Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Ten Haag traži golmane koji znaju igrati nogom. Ovaj to nikad nije znao, nadao sam se da ga je malo brusio tokom off sezone, ali ovo što ovaj igra nogom je nigdje veze. svaka lopta je pozivnica protivniku da stisne našu zadnju liniju
Allahu dragi 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
3:0, djecu nam **** Brentford pravi. Per izmjena odmah na poluvremenu daj, uključujući i golmana, ne mogu djeca jišta lošije od ovih debila odigrati
daj mektominija izgidosmo...jbt na sta ovaj klub spade. Brajce Beretka Martinez je veci flop i od Megvajera
Strasno majke mi
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Dobro je neko napisao, a ja nisam vjerovao, mi nismo u top 10 s ovom ekipom.
Msm sad me nekako ni nervoza ne drma, vise mi je i smijesno malo kako ovo sve izgleda.
Msm sad me nekako ni nervoza ne drma, vise mi je i smijesno malo kako ovo sve izgleda.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nije mi jasno zašto ne igra Wan Bisaka ako si nazad ovoliko loš?
Ja razumijem da svi teže tome da bek ide naprijed ali ti si nazad užasan i ulaziš u tekmu sa golom zaostatka svaki puta ako igraš sa ovakvim zadnjim redom.
Mctominay se krije od lopte i ne nudi otvaranje preko svoje stran,WB kako god bio limitiran naprijed može donijeti tu loptu do pola centra i isto tako nazad neće dopustiti ove ulaske iza leđa kojim se razvlači cijela odbrana.Sad to isto radi Eriksen koji ne može igrati na ovom pritisku.
Martinez i Maguire mogu otvarati igru nogom ali nemaš koristi kada moraš prebacivati igru zbog lošeg veznog reda gdje se i Bruno ne trudi spustiti po loptu pa probati to prenijeti smisleno naprijed.
Velika greška je ne igranje WB.
Ja razumijem da svi teže tome da bek ide naprijed ali ti si nazad užasan i ulaziš u tekmu sa golom zaostatka svaki puta ako igraš sa ovakvim zadnjim redom.
Mctominay se krije od lopte i ne nudi otvaranje preko svoje stran,WB kako god bio limitiran naprijed može donijeti tu loptu do pola centra i isto tako nazad neće dopustiti ove ulaske iza leđa kojim se razvlači cijela odbrana.Sad to isto radi Eriksen koji ne može igrati na ovom pritisku.
Martinez i Maguire mogu otvarati igru nogom ali nemaš koristi kada moraš prebacivati igru zbog lošeg veznog reda gdje se i Bruno ne trudi spustiti po loptu pa probati to prenijeti smisleno naprijed.
Velika greška je ne igranje WB.
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 13 avg 2022, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ne znam ko je više retardiran: Glazeri, trener, igrači ili mi što ovo pratimo i kidamo živce.
Treba ih sve na tribine pa igrati sa omladincima veća bruka od ovoga biti ne može.
Treba ih sve na tribine pa igrati sa omladincima veća bruka od ovoga biti ne može.
WALES.GOLF.MADRID.
IN THAT ORDER
IN THAT ORDER
Može li ko šapnuti ljudini da ima Varanea i Malaciu na klupi, koga god izbaci i zamijeni sa njima neće pogriješiti. Ova odbrana je level Championshipa po formi i uigranosti
Pa dobro evo u ovoj danas konkretno ekipi sta smo to promijenili u odnosu na proslu sezonu? Skoro nista, a znali smo svi koliko smo nazad kriticni.
Opet ti je tu Maguire, jos je i kapiten, Shaw je tu, Fred, Dalot, Rashford naprijed.... Bog me ne moze uvjeriti da je to Ten Hag htio, jednostavno nije ispostovan od strane uprave i to je to.
Ne vjerujem da je i Eriksena htio ali je bio dzaba pa nije ni problem. Ragnik nije pogrijesio, nama treba 7-8 novih igraca. Dobio je trojicu, jedan nikako i ne igra.
Problem kluba nije trener, to nam je valjda do sada jasno.
Opet ti je tu Maguire, jos je i kapiten, Shaw je tu, Fred, Dalot, Rashford naprijed.... Bog me ne moze uvjeriti da je to Ten Hag htio, jednostavno nije ispostovan od strane uprave i to je to.
Ne vjerujem da je i Eriksena htio ali je bio dzaba pa nije ni problem. Ragnik nije pogrijesio, nama treba 7-8 novih igraca. Dobio je trojicu, jedan nikako i ne igra.
Problem kluba nije trener, to nam je valjda do sada jasno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Uprava je problem uvijek bila,dzaba novi trener.
Ovi igraci ne mogu trcati,mogu dodavat cijeli dan al to ide sporo.
Treba Unitedu pravi playmaker a to nemaju.
Ovi igraci ne mogu trcati,mogu dodavat cijeli dan al to ide sporo.
Treba Unitedu pravi playmaker a to nemaju.
Ali to je zaista tako, bez ikakvog pretjerivanja. United ce zavrsiti negdje 13-15 mjesta. Valjda nece biti toliko losi da u konkurenciji Fulhama, Notthingem Forresta i slicnih ispadnu.
