Delegat kaže 4300. Je li moguće ovo?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Edis je s taktikom ko ja s Mandarinskim jezikom. Ne samo kakve izmjene pravi nego jos je gori kad bira trenutak kada ce ih napraviti. Dzenis na mrvama spavao od kako se rastao sa Slobodom i vratio nama. Covjek ne ppdsjeca na fudbalera ili ova ga pozicija spica ukopava do neprepoznatljivosti. Volim te Željo i bravooooo!!!LegendaIvica je napisao/la: ↑13 avg 2022, 23:01Ubacio dzenisa i ljudi nam poceli golove davati. Hitno traziti trenera jer ce nas Edis kostati sa svojim izmjenama.
Haj ok,možemo pričati o izboru ovog ili onog igrača,ali svaka postavka u ovih prvih par kola je bila logična.grbavicka1921 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 00:06Edis je s taktikom ko ja s Mandarinskim jezikom. Ne samo kakve izmjene pravi nego jos je gori kad bira trenutak kada ce ih napraviti. Dzenis na mrvama spavao od kako se rastao sa Slobodom i vratio nama. Covjek ne ppdsjeca na fudbalera ili ova ga pozicija spica ukopava do neprepoznatljivosti. Volim te Željo i bravooooo!!!LegendaIvica je napisao/la: ↑13 avg 2022, 23:01Ubacio dzenisa i ljudi nam poceli golove davati. Hitno traziti trenera jer ce nas Edis kostati sa svojim izmjenama.
Raonffa je napisao/la: ↑14 avg 2022, 00:02Ma kakav hajp, ovo je i dalje ekipa koja se u daleko najboljem (najsretnijem) slučaju može potući za četvrto mjesto koje možda i neće voditi u Evropu, al' eto recimo potući za Evropu.
Ali da bi se to desilo ne smije se kiksati na Grbavici i moraju se dobijati ove, uslovno rečeno, slabije ekipe iz donjeg dijela tabele. A Željo je već godinama (i u jačim sastavima) sklon takvim kiksevima, tako da ova pobjeda u tom kontekstu vjerovatno neće značiti ništa.
80-ta minuta protiv Širokog, izbor igraca i koga ce zamjeniti fula, plus 3 izmjene koje ne radis u tom trenutku ako ne ganjas rezultat a nije, nego ih ostavljas u 90+ vremenu. U zivotu nisam vidio losije rokade u jos gorem vremenskom trenutku.imekorisnicko je napisao/la: ↑14 avg 2022, 00:08Haj ok,možemo pričati o izboru ovog ili onog igrača,ali svaka postavka u ovih prvih par kola je bila logična.grbavicka1921 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 00:06Edis je s taktikom ko ja s Mandarinskim jezikom. Ne samo kakve izmjene pravi nego jos je gori kad bira trenutak kada ce ih napraviti. Dzenis na mrvama spavao od kako se rastao sa Slobodom i vratio nama. Covjek ne ppdsjeca na fudbalera ili ova ga pozicija spica ukopava do neprepoznatljivosti. Volim te Željo i bravooooo!!!LegendaIvica je napisao/la: ↑13 avg 2022, 23:01
Ubacio dzenisa i ljudi nam poceli golove davati. Hitno traziti trenera jer ce nas Edis kostati sa svojim izmjenama.
Krenula je ta priča,ali pogledaj ponovo tekmu,nakon tih izmjena mi smo digli tempo,krenuli naprijed i mogli vrlo lako zabiti još jedan go. Široki je čista nesreća. Ja isto mislim da je Haračić u svakom slučaju bolja opcija od Beganovića. On mi je lično najveće razočarenje,a najveći dobitak Gasal. Ne pamtim kad smo imali dva krila od kojih imaš koristi.grbavicka1921 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 00:1280-ta minuta protiv Širokog, izbor igraca i koga ce zamjeniti fula, plus 3 izmjene koje ne radis u tom trenutku ako ne ganjas rezultat a nije, nego ih ostavljas u 90+ vremenu. U zivotu nisam vidio losije rokade u jos gorem vremenskom trenutku.imekorisnicko je napisao/la: ↑14 avg 2022, 00:08Haj ok,možemo pričati o izboru ovog ili onog igrača,ali svaka postavka u ovih prvih par kola je bila logična.grbavicka1921 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 00:06
Edis je s taktikom ko ja s Mandarinskim jezikom. Ne samo kakve izmjene pravi nego jos je gori kad bira trenutak kada ce ih napraviti. Dzenis na mrvama spavao od kako se rastao sa Slobodom i vratio nama. Covjek ne ppdsjeca na fudbalera ili ova ga pozicija spica ukopava do neprepoznatljivosti. Volim te Željo i bravooooo!!!
Ma vidi, nas je rijetko ko nadigrao generalno od kada je Edis došao ali mi smo previše nestabilni u završnici napada, previše šansi fulamo i nerijetko se spetljamo kada treba dati zadnji pas ili slično.Lynx je napisao/la: ↑14 avg 2022, 00:11Raonffa je napisao/la: ↑14 avg 2022, 00:02Ma kakav hajp, ovo je i dalje ekipa koja se u daleko najboljem (najsretnijem) slučaju može potući za četvrto mjesto koje možda i neće voditi u Evropu, al' eto recimo potući za Evropu.
