FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Super je ovo, odlično. Svaka čast momcima!
A sad dosta slavlja, treba malo pljuvati i žaliti se na sve i svašta, niste odugo.
A sad dosta slavlja, treba malo pljuvati i žaliti se na sve i svašta, niste odugo.
075
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Bravo momci i steel Jahninho! Posebno mi je drago sto smo dobili u utakmici u kojoj se unaprijed "znao rezultat". Zao mi je sto, iako tih utakmica bude svako malo i preko 50% takvih utakmica bude rezultat koji nije u skladu sa pričama prije utakmice, vecina navijača opet poleti da unaprijed osudi utakmicu. Nikako da naučimo da ne vjerujemo carsijskim pričama.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
simonknows
- Kontakt:
Kao što rekoh, nije ovo bila nikakva info za mene nego moje lično mišljenje. Ali dobro, svaka čast za boldirano. Ja ipak nisam znao ni za špica u Medulinu, ni za veznjaka iz Turske, ni produženja ugovora, ni 3 4 pojačanja ovo ljeto, ništa to nije pouzdano. Svakako se neću čuti ubuduće ovdje, a ti si pogotovo završio za mene s ovim da sam protiv Slobode. Pozdrav
Momcima svaka čast, prijatno iznenađenje!
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
DRŽAVA TUZLA!!
Bravo igracima i navijacima, a UO su i dalje uslje. 
Simone kralju naš, svi smo Slobodaši do groba, ne napuštaj nassimonknows je napisao/la: ↑13 avg 2022, 19:16Kao što rekoh, nije ovo bila nikakva info za mene nego moje lično mišljenje. Ali dobro, svaka čast za boldirano. Ja ipak nisam znao ni za špica u Medulinu, ni za veznjaka iz Turske, ni produženja ugovora, ni 3 4 pojačanja ovo ljeto, ništa to nije pouzdano. Svakako se neću čuti ubuduće ovdje, a ti si pogotovo završio za mene s ovim da sam protiv Slobode. Pozdrav![]()
Momcima svaka čast, prijatno iznenađenje!![]()
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Bravo ekipi, svaka čast!!! Drago mi je što se ovdje nije 0rica oko puštanja ispala tačna svaka čast na time upravi što nisu dali da se ovima utakmica prepusti!
Evo Mehmedović dade dva gol, sjajno odigrao danas i dao dva gola, prošlu utakmicu onako kroz noge igraču SSH loptu poslao i ovdje ga neki znaju kritikovati kao lošeg igrača. M. Osmić opet odigrao odličnu utakmicu, očigledno dobar igrač, jedan od onih koji tiho dođu u klub i onda pokažu koliko i sta znaju i mogu. Vosnjak također dobar igrač treba mu dati ugovor, da nam ne ode poslije decembra. Delić borben dobra utakmica, Komazec vođa i klasa, šta više reći. Erić sjajno branio, odlične intervencije imao, Devdžić veliki borac, a neki bi ga u Federalnu ligu, bori se svaku utakmicu. Jusić klasa i opet još jedna odlična partija, bekove nisu uspjeli proći ni taj Tatar ni Zakarić, sjajna partija Osmića i Kapetanovića. Kape nije zaslužio da ga se kritikuje. Sve u svemu naši igrači svi od prvog do zadnjeg koji su odigrali danas odlični. Njihovi igrači grubi udarali naše, a rijetko će se to suditi kao prekršaj, ali ništa novo. Svaka čast i treneru Jahi, dobio Borac i Lalatovića a ovdje neki kažu da je loš trener treba mu još iskustva ali i to će doći sa vremenom. Žao mi jedino što Mujarić i Sejemnović nikako da dobiju prave šanse mogu dosta pomoći igri ekipe.
Simon je rekao ono što se i pričalo, i nije to razlog da ne piše, i da ga neko dira. Igrači su danas slavili i pokazali da Sloboda nikom ne prepušta utakmice. Sad to je vjerovatno bila carsijska priča rekla kazala ali to nije ni prva ni zadnja takva priča.