City, Pool, Arsenal, Spursi, Chelsea, WH, Wolves, Newcastle,
Leicester, Aston Villa, Brighton, Southampton ... ovih 12 su po svim parametrima bolji od Uniteda.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 13 avg 2022, 19:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ama kakav ljudi playmaker, pa jeste vidjeli kakve smo golove primili? Mi nazad ne mozemo iznijeti loptu ako protivnik izadje na nasu odbranu. Nama je kriticno sve sto se krece na 30 metara od naseg gola. Mi loptu nikako ne mozemo iznijeti, naprijed da imas KDBa, Salaha i Haalanda OPET ces primati ovakve golove i gubiti 4:0 od ovih.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Sad gledam skraćeni snimak sa šansama i golovima. Ovo kao da gledam neki naš tim kad ga sreća nakrivo pogleda u pretkolima euro takmičenja pa ih nakamara neka ozbiljnija ekipa. Tačno nedoraslo djelujemo na terenu.
Neko napisa da uprava ne drži svoj dio dogovora oko pojačanja. Tačno. Ali je tačno da i ovi nisu toliko loši da fasuju 4 komada za poluvrijeme. Malo se i ETH precijenio čini mi se
Neko napisa da uprava ne drži svoj dio dogovora oko pojačanja. Tačno. Ali je tačno da i ovi nisu toliko loši da fasuju 4 komada za poluvrijeme. Malo se i ETH precijenio čini mi se
Nešto je tu duboko trulo.
Ja sam siguran da bi svaki od ovih igrača u nekoj drugoj ekipi bio sjajan.
Pa i Maguire, siguran sam da bi u drugom timu bio među najboljim centralnim bekovima lige.
Dalot ode u Milan na posudbu i bude najbolji bočni lige, vrati se kod nas i nema ga. Ne razumijem uopšte kakav je on upgrade u odnosu na Bisaku. Nije centrirao dvije lopte da valja otkako je u prvom planu.
Rashford odjednom prestao da bude igrač, a prije godinu ipo smo se kleli u njega. Sam je izbacivao Pariza iz lige prvaka. Pa kako je to moguće? jedino kada nešto truli iznutra. Niko izgleda nema volje da trči i da se bori.
Shaw isto. Daleko najbolji lijevi bek evropskog prvenstva, nema ga.
Pa čak i ovaj nesretni Fred bi, siguran sam, bez problema mogao igrati za recimo Juventus i biti standardan. Kod nas je šprdnja.....
Naš daleko najgori igrač već godinu dana je Bruno Fernandes, pa nek kaže ko šta hoće.
Jednostavno nema ništa pozitivno. Smrdi iz utrobe neka metastaza. Ne postoji drugo objašnjenje.
Ja sam siguran da bi svaki od ovih igrača u nekoj drugoj ekipi bio sjajan.
Pa i Maguire, siguran sam da bi u drugom timu bio među najboljim centralnim bekovima lige.
Dalot ode u Milan na posudbu i bude najbolji bočni lige, vrati se kod nas i nema ga. Ne razumijem uopšte kakav je on upgrade u odnosu na Bisaku. Nije centrirao dvije lopte da valja otkako je u prvom planu.
Rashford odjednom prestao da bude igrač, a prije godinu ipo smo se kleli u njega. Sam je izbacivao Pariza iz lige prvaka. Pa kako je to moguće? jedino kada nešto truli iznutra. Niko izgleda nema volje da trči i da se bori.
Shaw isto. Daleko najbolji lijevi bek evropskog prvenstva, nema ga.
Pa čak i ovaj nesretni Fred bi, siguran sam, bez problema mogao igrati za recimo Juventus i biti standardan. Kod nas je šprdnja.....
Naš daleko najgori igrač već godinu dana je Bruno Fernandes, pa nek kaže ko šta hoće.
Jednostavno nema ništa pozitivno. Smrdi iz utrobe neka metastaza. Ne postoji drugo objašnjenje.
Evo ti dokaz crno na bijelo da u klubu postoji struktura koja diktira trenerima koje ce kasnije ponuditi navijacima kao zrtveno janje.
Da Ten Hag ovdje izvede Martineza a ostavi Maguirea? To samo lud covjek vise moze vjerovati da su odluke trenera. Ovdje ako Ten Hag bude u top 10 sa dzehenemom u koji je upao ce biti uspjeh.
Da Ten Hag ovdje izvede Martineza a ostavi Maguirea? To samo lud covjek vise moze vjerovati da su odluke trenera. Ovdje ako Ten Hag bude u top 10 sa dzehenemom u koji je upao ce biti uspjeh.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Otjeras jednog Jozu i pri tome ga ismijavas i ocekujes da ce neki Ten Nesto i slicni imati neki rezultat ,pri tome jos od vremena istog tog Joze je bilo jasno da nije stvar u treneru nego ekipi ,sad kad Ten Nesto govori da treba 8 igraca vrli navijaci kao shvataju to i razumiju 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
MCT nema definitivno mozga, obicna kljusina.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.