FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Vala ne znam ni kako bih opisao ovu danasnju tekmu, tacno se osjecam kao da idem negdje da se patim veceras. A i da izvucemo neki rezultat, znas da si u **** do vrata, da ipak nista od amerikanca, kao da sami sebe lazemo opet.
veceras 3 milje plafon ,kisa, bruku raje ce na SFF ,losi smo .
Kako tako donosite sami zakljucke i govorite ništa od toga... opustite seCiroDiMarcio je napisao/la: ↑13 avg 2022, 11:04Vala ne znam ni kako bih opisao ovu danasnju tekmu, tacno se osjecam kao da idem negdje da se patim veceras. A i da izvucemo neki rezultat, znas da si u **** do vrata, da ipak nista od amerikanca, kao da sami sebe lazemo opet.
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
-
- Kontakt:
Ma moze se na sff i poslije tekme.
Uostalom ko izabere film ispred Želje, taj je metro-navijac.
Zadnja izmjena: Ganola1921, dana/u 13 avg 2022, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
- jointunija
- Kontakt:
A nekog i korona handri

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bender
Šehić Drina Cocalić Vego
Hajdarević Beća
Gasal Štilić Santos
Haračić
Željin pogon!
Šehić Drina Cocalić Vego
Hajdarević Beća
Gasal Štilić Santos
Haračić
Željin pogon!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- dubioza144
- Kontakt:
Ovaj vezni red strane promijenit ne zna
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ubaci Drinu umjesto panja ali mora Hodzica izbacit na kraju dodje isto,nas najbolji igrac sa Santosom sjeda na klupu,nidje veze....
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Otjerali su Misimovića zbog nekih svojih afera, da može doći amaw i da nas ukanali još više. Čovjek pokrenuo izgradnju istočne tribine koja je godina bila samo u pričama i maštanjima. Dokaz da kod nas nikad neće biti poštenog ni transparentnog rada, sve dok ne postanem kao TC. Da nas kupi jedan čovjek i da povlači sve konce. Isto je i sa narodom, najbolje funkcionišu pod diktaturom, nije za nas demokratija i pravo glasa.
RUKE SU SE NAŠE DIGLE, VIDIO SAM LICE ĐILDE, PJEVAO JE MAJKO SA NAMA.
TAD PODIŽE DESNU RUKU ON, I ZAPJEVA ŽELJO ŠAMPION!!!
TAD PODIŽE DESNU RUKU ON, I ZAPJEVA ŽELJO ŠAMPION!!!
-
- Kontakt:
Hahaha nece valjda hodic na klupu a hajdarevic da igra. Tragedija
Bravo sve se slazem pogotovo ovo za diktaturu...samo jedan covjek da se pita i hoces neces ako ti se nesto ne svida zbogom...to sam davno i ja rekao mi nismo drustvo za demokratije....littman je napisao/la: ↑13 avg 2022, 13:04Otjerali su Misimovića zbog nekih svojih afera, da može doći amaw i da nas ukanali još više. Čovjek pokrenuo izgradnju istočne tribine koja je godina bila samo u pričama i maštanjima. Dokaz da kod nas nikad neće biti poštenog ni transparentnog rada, sve dok ne postanem kao TC. Da nas kupi jedan čovjek i da povlači sve konce. Isto je i sa narodom, najbolje funkcionišu pod diktaturom, nije za nas demokratija i pravo glasa.
-
- Kontakt:
Cuj Beca Hajdarevic sredina, e moj Zeljo 

Zato što je Edis trener
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Dok je bekric tu hodzic ce igrati taman da je najgori, ne brinite

- LegendaIvica
- Kontakt:
Danas cemo haminom sinu zgaditi fudbal

- dubioza144
- Kontakt:
Pitanje je samo koliko razlike
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!