Premijer liga BiH - aktuelno
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
opala falio si. bilo je dosadno bez tebe
-
- Kontakt:
A vjerujem , pustis ljude kontas prestat će tipa ovi kao Rigi , Anti , Joker al jok debil ostaje debil . Svaki dan ista priča , lagano smorise svaku temu . S vremena na vrijeme napišem , ali izgleda bolesnici nikad neće ozdravit . Raduj se i uživaj , koga boli qurc za druge
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Komsijaaa, hoces li slike pa da vidis kako se puni aerodrom u 3 ujutro, ranim sabahom. 

#musvdg
- Shategabri
- Kontakt:
Sad sam normalan, a maloprije bio bagraopalaopala je napisao/la: ↑12 avg 2022, 15:08Shategabri je napisao/la: ↑12 avg 2022, 15:02Džabe ti pričam, ne shvataš.opalaopala je napisao/la: ↑12 avg 2022, 14:56
Jel trebam presutit kad ljudi 24 h dnevno pišu bljuvotine i tako svaki dan ? Pa ako misliš da trebam , zašto si replicirao ? Zašto moraš biti kao ja , zašto nisi prešutio .
I ja repliciram samo na komentare jokera i svinjevaca , kao sto je tebi zasmetalo sto sam ja napisao tako je i meni sto oni napisu .
Udjes u komentare tih ljudi sto sam rekao i samo pogledaj , svaki post isto . I reci trebam li presutit na dnevno 100 postova , a ti na jedan moj odma odgovorio
Ništa, piši šta hoćeš.
Ja kad sam odgovorio, tebi sam odgovorio.
A ti full upakuješ sve.
Etiketiraš da navijam za fašistički klub. Nema to smisla.
Sve to jer smo im eto čestitali prolaz u Evropi.
Čestitamo i vama kao i svima ostalim.
Sto si se pronašao u mojim riječima i spuštaš se na taj nivo .
Ja se nisam obratio tebi nego dotičnim debilima , ako si se ti našao uvrijeđen i replicirao tvoja stvar . Pitaš jel moram biti kao oni ? Jel ti moraš biti kao ja ? Presutit bgt i svoj poso .
Dosta se ovdje šutilo nekim debilima koji dnevno objave po 50 istih postova svaki dan , hajde da promjene nekad priču al vazda isto . Prvo sto lažu sebe i lagano počinju vjerovati u tu laz , nego pokušavaju i ostale ubjedit .
Ja nisam ciljao na tebe , ciljao sam bas onako kako oni rade . I uhvate se normalni ljudi tipa kao ti , kao sto sam se ja replicirao njima . Kakav bolan prolaz i razlog toga koga boli qurc , samo pogledaj vašeg najaktivnijeg člana jokera i biće ti sve jasno , mani se drugih prvo ispred svojih vrata . Udji u njegove postove i prelistaj nekoliko zadnjih , nemoj da ti dalje objašnjavam , ako si pametan shvatit ćeš i nećeš se pitat zašto sam mu replicirao . Isto tako udjes u ove njihove debile tipa Rigi i Anti , ljudi svaki post o Velezu al svaki dan i tako traje i traje . Malo lagano smaraju i treba ih spustit jer su previše toxic , klub ti igra Europu ti samo o Velezu , bolesnici !

