FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zrinjski ovog Nigerijca registroavo i može igrati od iduceg kola a nije ga ni predstavio zvanicno.Mi po obicaju cekamo registracije do zadnjeg
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Shategabri
- Kontakt:
Šta mi znači predstavljanje ako igrač nije registrovan?
Obećanje ludom radovanje. Pa onda sjedi po tribinama pola godine.
Doveli smo ga i za predstavljanje je kad može igrati. Ostalo me ne zanima.
Koševo Zapad
Pa zato i kažem.Ovi ga registrovali prije nego su ga i predstavili.Mi predstavimo pa cekamoShategabri je napisao/la: ↑12 avg 2022, 14:05Šta mi znači predstavljanje ako igrač nije registrovan?
Obećanje ludom radovanje. Pa onda sjedi po tribinama pola godine.
Doveli smo ga i za predstavljanje je kad može igrati. Ostalo me ne zanima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BegovicRamiz
- Kontakt:
steta za Vukotica dobro bi nam dosao
ima li kakvih drugih u opticaju bar mahalski
ima li kakvih drugih u opticaju bar mahalski
-
- Kontakt:
ni titule
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ovaj Toni Markić je sasvim ok opcija u ovim okolnostima.Iskusan, igrao našu ligu ranije (preko 70 utakmica), zadnjih sezona ima preko 100 nastupa u kontinuitetu, doduše u italijanskoj Seriji C.Dati mu ugovor na godinu dana ili do decembra.
Sto nebi Jozo Simunovic? 

ide kobiljar na stopera da mase rucicama svojim
FC United Of Manchester !
zvani povreda
frajer nije sastavio utakmice kako treba
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 12 avg 2022, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ok igrač
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne radi ista firma te radove, zato mislim da će kod nas ići brze.propoklopac je napisao/la: ↑12 avg 2022, 13:35
pa i jesu strane firme oko ovih ozbiljnih radova, a ove nase firme su podizvodjaci koji rade pripremu..
Kosevu se ne nadati do drugog dijela prvestva![]()
-
- Kontakt:
Toni Markić je jedan divan čovjek inače. Da mi igra dijete od 12 godina, prije bih prihvatio nego ovo smeće.
https://i.im.ge/2022/08/12/OMf3ky.markic.jpg
Sad vi nađite primjere kako se izvinio ili šta već, ali ovakvog igrača ja nikad za nikad ne bih doveo.
https://i.im.ge/2022/08/12/OMf3ky.markic.jpg
Sad vi nađite primjere kako se izvinio ili šta već, ali ovakvog igrača ja nikad za nikad ne bih doveo.
Zadnja izmjena: izdzezveubrazil, dana/u 12 avg 2022, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Našao sam da je gostujući dres FK Sarajeva bio plave boje u sezoni 1998/99; pa me zanima, ako se ikad plasiralo u grupnu fazu, možda bi treći dres mogli uraditi u plavoj boji, ili sa nijansom plave, kao omaž ovom i oduzeti komšijama i boju, pod uslovom da je ovo istina? 
https://www.oldfootballshirts.com/en/te ... 34898.html

A znaš li da su kone jednom igrale zvanični meč u bordo opremi? Utakmica se igrala protiv Radničkog iy Lukavca i kone igrale u bordo opremi. Sjećam se naslova u Sportu:"Kad su plavi bili Bordo!"KarlMarx je napisao/la: ↑12 avg 2022, 14:49Našao sam da je gostujući dres FK Sarajeva bio plave boje u sezoni 1998/99; pa me zanima, ako se ikad plasiralo u grupnu fazu, možda bi treći dres mogli uraditi u plavoj boji, ili sa nijansom plave, kao omaž ovom i oduzeti komšijama i boju?
![]()
Imam taj Sport čuvam kao dokaz sa slikom i tekstom

Niko nema pravo na monopol nad bojama! Što da ne, Manchester United ima već tradicionalno svakih par godina plavu garnituru kao gostujućih ili rezervnih dresova.ŠTA_JE je napisao/la: ↑12 avg 2022, 14:56A znaš li da su kone jednom igrale zvanični meč u bordo opremi? Utakmica se igrala protiv Radničkog iy Lukavca i kone igrale u bordo opremi. Sjećam se naslova u Sportu:"Kad su plavi bili Bordo!"KarlMarx je napisao/la: ↑12 avg 2022, 14:49Našao sam da je gostujući dres FK Sarajeva bio plave boje u sezoni 1998/99; pa me zanima, ako se ikad plasiralo u grupnu fazu, možda bi treći dres mogli uraditi u plavoj boji, ili sa nijansom plave, kao omaž ovom i oduzeti komšijama i boju?
![]()
Imam taj Sport čuvam kao dokaz sa slikom i tekstom![]()

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, benko21, bordobijeli, CentarsutNaClanak921, feniksptica, iliyaa8, MaroonBjelave, nedimmmm1337, Posejdon, relativizam, rimljanin90, Sanfrancisco, StarmoCity i 121 gost.