English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: English Premier League
Za Arsenal ne znam al za Liverpool sam 101% siguran da nije istina.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- f0rest1946
- Kontakt:
Ronaldo se jedino zajebao sto je otisao iz Reala u klubove koji propadaju vec 10 godina i nikako da se dignu.
Da je ostao mozda bi Real i 5 LP u nizu uzeo
Da je ostao mozda bi Real i 5 LP u nizu uzeo
Džaba ponavljaš priče o viceprvaštvu i trećem mjestu. United je i tada i sada ekipa bez ikakvog sistema u igri. Čuj vraćali se hahahah jest jest, da nije Ronaldo došao, napali bi City u borbi za titulu.
Bili drugi jer ni Arsenal ni Totenhem ni Čelzi nisu imali neke bajne sezone. Mislim, u toj sezoni je Lester umalo završio kao četvrti što dovoljno govori kakvi krševi su bili ovi ostali.
Čim su ove top6 ekipe stale na noge, Ole je dobio nogu. To nema veze sa Ronaldom ama baš nikakve nego isključivo sa Unitedom i havarijom koja tamo vlada.
Bili drugi jer ni Arsenal ni Totenhem ni Čelzi nisu imali neke bajne sezone. Mislim, u toj sezoni je Lester umalo završio kao četvrti što dovoljno govori kakvi krševi su bili ovi ostali.
Čim su ove top6 ekipe stale na noge, Ole je dobio nogu. To nema veze sa Ronaldom ama baš nikakve nego isključivo sa Unitedom i havarijom koja tamo vlada.
41:34
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Nekako mi nema smisla ni za jednu od ove dvije ekipe,prakticki obje ekipe na toj poziciji imaju najboljeg igraca,ali se spanjolci nesto raspisali.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Arsenal treba zamjenu za Pepea. Po meni im je ključna pozicija za pojačati nakon centralnog veznog desno krilo.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Arsenalu je najpotrebnije dovesti jakog centralnog veznjaka. Dovedu li to mogu razmišljati i o trofejima
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
dachodachoni
- Kontakt:
na osnovu cega de braunea stavljaju u top 3 igraca evrope kad nikad nije bio ni top 3 u sityu pa svaku jacu utakmicu je flopao
-
dachodachoni
- Kontakt:
evo ga pusten ker s lanca
Pep je najbolji trener danasnjice. Sa minimalnim ulaganjima dominira.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Siguran sam da ce Sergio Gomez imati bolju sezonu od Kukurikurelje
4-IN-A-ROW
Cucua ce trenirati Di Tuchelo. Nema momak ni priliku da uspije.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Sve je to super zato se smatra jednim od najboljih svih vremena - ali ovo je postizao kad je bio na vrhuncu, ali sa svojih 37-38 nije igrac za ekipe koja je u tranziciji i koja pravi novi tim za duge staze, pogotovo ako je trener nije nivo kao ovi gore nabrojani - jednostavno kupovina u panici(da ne bi otišao u City) je United kostala novih 4-5 godina patnje.
Da je Ronaldo završio kod Pepa i ove godine bi bio u izboru za Zlatnu loptu, jer bi dodao kod trenera koji može njegov ego obuzdati, u vec zrelu i izgradnjenu ekipu i bili bi dobar fit.
Tadašnji United i Ronaldo jednostavno nisu bili kompaktibilni i jednom i drugom je to velika greska.
Sta ce Boga ti kad s panjevima igra?
Stavi koga hoces u ovaj raspad od Manchestera i neces nista znacajno da promjenis.
Prosle sezone je mogao osim tih 18 golova imati i 15ak asistencija da napad Uniteda nije totalno nesposoban.
Svi skupa nisu dali 18 golova.
Stavi koga hoces u ovaj raspad od Manchestera i neces nista znacajno da promjenis.
Prosle sezone je mogao osim tih 18 golova imati i 15ak asistencija da napad Uniteda nije totalno nesposoban.
Svi skupa nisu dali 18 golova.
Baš skoro ga neko spominjao.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Najavis svake godine isto i nekad ce glupko pogoditi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.