Al u pravu si, ne tiče me se, piši šta hoćeš

Sportski pozdrav!
Koševo Zapad
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Jao , kako , čovjek , piše . Bože , sačuvaj .
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- feniksptica
- Kontakt:
Treba odvojiti klub i navijace. Bosanskohercegovacki nogometni klub Zrinjski treba dobiti sve cestitke za dosadasnji uspjeh i pozeljet plasman u grupe. Taman toliko sto bih ih to oslabilo u ligi. Vjerovatno
A navijace ako ima iskrenih zanemariti. Kad neko kamenom vrsi pokusaj ubistva takav ne zasluzuje paznju.
A navijace ako ima iskrenih zanemariti. Kad neko kamenom vrsi pokusaj ubistva takav ne zasluzuje paznju.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Nisi gluperdo najvaznije napomenuo najtrofejniji sto je veoma bitno,mali Titovi puleni sada Baketovi i ko zna ciji jos,bili ste i ostali seljacine i livadici,tacno se vidi ko au mostarci a vi definitivno niste barem vas 90 postoopalaopala je napisao/la: ↑12 avg 2022, 14:00Sto se ližu kitari i svinjevci . I jedni i drugi slični klubovi , prije svega fasisticki , osnivači ili uprava ratni zločinci . I jedni i drugi nemaju stadion i podstanari su , i jedni i drugi naguze se za marku neki amiru neki ameru Itd . I jedne i druge Velež ostavio bez europe , jedne prošle godine druge ove godine . Zanimljivi neki timovi , i jedni i drugi bahati pa kad izgube slave svi ostali . I jedne i druge niko ne voli Itd ..
-
- Kontakt:
Prica retard za neke nase forumase i od Zrinjskog a retard najvise pljuje,vrijedja itd itd smece klasicnoShategabri je napisao/la: ↑12 avg 2022, 15:02Džabe ti pričam, ne shvataš.opalaopala je napisao/la: ↑12 avg 2022, 14:56Jel trebam presutit kad ljudi 24 h dnevno pišu bljuvotine i tako svaki dan ? Pa ako misliš da trebam , zašto si replicirao ? Zašto moraš biti kao ja , zašto nisi prešutio .Shategabri je napisao/la: ↑12 avg 2022, 14:53
Da te ja pitam, jel moraš ti biti kao oni? Ili bilo ko što piše neka sr.anja?
Bolan mene ne može niko i ništa promijeniti. Ja samo ovdje samo reagovao na to da mi klub zoveš fašističkim. To ne može i tu ti je odyeb.
A ti ako misliš da nešto postižeš spustanjem na nečiji nivo komunikacije, onda ne znam šta da ti kažem.
Ako si maloljetan, onda mogu razumjeti, ako si 30+, treba da se zabrineš.
I ja repliciram samo na komentare jokera i svinjevaca , kao sto je tebi zasmetalo sto sam ja napisao tako je i meni sto oni napisu .
Udjes u komentare tih ljudi sto sam rekao i samo pogledaj , svaki post isto . I reci trebam li presutit na dnevno 100 postova , a ti na jedan moj odma odgovorio
Ništa, piši šta hoćeš.
Ja kad sam odgovorio, tebi sam odgovorio.
A ti full upakuješ sve.
Etiketiraš da navijam za fašistički klub. Nema to smisla.
Sve to jer smo im eto čestitali prolaz u Evropi.
Čestitamo i vama kao i svima ostalim.
-
- Kontakt:
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 avg 2022, 15:44Nisi gluperdo najvaznije napomenuo najtrofejniji sto je veoma bitno,mali Titovi puleni sada Baketovi i ko zna ciji jos,bili ste i ostali seljacine i livadici,tacno se vidi ko au mostarci a vi definitivno niste barem vas 90 postoopalaopala je napisao/la: ↑12 avg 2022, 14:00Sto se ližu kitari i svinjevci . I jedni i drugi slični klubovi , prije svega fasisticki , osnivači ili uprava ratni zločinci . I jedni i drugi nemaju stadion i podstanari su , i jedni i drugi naguze se za marku neki amiru neki ameru Itd . I jedne i druge Velež ostavio bez europe , jedne prošle godine druge ove godine . Zanimljivi neki timovi , i jedni i drugi bahati pa kad izgube slave svi ostali . I jedne i druge niko ne voli Itd ..
Neću bezveze da ti kažem istinu uvrijedit ću prave navijače Sarajeva , ali radi takvih kao ti vučete za jezik da vam se kaže i da se uvrijede i neki koji nebi trebali . Ali svugdje debila ima , ti si očit primjer da joker i ekipa nisu izrodi nego dio vas .
Ako kažem sve sto znam i sto mislim , uvrijedit ću i neke druge normalne zato ću zadržat za sebe . A ti se javi privatno da ti objasnim ko si i šta si mongoloidu .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Opa evo ga i prijeti ...Zasad.
-
- Kontakt:
Samo je još ovaj falio , na njega sam zaboravio . On im je udarna igla
Centarfor
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Antipolitika3
- Kontakt:
1922VFC1981 je napisao/la: ↑12 avg 2022, 15:16Komsijaaa, hoces li slike pa da vidis kako se puni aerodrom u 3 ujutro, ranim sabahom.![]()

