FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- LegendaIvica
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
E nek se ubilo sujevjerje Sanje... I to 2 puta na poluvremenu je puštena 
Ko nije došao na Grbavicu zažalio je. Sjajna brojka, navijanje, igra, rezultat. To je ono što želimo da gledamo. Coca doktor! Hamza, Štila i Santos perfektni. Idemo dalje!
Trpaj te levate

Ko nije došao na Grbavicu zažalio je. Sjajna brojka, navijanje, igra, rezultat. To je ono što želimo da gledamo. Coca doktor! Hamza, Štila i Santos perfektni. Idemo dalje!
Trpaj te levate
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Edit: idemoo još Zuka, Amoah i špic i titula
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- dubioza144
- Kontakt:

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Bravooo plaviiiiii idemo daljeee
J.... borac j..... banja luku
J.... borac j..... banja luku
Konačno jedna utakmica gdje smo materijalizovali šanse mada opet smo se pofino nafulali ali hajde ne možeš se žaliti kada zabiješ četiri gola. Sa druge strane primili smo dva bezveze gola na očigledan pad koncentracije ali dobro ne treba ni to zamjeriti momcima.
Nadam se da će im ova pobjeda psihološki značiti pa da se malo otkočimo po pitanju realizacije prilika u budućnosti.
Nadam se da će im ova pobjeda psihološki značiti pa da se malo otkočimo po pitanju realizacije prilika u budućnosti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- dubioza144
- Kontakt:

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Dzesu stručnjaci. Edis ubio Jovica. Dajte nam analize brko I stručnjaci..
Sanja se opet vrati kad se najmanje nadaš. Ne bih ja nju otpiso za ubuduće, tj. njen baksuzluk. Naumpala mi je kad smo primili dva gola. Rekoh evo ga opet, ali hvala Bogu izdržali smo do kraja. Mislio sam da će nam se ponoviti Zrinjski.kolezeljovac je napisao/la: ↑13 avg 2022, 23:02E nek se ubilo sujevjerje Sanje... I to 2 puta na poluvremenu je puštena
Trpaj te levate
- dubioza144
- Kontakt:
Ovaj Amoah kad bi ga pogodili kao napadaca
Amoah
Santos Stila Gasal
Amoah
Santos Stila Gasal

-
- Kontakt:
Prvo cestitke Edisu.. Veceras je pojeo Jovica i uvjerio se da mi ipak imamo jako dobru ekipu, samo je treba fino posloziti.. Veceras ju je poslozio vise nego dobro.. Sredina sa Hajdarom i Hodzicem djelovala premocno, isto kao i vecerasnji stoperski par.. Drina odigrao mangupski.. Bravo momak..
Stila majstor.. Mora jos poraditi na koncentraciji kod zavrsnice.. Za Santosa se ne mogu ni naci prave rijeci.. Fenomen.. Igrac kakav se rijetko vidjao u ovoj ligi.. Kakva lakoca kod silovana Tuzlinih defanzivaca.. Koliko pozrtvovanosti u defanzivi.. Kapa dole..
Ovakav Gasal ne smije na klupu, pa taman da smo Nejmara doveli, a ne Amoaha.. Amaoha gurnuti u spic jer je to jedino mjesto gdje nam skripi.. Haracic se obrukao kod one sanse.. Da je zabio njegov nastup bi mogao dobiti visoku ocjenu.. Lijepo je asistirao i dosta se borio, ali onakvu sansu mora zabiti sa zavezanim ocima.. To mu je prvenstveni zadatak.. Mogli bi mi sa Amoahom na spicu biti pravo zaebana druzina..
Bender stroga sigurica..
I na kraju svaka cast i najjacoj publici na Balkanu.. Pozitivno sam iznenadjen posjetom..
Sve u svemu, jedna od ljepsih noci u dolini u zadnjih par godina..
Stila majstor.. Mora jos poraditi na koncentraciji kod zavrsnice.. Za Santosa se ne mogu ni naci prave rijeci.. Fenomen.. Igrac kakav se rijetko vidjao u ovoj ligi.. Kakva lakoca kod silovana Tuzlinih defanzivaca.. Koliko pozrtvovanosti u defanzivi.. Kapa dole..
Ovakav Gasal ne smije na klupu, pa taman da smo Nejmara doveli, a ne Amoaha.. Amaoha gurnuti u spic jer je to jedino mjesto gdje nam skripi.. Haracic se obrukao kod one sanse.. Da je zabio njegov nastup bi mogao dobiti visoku ocjenu.. Lijepo je asistirao i dosta se borio, ali onakvu sansu mora zabiti sa zavezanim ocima.. To mu je prvenstveni zadatak.. Mogli bi mi sa Amoahom na spicu biti pravo zaebana druzina..
Bender stroga sigurica..
I na kraju svaka cast i najjacoj publici na Balkanu.. Pozitivno sam iznenadjen posjetom..
Sve u svemu, jedna od ljepsih noci u dolini u zadnjih par godina..
Zadnja izmjena: MojaMalenkost, dana/u 13 avg 2022, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Pročepit će negdje.
Bravo momci čestitke na borbenosti, zalaganje i izgaraju. Dobar tempo, a ovaj Brazilac prekucao brate.
Bilo bi lijepo ovo sada ovjeriti u B.luci.
Naprijed Željo
Bilo bi lijepo ovo sada ovjeriti u B.luci.
Naprijed Željo
Bravo sarajevski plavi!
Samo Zeljina mladost,bravo Gasal bravo Drina
Samo Zeljina mladost,bravo Gasal bravo Drina
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Može još bolje, al ovako sa Santosom, svakom ćemo biti nezgodni. Drina pravo sigurno odigrao utakmicu, Vego također jako korektno. Gasalu će golovi podići samopouzdanje. Haračića čekamo da skine mrak.
Bravo Željo.

Bravo Željo.

Ma ti si lud, Santos je zvijer al svi su odigrali vrhunski, pojelo smo ih
Volim te Zeljo!!!
- jointunija
- Kontakt:
Edise neznalico,još nisi otišao
Yebi te me ako ovde piše 10% Željinih navijača!
Aferim za raju na tribinama,ekipu i SŠ,što bi Jović rekao,razbili nas taktički.

Yebi te me ako ovde piše 10% Željinih navijača!
Aferim za raju na tribinama,ekipu i SŠ,što bi Jović rekao,razbili nas taktički.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bvsic, Hrasno15, MOCTAP1981, MrkiMedo, WeekendOffender i 43 gosta.