Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zeljeznicar najveci favorit. Sve ispod titule, ili barem kupa neuspijeh. Realno.
- FKS -
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kud ćeš dalje, isto su skandirali i na humanitarnoj utakmici. Hej, na prijateljskoj.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
NEMA NAZAD
- LovacnaJelene
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la: ↑13 avg 2022, 22:31Kud ćeš dalje, isto su skandirali i na humanitarnoj utakmici. Hej, na prijateljskoj.![]()

- FKSDoGroba
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
To se nekad zvalo "kompleks". Ono "vidite sta mi mozemo a vi niste mogli". Vi nama niste bitni, mali klub s druge strane rijeke koji nas ne ugrozava na tabeli vec 4-5 godina, a prvak nije bio punih devet, slobodno mozemo pisat i 10 jer ove godine sigurno necete bit prvaci. A mi smo vama ocito previse vazni, dok nas spominjete na svojim utakmicama.Meraak1921 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 22:30napoleon72 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 22:28Sta bolan posteno skandiranje, spominjete nas na svojoj tekmi a to nije kolo prije derbija. Znam da smo vam komplekse nabili, al bas ovolike...Meraak1921 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 22:27
Znajuci da ste primili 5 od njih prije 3 dana, posteno skandiranje
Boga mi preposteno skandiranje, jos fulis dva zicera za 5:0 upravo, a ti prije 3 dana budes iska.ran 1:5

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kako ti nije mrsko toliko pisati na forumu a traje utakmica tvog kluba u kojem igra odlicno i ima odlican rezultat.Nikako da shvatim takve ljude sa bilo koje straneMeraak1921 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 22:27Znajuci da ste primili 5 od njih prije 3 dana, posteno skandiranje

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ma može dok nismo favoriti, pa na kontre i bez pritiska.miky_hz je napisao/la: ↑13 avg 2022, 22:27Sablja ako je pametan gurnut ce Amoaha u spic,i ako se ne budu zalijetali u igri vec da cekaju, on sa Santosom i Gasalom trkacki ce moci svaku odbranu preskociti,naravno upitnik je kako na bunker neki sa tim,ali ovako da stoje iza lopte i fataju neki prostor opasni ce baš biti . Vjerovatno i najbrza trojka u ligi kad se sastavi ustvari nije vjerovatno nego jeste.Morat ce igru tome prilagodit
Pitanje je kakvu realizaciju ima Amoah. Treba kiler neki sa preko 10 golova. Bez tog ide patnja kad ne ide kao protiv Leotara.
Ne treba pretjerivati, još je tu ograničenih pojedinaca koji jednu dobru pa 3 loše.
Sarajevo jace od Slovana !
Tuzla uzme Sarajevo !
Zeljo uzme Tuzlu !
Prije toga Zeljo uzme Zrinjski koji igra protiv Slovana !

Tuzla uzme Sarajevo !

Zeljo uzme Tuzlu !

Prije toga Zeljo uzme Zrinjski koji igra protiv Slovana !

Mjau !
- LovacnaJelene
- Kontakt:
- Meraak1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nije dule ni prvi ni zadnji sto je naplatio vise nego sto vrijedi, al ne sikirajte se pitari, nisu vase pare
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Kone samo bez euforije i najavljivanja titula. Mi znamo kako se prolazi u tim situacijama 

Da,baš sam napisao da bi to na bunker moglo biti upitno kako ce fercerati. Da treba jedan gore jak to svakako.Ali opet imas pola lige gdje utakmice nemaju favorita pa se mozes postaviti na taj nacin koji sam napisao to je vise od pola utakmica,ovih ostalih 4/5(Leotar,Sloga,Igman,Sloboda,Posusje) tu bi trebao neki klasicni spic,koji ce pokupit neki centarsutLeonProfessional je napisao/la: ↑13 avg 2022, 22:33Ma može dok nismo favoriti, pa na kontre i bez pritiska.miky_hz je napisao/la: ↑13 avg 2022, 22:27Sablja ako je pametan gurnut ce Amoaha u spic,i ako se ne budu zalijetali u igri vec da cekaju, on sa Santosom i Gasalom trkacki ce moci svaku odbranu preskociti,naravno upitnik je kako na bunker neki sa tim,ali ovako da stoje iza lopte i fataju neki prostor opasni ce baš biti . Vjerovatno i najbrza trojka u ligi kad se sastavi ustvari nije vjerovatno nego jeste.Morat ce igru tome prilagodit
Pitanje je kakvu realizaciju ima Amoah. Treba kiler neki sa preko 10 golova. Bez tog ide patnja kad ne ide kao protiv Leotara.
Ne treba pretjerivati, još je tu ograničenih pojedinaca koji jednu dobru pa 3 loše.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Najjača liga na svijetu, svako svakog može karnuti. Velež pomnoži sa nulom Želju, TC isto uradi Sarajevu pa loji dan kasnije isti taj Željo uništi TC