a i da navratiš ponekad na ovu temu i napišeš koju, nikakva stoka, pijaca novi sad i sl.
peace
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
pise da sam registrovan ali ne mogu pisati postove ccc koji mu je klinactony-mortale je napisao/la:ma ima sad važnijih stvari od toga s kim će od penzionera produžiti a s kim ne, ja bi lično volio da se svima zahvale i daju šansu ovim mladim igračima koji su pokazali da vrijede kao i novim pojačanjima koja su već navodno dogovorena ali naravno da neće biti tako.
ali sad je važnije da se obavezno dobije parma, a onda i totenhem jer koliko god mi govorili da nam je scudeto najvažniji ipak je LP milanovo takmičenje i nebi bilo ugodno da se ispadne od totenhema koji je realno u poređenju s milanom evropski patuljak
@meskalin
hajmo reg. se na novi MM forum, nema opuštanja
ibra je prvu utakmicu švedske skroz odmaro, a u drugoj igrao samo prvo poluvrijeme, više se pato umorio koje je svih 90 igrao protiv francuza, a nije ovo protiv parme baš laka utakmica kako se čini, u prvoj smo jedva pobjedili zahvaljujući golčini pirla iz daljine, ovo treba odigrati sa najjačim sastavom i ne razmišljati o LP dok se ne uzmu 3 boda.meskalin je napisao/la:Mozda bi bilo bolje da krene protiv Parme s Patom i Cassanom u spici , a iza njih Robinho, ugl da Ibra se malo odmori pred LP....
tony-mortale je napisao/la:ibra je prvu utakmicu švedske skroz odmaro, a u drugoj igrao samo prvo poluvrijeme, više se pato umorio koje je svih 90 igrao protiv francuza, a nije ovo protiv parme baš laka utakmica kako se čini, u prvoj smo jedva pobjedili zahvaljujući golčini pirla iz daljine, ovo treba odigrati sa najjačim sastavom i ne razmišljati o LP dok se ne uzmu 3 boda.meskalin je napisao/la:Mozda bi bilo bolje da krene protiv Parme s Patom i Cassanom u spici , a iza njih Robinho, ugl da Ibra se malo odmori pred LP....
a na MM se registruj ponovo
ma protiv mljekadžija su mislim bodovi realnost,jednostavno mislim da klub koji je definitivno najbolje poslovao u zimskom prelaznom roku ne bi trebao imati problema,jedino bi mogao bit problem ako se nastavi trend povreda.meskalin je napisao/la:Mozda bi bilo bolje da krene protiv Parme s Patom i Cassanom u spici , a iza njih Robinho, ugl da Ibra se malo odmori pred LP....
Je li to zvanično?patinho7 je napisao/la:UHHHHH NAPOKON SEEDORF IDE IZ KLUBA,SAD CE NAM PROSJEK GODINA PASTI NA 27![]()
Da,zvanično je ide iz kluba na ljetomelanholicar je napisao/la:Je li to zvanično?patinho7 je napisao/la:UHHHHH NAPOKON SEEDORF IDE IZ KLUBA,SAD CE NAM PROSJEK GODINA PASTI NA 27![]()
Nek su i navijači kluba iz grada mode konačno dočekali bolje dane![]()
Svaka čast Clarenceu na svemu što je uradio,al igrači poput njega Pirla,Gatussa i ostalih sa budućim penzio stažom bi trebali otići a dovesti par mladjih i ukomponovati,jer ako je iko sve ove godine štedio keš onda je to AC Milan.
On je sada los igrac,a za Ibrahimovića,ni slucajno ga ne treba odmarati,jer mi iskreno u ligi prvaka ne mozemo nista apraviti a ovako barem imamo sanse da osvojimu scuddeto,jer mnogo puta smo ispastali zbog toga sto smo odmarali igracepazzoetoogol je napisao/la:nije ni cudo da ide nakon ovog
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.