Gomis99 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 21:42
nokee je napisao/la: ↑13 avg 2022, 21:37
Gomis99 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 21:27
Nestvarno je kako je na mala vrata dosao a ovako dobro igra. Cak nije u Rudaru toliko ni igrao po 90 min. A statistika top. Cak je i onaj Amoah zvijer. Mislio sam da cemo mi ciljati njih dvojicu ali hajde sad gotovo. Nestvarno mi je uopste da su ih doveli s obzirom koliko su u losoj situaciji. Oni ih spasavaju donjeg dijela tabele ove godine.
Ma pusti ti tu njihovu pricu, krpe se, kokuzluk. Jel mislis da ima ova dvojica (santos-amoah) igraju za 8stoja? Stila? Ma daj, pusti suplju.. Oni da su napadaca doveli ravnopravni bi bili u borbi bar za Evropu. Al hajd bez njih na temi prijatelju.
Bez njih tebra na temi ali eto red je da se kaze. Vjeruj mi kad ti kazem da ima situacija katastrofa. Ne igraju za 8 stoja. Ali kad ce te pare vidjeti . To je pitanje. Ako je ovo ona Tuzla od srijede onda ne znam. Sta je ovo ljudi moji. Pa mi smo ih bas podcijenili. Hvala Bogu pa Dal nece igrati, nadam se brzom oporavku ali da sto manje igra bolje za nas. Mi nemam kreativnu desetku, uz stopere nama je ovo problem od odlaska Rahmanovica. Ma sta ko mislio koliko smo se pojacali.
Mi smo vise fulili (Dudic) sa formacijom nego sto je Tuzla jaka. Mada realno i njih je prosralo bilo pravo.. Al hajd, ne ponovilo se! Kad vec spominjes Dal-a, ja se nadam Avramovskom uskoro jer mislim da je to najbolji igrac lige. Da ga odogzo pogleda pa da ga mimoidju povrede.. Dala treba forsirati, ima mali talenta dobrog, samo jos mozga. Mogu se fine pare na njemu uzeti.
Budi mi pozdravljen drug, odo ovaj hrvatski derbi gledati. Joj azdaha kod njih.. Druga prica..