Evo Mehmedović dade dva gol, sjajno odigrao danas i dao dva gola, prošlu utakmicu onako kroz noge igraču SSH loptu poslao i ovdje ga neki znaju kritikovati kao lošeg igrača. M. Osmić opet odigrao odličnu utakmicu, očigledno dobar igrač, jedan od onih koji tiho dođu u klub i onda pokažu koliko i sta znaju i mogu. Vosnjak također dobar igrač treba mu dati ugovor, da nam ne ode poslije decembra. Delić borben dobra utakmica, Komazec vođa i klasa, šta više reći. Erić sjajno branio, odlične intervencije imao, Devdžić veliki borac, a neki bi ga u Federalnu ligu, bori se svaku utakmicu. Jusić klasa i opet još jedna odlična partija, bekove nisu uspjeli proći ni taj Tatar ni Zakarić, sjajna partija Osmića i Kapetanovića. Kape nije zaslužio da ga se kritikuje. Sve u svemu naši igrači svi od prvog do zadnjeg koji su odigrali danas odlični. Njihovi igrači grubi udarali naše, a rijetko će se to suditi kao prekršaj, ali ništa novo. Svaka čast i treneru Jahi, dobio Borac i Lalatovića a ovdje neki kažu da je loš trener treba mu još iskustva ali i to će doći sa vremenom. Žao mi jedino što Mujarić i Sejemnović nikako da dobiju prave šanse mogu dosta pomoći igri ekipe.
Simon je rekao ono što se i pričalo, i nije to razlog da ne piše, i da ga neko dira. Igrači su danas slavili i pokazali da Sloboda nikom ne prepušta utakmice. Sad to je vjerovatno bila carsijska priča rekla kazala ali to nije ni prva ni zadnja takva priča.
Zadnja izmjena: tuzlanskinacin, dana/u 13 avg 2022, 19:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Opusti se Simone, malo sam te prozvao i zezam se,bitno je da smo pobijedili sve ostalo je nebitno

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Sad da imam ovlasti, sve bih vas banovala koji ste govorili da je dvica. 
Bravo momci, to se traži!
Bravo momci, to se traži!
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Svaka čast igracima i strucnom stabu. Od prvog do zadnjeg. Ova igra daje nadu
Volim tebe, više od sebe
Bravo oo momcii
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Pošteno bi onda bilo i kad čovjek ovdje dođe sa tačnom informacijom, a on ih je imao puno, da ga se onda nekako nagradi
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
Sjenjak075Sloboda
- Kontakt:
Potpisujem sve sto si napisao …. Bas tuzlanski ….tuzlanskinacin je napisao/la: ↑13 avg 2022, 19:27Bravo ekipi, svaka čast!!! Drago mi je što se ovdje nije 0rica oko puštanja ispala tačna svaka čast na time upravi što nisu dali da se ovima utakmica prepusti!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ma šalim se.
Nema na forumu nagrada, samo se ban može dobiti besplatno.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ja sam jos pod utiskom, pa cu mozda malo pretjerat. Al kad ih nakon lose partije pljujemo, ovo danas je zasluzilo itekako velike pohvale. TIMSKI odigrana utakmica, skoro pa perfektno. Svaki od igraca na terenu je skoro isto zasluzan za ova 3 boda. Da krenem od Erica, realno covjek je danas branio bez greske. 2-3 cista zicera je izavdio u momentima kad se lomila utakmica. Bekovi (Kape i Osma) mozda su odigrali najbolju utakmicu do sad, spustili su loptu na zemlju i koancno sa vise hrabrosti igrali i bez imalo respekta prema krilima borca, kakva god da su oni imena. Stoperi Kenin i Jusa, po meni dvojac koji ne treba mijenjat, Keninu ne zna da je danas iko od igraca borca uzeo ijedan skok i duel, momak gine na terenu. Jusa ispricana prica, toliko pametan i dobar igrac, da je steta sto nije koju godinu mladji. Vosnjak, Osmic i Delic, toliko mlad vezni red, a odigrali su danas toliko pametno i iskusno. Po meni se posebno izdvojio Vosnjak. Onaj momak je dragulj. Pokupio sve zivo u sredini, ima m*da da povuce loptu i da ide na svakog bez pardona. O njegovoj fizickoj spremnosti ne treba ni pricat. U 90. minuti trci kao da je 5. minut utakmice. Eldar, njegova najbolja utakmica u seniorskoj ekipi. Konacno je danas odigrao onako kako se od njega i ocekuje. Ova utakmica nek mu bude samo pocetak za bolje partije. Maksa i Komazac isto dobri, mada mogu oni jos bolje. Na kraju, moje neko misljenje je da su konacno nasa djeca odigrala onako kako se od njih ocekuje i samo nek nastave ovako.
I bravo Jaha.
I bravo Jaha.
Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Odanideji87, Skojevska i 11 gostiju.