Makar se nemas za sta nervirat

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Makar se nemas za sta nervirat
Neka me biju, neka me tuku, ja J3BEM BORAC i BANJA LUKU
Dobre vijesti, nadam se da su tačne. Inače, od više ljudi sam čuo da danas boyac pobjeđuje...RollingPaper je napisao/la: ↑13 avg 2022, 10:10Nije dogovoreno danas ništa, izmireni su racuni sa Borcem drugim sredstvima prošle sezone. Slobodno dodjite na utakmicu.
Teren je na nasoj strani, kao i protiv Sloge. Problem ce biti igrati na kvalitetnijoj podlozi, bez rupa, busjenova trave.simonknows je napisao/la: ↑13 avg 2022, 10:40Sve je na njihovoj strani.
Ako nije bila dovoljna isplata, znamo šta slijedi i znate o čemu pričam. Onda sudija iz Prijedora, o čemu više da pričamo. Plus što neko reče gore da će Kapetanović i Osmić čuvati Tatara i Zakarića. Ja ne mogu da smislim način kako da ih dobijemo, a iskreno se nadam da danas prvi put fulam i da me demantuju.
![]()
![]()
Stavit Hadžibeganovića na desnog beka vrlo dobar je defanzivno i može pokriti to dobro, a J. Osmića prebaciti na desno krilo kad već ne daje šansu Mujariću, a lijevo je Kape sigurno bolji od Ćivića, a mislim da i on to može solidno pokriti, a valjda im ne prođe šta Jusića i Devedžića/Osmankovića zavisi ko bude igrao. Ja bih ovako uradio ali nisam ja neki stručnjak tako da vidjet ćemo šta nas očekuje. Sudija je na njihovoj strani uvijek i na to smo i navikli. Teren je u dobrom stanju, što znači morat će se vise i brže igrati nego u Gradačcu.simonknows je napisao/la: ↑13 avg 2022, 10:40Sve je na njihovoj strani.
Ako nije bila dovoljna isplata, znamo šta slijedi i znate o čemu pričam. Onda sudija iz Prijedora, o čemu više da pričamo. Plus što neko reče gore da će Kapetanović i Osmić čuvati Tatara i Zakarića. Ja ne mogu da smislim način kako da ih dobijemo, a iskreno se nadam da danas prvi put fulam i da me demantuju.
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.