Makar se nemas za sta nervirat
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
znalo se 2016. da cemo izgubit od drine kad smo se za titulu borili a oni dosli sa juniorima (kvota 20+ bila u kladionicama), jos blokirano poslije svugdje bilo, isto bila carsijska prica ali eto ispostavila se tacnom
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Neka me biju, neka me tuku, ja J3BEM BORAC i BANJA LUKU
Jedan grad, jedna ljubav!
Dobre vijesti, nadam se da su tačne. Inače, od više ljudi sam čuo da danas boyac pobjeđuje...RollingPaper je napisao/la: ↑13 avg 2022, 10:10Nije dogovoreno danas ništa, izmireni su racuni sa Borcem drugim sredstvima prošle sezone. Slobodno dodjite na utakmicu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Danas ako nije dogovoren rezultat možemo se nećemu i nadati, samo borbeno i podrška ekipi i treneru. Nama je svaki bod bitan u borbi za opstanak.
- Beduin
- Kontakt:
Teren je na nasoj strani, kao i protiv Sloge. Problem ce biti igrati na kvalitetnijoj podlozi, bez rupa, busjenova trave.simonknows je napisao/la: ↑13 avg 2022, 10:40Sve je na njihovoj strani.
Ako nije bila dovoljna isplata, znamo šta slijedi i znate o čemu pričam. Onda sudija iz Prijedora, o čemu više da pričamo. Plus što neko reče gore da će Kapetanović i Osmić čuvati Tatara i Zakarića. Ja ne mogu da smislim način kako da ih dobijemo, a iskreno se nadam da danas prvi put fulam i da me demantuju.
![]()
![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ovaj dres Smajilu je 2 broja manji...
Ima li prenosa gdje
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Stavit Hadžibeganovića na desnog beka vrlo dobar je defanzivno i može pokriti to dobro, a J. Osmića prebaciti na desno krilo kad već ne daje šansu Mujariću, a lijevo je Kape sigurno bolji od Ćivića, a mislim da i on to može solidno pokriti, a valjda im ne prođe šta Jusića i Devedžića/Osmankovića zavisi ko bude igrao. Ja bih ovako uradio ali nisam ja neki stručnjak tako da vidjet ćemo šta nas očekuje. Sudija je na njihovoj strani uvijek i na to smo i navikli. Teren je u dobrom stanju, što znači morat će se vise i brže igrati nego u Gradačcu.simonknows je napisao/la: ↑13 avg 2022, 10:40Sve je na njihovoj strani.
Ako nije bila dovoljna isplata, znamo šta slijedi i znate o čemu pričam. Onda sudija iz Prijedora, o čemu više da pričamo. Plus što neko reče gore da će Kapetanović i Osmić čuvati Tatara i Zakarića. Ja ne mogu da smislim način kako da ih dobijemo, a iskreno se nadam da danas prvi put fulam i da me demantuju.
![]()
![]()
-
simonknows
- Kontakt:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.