Nije im smetao fasisticki avion

U najvecu pobjedu od kad su srbe otjerali iz kluba i prisvojili ga sebi nije im smetao hrvatski avion da ih povede.
Licemjeri

Zadnja izmjena: Antipolitika3, dana/u 12 avg 2022, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Tuzla City želi napadača.
Za Faktor je iz kluba potvrđeno da su u toku pregovori s napadačem iz Gane Raphaelom Dwamenom.
Za Faktor je iz kluba potvrđeno da su u toku pregovori s napadačem iz Gane Raphaelom Dwamenom.
-
- Kontakt:
Kakve veze vi imate sa avionom Croatia bgt ? Pa vi ste bosanski katolici , vi sa hrvatskom veze nemate kao prvo . Kao drugo avion je placen nije poklon glupane , volimo pomoći komsiskoj zemlji ! Kad ste se vi mogli odreknut crnokosuljasa i naguzit Amiru , svi ostali onda mogu šta hoće .Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 avg 2022, 16:171922VFC1981 je napisao/la: ↑12 avg 2022, 15:16Komsijaaa, hoces li slike pa da vidis kako se puni aerodrom u 3 ujutro, ranim sabahom.![]()
Nije im smetao fasisticki avion![]()
![]()
![]()
U najvecu pobjedu od kad su srbe otjerali iz kluba i prisvojili ga sebi nije im smetao hrvatski avion da ih povede.
Licemjeri![]()
Kakav prolaps momka u glavi to je nečuveno , on uspoređuje Zagreb kao glavni grad hrvatske i sebe koji je izbjeglica iz Konjica i živi u novom Ortijesu .
Možel im iko objasnit da njih ne gledamo kao Hrvate nego bosanske katolike , I usporedjivat ljude iz druge države sa oviakvim odronima od ljudi je bruka

#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Komsijaa, ne skreci s teme.Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 avg 2022, 16:171922VFC1981 je napisao/la: ↑12 avg 2022, 15:16Komsijaaa, hoces li slike pa da vidis kako se puni aerodrom u 3 ujutro, ranim sabahom.![]()
Nije im smetao fasisticki avion![]()
![]()
![]()
Licemjeri![]()
Daj slike doceka poslije Atine i doceka poslije ove vase zadnje, komsijaaa

#musvdg
- Chapman1886
- Kontakt:
A jesu se komuljare sda boje popalili ko umnjaci
tačno će bit mrtvije ako se vako nastavi 
Crkmote, pukmite, ZRINJSKI je naj veći i naj uspijepmiki klub GRADA MOSTARA

Crkmote, pukmite, ZRINJSKI je naj veći i naj uspijepmiki klub GRADA MOSTARA

Samo Sloboda | COYG
Petak je i u jeku su priprema za pazarni dan, zato su danas malo labilniji
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Pobjeda

opalaopala je napisao/la: ↑12 avg 2022, 15:08Dosta se ovdje šutilo nekim debilima koji dnevno objave po 50 istih postova svaki dan , hajde da promjene nekad priču al vazda isto .
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Nemoj ti bgt o komunjarama pričati vi tuzlaci ste najveće komunjareChapman1886 je napisao/la: ↑12 avg 2022, 16:46A jesu se komuljare sda boje popalili ko umnjacitačno će bit mrtvije ako se vako nastavi
Crkmote, pukmite, ZRINJSKI je naj veći i naj uspijepmiki klub GRADA MOSTARA![]()
Najpoznatiji ste po dizanju 3 prsta
**** te svinjski balijanderu
Zadnja izmjena: Ado1922, dana/u 12 avg 2022, 16:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Zrinjski je prvi ispit (Sherrif) završio neslavno, onda su naguzove prošli prvaka Albanije i prvaka Kazahstana, sada opet imaju pravi ispit za ulazak u KL.
Nisu me dojmili nešto specijalno, a ovdje se i dalje vrti priča o nekoj mega giga ekipi al' eto vidjet ćemo.
Nisu me dojmili nešto specijalno, a ovdje se i dalje vrti priča o nekoj mega giga ekipi al' eto vidjet ćemo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Fudbalmozak2, Fudo, Giuseppe1 i 32 gosta.