FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Cocalić poklopio ovog njihovog Coulibalija kao da nije ni igrao, a protiv nas djelovao kao Mbappe, ali nama očito ne treba štoper pa prodaj Mujakića ha-ya, grobtejebo koji amateri nas vode...
-
- Kontakt:
SAMO JAKO FEDJA!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 13 avg 2022, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sta je cudno, nasu pobjedili iskljucivo sto su odmarali ekipu protiv slobode, ami igrali 3 utakmice punim intenzitetom. Dali prva 3 gola individulnim greskama i to je to. Takodje sam pisao da ce izgubit sa 2 i vise razlike od vase mislina jer oni su takodje ppreko kurca igrali protiv veleza 7 dana pauze i to je to..
Jovic je prosjecan trener, nivo husrefa i Amawa, glupon ima 3:0 i dalje drzao ekipu u visokom ritmu, a mogli su mnogo svjezi uc u danasnji mec, prekucat prosjake
Jovic je prosjecan trener, nivo husrefa i Amawa, glupon ima 3:0 i dalje drzao ekipu u visokom ritmu, a mogli su mnogo svjezi uc u danasnji mec, prekucat prosjake
Zasluzio si sa svojim glupim postovima da te neko i citira cak! A sta smo trebali Mino Rairola? Da ne prodas igraca za milion KM? Pri tome polusezonu odigrao kod nas, prosjecno! Zrinjski inace sampion proda najboljeg igraca za malo vece pare.. Neke ponude se jednostavno ne smiju odbiti. A to zadnje koji ameri nas vode.. Fuj! Toliko covjek uradi za klub i nije te stid i Boga strah to napisati? Ako fakat volis FKSBordoArmy88 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 21:59Cocalić poklopio ovog njihovog Coulibalija kao da nije ni igrao, a protiv nas djelovao kao Mbappe, ali nama očito ne treba štoper pa prodaj Mujakića ha-ya, grobtejebo koji amateri nas vode...
-
- Kontakt:
Problem i jeste sto mi to ne shvatamo, da nista nismo bolji od Tz City i zelje. A mislili smo nakon 3 kola da smo duplo bolji i od Borca i zelje i Tz City
Ako nismo bolji od Zelje i Tuzla City onda treba klub sad ugasit.
-
- Kontakt:
Uredu je prodati ali ne kada nemaš Alternative ****, niti imaju opciju spremnu da dovedu jer bi to odmah i učinili...nespremni su totalno... Nihad svakako zaslužio da se ispali što dalje od ovih levata i drago mi je zbog njega.nokee je napisao/la: ↑13 avg 2022, 22:14Zasluzio si sa svojim glupim postovima da te neko i citira cak! A sta smo trebali Mino Rairola? Da ne prodas igraca za milion KM? Pri tome polusezonu odigrao kod nas, prosjecno! Zrinjski inace sampion proda najboljeg igraca za malo vece pare.. Neke ponude se jednostavno ne smiju odbiti. A to zadnje koji ameri nas vode.. Fuj! Toliko covjek uradi za klub i nije te stid i Boga strah to napisati? Ako fakat volis FKSBordoArmy88 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 21:59Cocalić poklopio ovog njihovog Coulibalija kao da nije ni igrao, a protiv nas djelovao kao Mbappe, ali nama očito ne treba štoper pa prodaj Mujakića ha-ya, grobtejebo koji amateri nas vode...
I šta je to uradio, osim što i njega i sviju nas Merso spašava do sada SVAKI PUT?!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 13 avg 2022, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
Zrinjski pa meni, Feđa podcijenio TC i eto ti razloga za katastrofu.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ne znam što ste sigurni u pobjedu protiv ekipe koja dobije Zrinju u gostima, nadigra prvoplasirani Široki i razbije Tuzlu.
Al jedna po jedna, prvo Igman riješit, vratit samopouzdanje...
Al jedna po jedna, prvo Igman riješit, vratit samopouzdanje...
Samo naprijed Saraj'vo!
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Haha ma opusteno brate. Onakva tekma je se desila u srijedu i nece za 10 godina. Mi losi bili, a njih procepilo, kakva su ekipa vidis veceras. Nije zeljo toliko toliko dobar. Cijela liga ti je manje vise u kilu graha. Zrinjski jedino iznad
Mi jesmo duplo bolji od njih,sto ne znaci da cemo ostvariti bolje rezultate a posebno ne,duplo bolje rezultate.
Svi u Doboj Kakanj !!
Svi u Doboj Kakanj !!
- f0rest1946
- Kontakt:
Evo Ikić je danas odradio trening, možda bude u kadru za sutra. Zna li neko jel' Abubakar registrovan za Igman?
- FKSDoGroba
- Kontakt:
MI SMO SA DRUGE STRANE I YEBEMO VAM MAME, NAŠA SE PJESMA ORI YEBO VAM ŽELJO MATER!
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Niko nije siguran. U ovoj ligi ne mozes nista bit siguran. U tome i jest caka. Znamo to i zato ih se ne plašimo ni sekunde, kao ni nikog u nasoj ligi.
Sutra bih izaso
Sahinovic
Musa drobarov trako tomasevic
Andrej cirjak
Ikic(ako je spreman) kapic suljic
Dzafic
Sahinovic
Musa drobarov trako tomasevic
Andrej cirjak
Ikic(ako je spreman) kapic suljic
Dzafic
- Objektivac1946
- Kontakt:
Jel neko zna da li Abubakar sutra ima pravo nastupa?
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
zna li neko ovo?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!