Ali da bi se to desilo ne smije se kiksati na Grbavici i moraju se dobijati ove, uslovno rečeno, slabije ekipe iz donjeg dijela tabele. A Željo je već godinama (i u jačim sastavima) sklon takvim kiksevima, tako da ova pobjeda u tom kontekstu vjerovatno neće značiti ništa.
Realno ko nas je nadigrao ove sezone? Prošli put Veležu se okrenila sreća, slično nama prošle sezone na Grbavici, a mogla je utakmica otići u drugom smjeru. Široki čista sreća, Zrinjskog smo bolji bilo drugo poluvrijeme ali realno oni su najjača ekipa, protiv Leotara slično kao protiv Veleža, individualna greška nas koštala. Mislim da po igri i prikazanom tempu sa trkom prema naprijed možemo definitivno biti zadovoljni u ovih 5 utakmica...
Ja se s tobom sve slažem,ali smo vala zadnjih sezona imali utakmica u kojima su nas redovno nadigravali i to na sred Grbavice,lijepo je otići na tekmu znajući da će Željo biti taj koji napada bez obzira kako završilo.Raonffa je napisao/la: ↑14 avg 2022, 00:21Ma vidi, nas je rijetko ko nadigrao generalno od kada je Edis došao ali mi smo previše nestabilni u završnici napada, previše šansi fulamo i nerijetko se spetljamo kada treba dati zadnji pas ili slično.Lynx je napisao/la: ↑14 avg 2022, 00:11Raonffa je napisao/la: ↑14 avg 2022, 00:02Ma kakav hajp, ovo je i dalje ekipa koja se u daleko najboljem (najsretnijem) slučaju može potući za četvrto mjesto koje možda i neće voditi u Evropu, al' eto recimo potući za Evropu.
Realno ko nas je nadigrao ove sezone? Prošli put Veležu se okrenila sreća, slično nama prošle sezone na Grbavici, a mogla je utakmica otići u drugom smjeru. Široki čista sreća, Zrinjskog smo bolji bilo drugo poluvrijeme ali realno oni su najjača ekipa, protiv Leotara slično kao protiv Veleža, individualna greška nas koštala. Mislim da po igri i prikazanom tempu sa trkom prema naprijed možemo definitivno biti zadovoljni u ovih 5 utakmica...
To je tako evo već pola godine i nije slučajno, fali nam taj ozbiljan napadač jbg. Sa Santosom smo dobili na brzini po strani što nam je isto bio hroničan problem već par sezona, a sa Amoahom bi to dodatno trebalo biti još bolje ali da li je dovoljno da budemo stabilniji u realizaciji i stvaranju šansi ne znam, nisam baš siguran.
Jer neće uvijek biti utakmica gdje ćeš stvarati mrtve šanse kao večeras, ponovit će se npr. Leotar ili Velež gdje si stvarao šanse (pogotovo protiv Leotara) ali nisu to stopostotne šanse, to su neke poluprilike koje mogu realizovati kvalitetni napadači u koje, nažalost, ne spadaju ni Dženis ni Dženan.
A kada počneš pobjeđivati u takvim utakmicama onda ćeš zabijati po par golova i u ovim tekmama kao protiv TC-a ili Širokog, ali treba za to kvaliteta jbg.
PS: Sa tim da ne znam koliko je tu floskulu "niko nas nije nadigrao" realno koristiti u kontekstu naše lige jer u velikom broju utakmica ne moraš nekog nadigrati da bi osvojio sva tri boda.
al mene kod santosa uvijek sjebe kako lik sve sto pokusa to mu i prodje makar i najveca ludost bila nijedan igrac u ligi ne bi onako probio i ostavio je haracicu al nijedanBarbareZeljin je napisao/la: ↑14 avg 2022, 00:23Hamza Gasal je i protiv Sirokog bio odlican. On je jos jedan u nizu dokaza da mladog igraca noraa istrpit i pravilno dozirati.
U decku se vidio potencijal,a da se slusalo sta ljudi pricaju i pisu,po njima bi on sad bio konobar kod Brajlovica.
Decko zasluzuje da ostane na krilu a Amoha gurnuti u napad.
Nakon dugo vremena,imali bi turbo napadacki trio.
Mene zanima jako kako ce to izgledati. Uz Stilu zvuci opasno sexy.
Drago mi je da su Haris i armin odigrali odlicno,i nadam se da to isto tako nece dirati.
Puno su bolja opcija od Mekica.
Koga sve ne pohvaliti veceras. Drina isto fenomenalna tekma.
Nadam se samo da ce Edis ostaviti ovaj vezni red,i u napad gurnuti Amoaha,sa Santosom i Gasalom na krilima.
Mozda ne protiv Borca ali protiv pitara mora.
Stvarno su ne veceras iznenadili koliko su izgledali mocno.
Santos je tobe jarabi....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.