas je ubila Fedjina taktika, odnosno nedostatak iste.spezial je napisao/la: ↑12 avg 2022, 09:51Tuzno bi bilo da se ispostavi da je prelomni dio sezone bila glupa prodaja Mujakica. Znaci za milion maraka si syebo sebi citavu sezonu, i zrtvovo triput vece pare u Evropi. Pa nece nigdje pobjec prodaja, mogao je i na zimu otici ili iduce ljeto, mlad je igrac nije zadnji voz ovo bio.
Svakako, oni ovo što igraju u Evropi pokazuju stabilnost, ekipa im je top, još ako su uboli sa ovim pojačanjima što su im se priključili, onda nema šta.propoklopac je napisao/la: ↑12 avg 2022, 10:12Zrinja je ozbiljnija ekipa od nas, sto se tice titule to je njima rezervisano, stabilna ekipa, dobro pokrivena, duze na okupu glavni igraci, stanje u klubu, nemaju oscilacijia u igri, sve je na njihovoj strani tako da treba ciljati EU takmicenja, s tim da i Borac mora igrati EU..svega ce bitiShategabri je napisao/la: ↑12 avg 2022, 10:02Čisto sumnjam da smo sjebali Evropu.spezial je napisao/la: ↑12 avg 2022, 09:51Tuzno bi bilo da se ispostavi da je prelomni dio sezone bila glupa prodaja Mujakica. Znaci za milion maraka si syebo sebi citavu sezonu, i zrtvovo triput vece pare u Evropi. Pa nece nigdje pobjec prodaja, mogao je i na zimu otici ili iduce ljeto, mlad je igrac nije zadnji voz ovo bio.
Kakvu ćeš taktiku recimo za Zrinjski kad znaš da će te ubiti nazad?napoleon72 je napisao/la: ↑12 avg 2022, 10:16Ma nije sve tako crno ba. Mislim, i da je Nihad bio tu, ne bi previse pomogao protiv Tuzle jer je kod nas bio u dosta losoj formi, a i nista nije toliko puklo preko Djokanovica. Drobarov je taj koji je uzasno grijesio, a on bi svakako igrao utakmicu. Nas je ubila Fedjina taktika, odnosno nedostatak iste.spezial je napisao/la: ↑12 avg 2022, 09:51Tuzno bi bilo da se ispostavi da je prelomni dio sezone bila glupa prodaja Mujakica. Znaci za milion maraka si syebo sebi citavu sezonu, i zrtvovo triput vece pare u Evropi. Pa nece nigdje pobjec prodaja, mogao je i na zimu otici ili iduce ljeto, mlad je igrac nije zadnji voz ovo bio.
Znam da govoris dugorocno, al da smo dobili Tuzlu, ne bi niko ni spomenuo da skripi na stoperu, raja bi i dalje gurala tu i Djokanovica i Cirjaka, ne bi uopste bilo ovoliko panicarenja. Sta je tu je, vratit Besica da popuni mjesto do decembra, onda dovest dva jaka stopera. Heroje radjaju ovakve situacije, ko zna, mozda se Besic ili Trako bas nametnu i dobijemo novu zlatnu koku. Svakako u ovoj ligi imas dvije-tri ekipe iole kvalitetne da te ubiju nekim kontrama pa da se bas osjeti izostanak stopera. Vecina ce igrat kao Posusje, realno, a to mozes dobit i sa jednim stoperom u rosteru. Na Fedji je da skonta caku za ostale.
Bojim se da ce nas ovo dosta kostati ali dobro ko je mogao ocekivati da ce se poslije prodaje Mujakica Anicic opet tesko povrijediti.Da su znali ili ne bi prihvatili ponudu ili bi odma zapeli i nasli nekoga.
Nismo. Aničić je bio li-la, Drobarov nespreman.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑12 avg 2022, 10:05Da se znalo da cemo doci u ovu situaciju ne bi ga nikad ni prodali. Kad je Mujakic odlazio imao si 2 odlicna zdrava stopera plus Trako i Alisah, a tu je i Djokanovic. Iz ove perspektive vidimo svi da je greska, al kad se pojavila informacija velika većina (ja prvi), ju je s odusevljenjem docekala jer je sve izgledalo odlicno. Sad kad se ovako sve poklopilo i kad izvisismo za stopere, u vezi Mujakica samo mozemo pricat "eh da nismo Nihu prodali..."spezial je napisao/la: ↑12 avg 2022, 09:51Tuzno bi bilo da se ispostavi da je prelomni dio sezone bila glupa prodaja Mujakica. Znaci za milion maraka si syebo sebi citavu sezonu, i zrtvovo triput vece pare u Evropi. Pa nece nigdje pobjec prodaja, mogao je i na zimu otici ili iduce ljeto, mlad je igrac nije zadnji voz ovo bio.
Pa ne znam koliko je istina ono da su Turci poslali ponudu 300 k i naši kao iz zyebancije, hajmo ih odbiti sa 500 k i ovi prihvate.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 avg 2022, 10:20Bojim se da ce nas ovo dosta kostati ali dobro ko je mogao ocekivati da ce se poslije prodaje Mujakica Anicic opet tesko povrijediti.Da su znali ili ne bi prihvatili ponudu ili bi odma zapeli i nasli nekoga.
Nista,gotovo je sad.To je to,ostaje nam samo da guramo jos jednog juniora ili da vratimo Besica sa posudbe.Trece opcije nema.Rok danas zavrsava a ovi koji su do danas slobodni nemaju utakmice a Boga mi ni treninga po 3-4 mjeseca.To su igraci ala Sadiku,Zukanovic,Uzelac itd...Bas nijedan igrac nema da valja da kazes mozemo ovoga dovesti.
Ma dobro, protiv Zrinjskog smanjit ocekivanja skroz. Ljudi su za koplje iznad. Vise sam mislio na Velez, Zelju i Siroki. To su jedine tri ekipe koje nas mogu ugrozit nekim kontrama, koje imaju dobre trenere i/ili brze igrace naprijed. Ovo ostalo tanko.Shategabri je napisao/la: ↑12 avg 2022, 10:19Kakvu ćeš taktiku recimo za Zrinjski kad znaš da će te ubiti nazad?
Napasti ih ne možeš, zatvore te, a braniti se nemaš čime.
Pitanje je da li Feđa ima neki plan kako igrati takve utakmice sa ovom ekipom.
Zrinjski ima 13 defanzivaca u ekipi dok mi imamo 6propoklopac je napisao/la: ↑12 avg 2022, 10:12Zrinja je ozbiljnija ekipa od nas, sto se tice titule to je njima rezervisano, stabilna ekipa, dobro pokrivena, duze na okupu glavni igraci, stanje u klubu, nemaju oscilacijia u igri, sve je na njihovoj strani tako da treba ciljati EU takmicenja, s tim da i Borac mora igrati EU..svega ce bitiShategabri je napisao/la: ↑12 avg 2022, 10:02Čisto sumnjam da smo sjebali Evropu.spezial je napisao/la: ↑12 avg 2022, 09:51Tuzno bi bilo da se ispostavi da je prelomni dio sezone bila glupa prodaja Mujakica. Znaci za milion maraka si syebo sebi citavu sezonu, i zrtvovo triput vece pare u Evropi. Pa nece nigdje pobjec prodaja, mogao je i na zimu otici ili iduce ljeto, mlad je igrac nije zadnji voz ovo bio.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, Hajdeee, johntravolta123, mnon46 i 62 gosta.