Ali opet su napravili pravu stvar.
Puno dijaspore kupuje sve i svasta.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Meni rođendan u Decembru, pa eto 'nako kažemnapoleon72 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 11:32Nabijem vise na khurac i erreu i fanshop i Aylu i Magodu i sve nesposobno. Dres narucen da bude rodjendanski poklon do utorka, ja se jos brinuo gdje cu ga drzat 15 dana kad dodje pocetkom augusta, na kraju cu nesta drugo morat kupovat a ovu narudzbu otkazat. Yebem im mater svima.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑13 avg 2022, 10:16Ima li neko da mu je došao dres ili da je preuzeo u fanshopu? Izgleda da ću prije opet pogledat tekmu na Koševu nego dobit dres![]()
Evo šta su meni odgovorili na mail juče .SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑13 avg 2022, 10:16Ima li neko da mu je došao dres ili da je preuzeo u fanshopu? Izgleda da ću prije opet pogledat tekmu na Koševu nego dobit dres![]()
Cini mi se da je nedavno produzio ugovor+stranac
Jesi, od prvog do zadnjeg dana iste onenapoleon72 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 12:20Ma raskinut ugovor s Erreom momentalno. Yebali Sabrini sve radi ugovora s Najkom, barem si imao dresove od prvog dana. Ovdje prvo kolo u majicama igras, kasne dresovi u fanshop... Prije cemo teren na Kosevu docekat nego dresove.
Naruci odmah mozda do decembra i dodjeMaroonBjelave je napisao/la: ↑13 avg 2022, 12:07Meni rođendan u Decembru, pa eto 'nako kažemnapoleon72 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 11:32Nabijem vise na khurac i erreu i fanshop i Aylu i Magodu i sve nesposobno. Dres narucen da bude rodjendanski poklon do utorka, ja se jos brinuo gdje cu ga drzat 15 dana kad dodje pocetkom augusta, na kraju cu nesta drugo morat kupovat a ovu narudzbu otkazat. Yebem im mater svima.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑13 avg 2022, 10:16Ima li neko da mu je došao dres ili da je preuzeo u fanshopu? Izgleda da ću prije opet pogledat tekmu na Koševu nego dobit dres![]()
![]()
Sabrina i Kasum su potpisali erea, još jedna njihova crna zaostavština.napoleon72 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 11:32Nabijem vise na khurac i erreu i fanshop i Aylu i Magodu i sve nesposobno. Dres narucen da bude rodjendanski poklon do utorka, ja se jos brinuo gdje cu ga drzat 15 dana kad dodje pocetkom augusta, na kraju cu nesta drugo morat kupovat a ovu narudzbu otkazat. Yebem im mater svima.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑13 avg 2022, 10:16Ima li neko da mu je došao dres ili da je preuzeo u fanshopu? Izgleda da ću prije opet pogledat tekmu na Koševu nego dobit dres![]()
Ovo sto smo mi imali u odbrani protiv Tz City gotovo pa ne moguce imati dobar defanzivi prekid. Salčin, Tomašević, Djokanovic, Kapic, Varesanovic, Suljic, Musa. Ko ce se tu postaviti i dobiti zracni duel , realno strepiti cemo kod svakog prekida.Tele33 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 13:15Volio bih vidjet kod nas trenera specijalistu za prekide. Da li da se neko od aktuelnih ljudi u klubu specijalizira za to ili da nekog angazujemo. Na top nivou je to postala praksa. Dakle neko ko će cijelu sedmicu prije utakmice planirat kako ćemo se branit na prekidima u zavisnosti od protivnika i za svaku sedmicu da pripremi 3-4 akcije.
Pokušavamo i sad nešto, prvo što mi pada na pamet je ona akcija protiv Sloge gdje Dal ulazi iz drugog plana i ostaje sam na drugoj stativi al nažalost promašuje. Jest da to podrazumijeva i nekog ko vrhunski može izvesti prekid, al može se pokušati barem. Evo ovaj prvi gol Tuzle protiv nas, prilično sam siguran da je uigran.
Uigrala ga nasa ekipa protiv tuzle svojom visinom od 172cm u prosjekuTele33 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 13:15Volio bih vidjet kod nas trenera specijalistu za prekide. Da li da se neko od aktuelnih ljudi u klubu specijalizira za to ili da nekog angazujemo. Na top nivou je to postala praksa. Dakle neko ko će cijelu sedmicu prije utakmice planirat kako ćemo se branit na prekidima u zavisnosti od protivnika i za svaku sedmicu da pripremi 3-4 akcije.
Pokušavamo i sad nešto, prvo što mi pada na pamet je ona akcija protiv Sloge gdje Dal ulazi iz drugog plana i ostaje sam na drugoj stativi al nažalost promašuje. Jest da to podrazumijeva i nekog ko vrhunski može izvesti prekid, al može se pokušati barem. Evo ovaj prvi gol Tuzle protiv nas, prilično sam siguran da je uigran.
Bitno je sve skresati, a kome to je nevazno. Boze sacuvajElCartel11 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 13:37Yebe se mater klubu zbog dresova, a krivac je Errea.
Klub kao ne želi zaraditi na novim dresovima, pa namjerno zavlaci dobavu dok dijaspora ode nazad i dok se navijači ohlade od hajpa? Svakakvih mozgova tito te je.bo
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo i 72 gosta.