Ja mislim da je Suljic rjesenje, da on mora biti taj koji ce igrati u paru sa Musomnapoleon72 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 09:03Santos ce ga na derbiju trudnog ostavit, moramo na toj utakmici duplirat desnu stranu, nek igra krilo koje najvise pomaze u defanzivi.feniksptica je napisao/la: ↑14 avg 2022, 08:46Danas dobro pratiti Musu i njegovu defanzivu. Momka bas velicamo a dole je cesto los
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo pobjeda dolazi u obzir!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Musa je nas najbolji igrac i ima ga svugdje na terenu, ne znam po cemu ste to zakljucili al hajd dobronapoleon72 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 09:03Santos ce ga na derbiju trudnog ostavit, moramo na toj utakmici duplirat desnu stranu, nek igra krilo koje najvise pomaze u defanzivi.feniksptica je napisao/la: ↑14 avg 2022, 08:46Danas dobro pratiti Musu i njegovu defanzivu. Momka bas velicamo a dole je cesto los
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Jedina mana Muse je što griješi u nekim krucijalnim pasovima a što se tiče defanzive 1 na 1 i ofanzive top je igračubipara je napisao/la: ↑14 avg 2022, 09:16Musa je nas najbolji igrac i ima ga svugdje na terenu, ne znam po cemu ste to zakljucili al hajd dobronapoleon72 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 09:03Santos ce ga na derbiju trudnog ostavit, moramo na toj utakmici duplirat desnu stranu, nek igra krilo koje najvise pomaze u defanzivi.feniksptica je napisao/la: ↑14 avg 2022, 08:46Danas dobro pratiti Musu i njegovu defanzivu. Momka bas velicamo a dole je cesto los
- belosevic23
- Kontakt:
Pokazati kapitenu Suljicu kako se probija bek Nukic na primjeru Santosa iz Zelje
- feniksptica
- Kontakt:
Nadam se danas da ce Fedja pokazat takticku sirinu. Da osigramo strpljivije. Dole da se bas zatvorimo i osiguramo. Mozemo i moramo i na taj nacin dati gol
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
A SAD SARAJEVO IGRAJ I POBJEDI !
SVI U KAKANJ !!!!
SVI U KAKANJ !!!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
MiloshGigovich
- Kontakt:
Sugrađanin Kesić je danas na zadatku, dvica ko Gradiška 
#samokažem
#samokažem
Mora biti dvica, slazem se ali prijatelju tebi su koliko uprati svi poluamateri! Izgleda mi smo Borusia Dortmund u ovoj ligi. Pisaj po sirotinji ko ga hebe!
Kad shvatimo da je liga takva da svako svakoga moze pobjediti i da mi tek stvaramo tim koji ce mozda odskociti od ostatka u nekom buducem vremenu, biti ce nam puno lakse.
Raspali zeljo pa dovede 2 krila tombe za nasu ligu, zrinjski dovede nekakvih stranace a i onako su predobri.
Jok mi smo Borusia izvolite se braniti jel
Nadam se da ih je Dudić dobro spremio da se oduze za onu bruku.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- ElCartel11
- Kontakt:
Kazete Dizdarevic mali za golmana a lik ima 190cm 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Igman je ekipa koja je razbila Siroki i trebali su pobjediti sa 2 razlike, a protiv Borca su imali bod do 93 min
Vrlo lako su oni mogli imati 4 boda iz 2 utakmice gdje ih niko nije nadigrao.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Dobar je Igman,valjda ih neće podcjeniti kao što su tuzlu. Valjda će naučiti nesta iz one utakmiceJavierBosnia je napisao/la: ↑14 avg 2022, 10:25Igman je ekipa koja je razbila Siroki i trebali su pobjediti sa 2 razlike, a protiv Borca su imali bod do 93 min
FC United Of Manchester !
Kako kazu "mora se negdje vratiti" nadam se da im se nece vratiti bas protiv nas. Mislim da nema ni jedna ekipa u ligi da se smijes sekunde opustiti.JavierBosnia je napisao/la: ↑14 avg 2022, 10:25Igman je ekipa koja je razbila Siroki i trebali su pobjediti sa 2 razlike, a protiv Borca su imali bod do 93 min
Dobiti cemo ubjedjen sam, malo se bojim terena kakav ce biti, hoce li vise Igmanu pasati da se brani ako bude bas los..
O kakvim vim pogresnim pasovima pricate covjek najbolji igrac u sve 4 utakmice. Jedini pogresan las imao protiv posusja. Ne znam jesu djeca iza ovih pojedinih profila al ovo bi trebalo malo procistiti da nemoze svako komentarisati. Pogotovo ovaj lovac i ovaj sviunapadSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑14 avg 2022, 09:23Jedina mana Muse je što griješi u nekim krucijalnim pasovima a što se tiče defanzive 1 na 1 i ofanzive top je igračubipara je napisao/la: ↑14 avg 2022, 09:16Musa je nas najbolji igrac i ima ga svugdje na terenu, ne znam po cemu ste to zakljucili al hajd dobronapoleon72 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 09:03
Santos ce ga na derbiju trudnog ostavit, moramo na toj utakmici duplirat desnu stranu, nek igra krilo koje najvise pomaze u defanzivi.
Meni i dalje čudno što ga ljudi zovu isključivo linijskim golmanom a momak baš fino igra loptom u ovom sistemu.
Baš se kod njeg vidi napredak na tom planu, pa čak i u dalekim degažiranjima uvijek ta lopta ide u igru i na igrača, lani je svaku treću pucao u aut.
Jeste malo nesigurniji nego što nas je navikao, ali pozicija golmana mi je baš sigurna sa njim.
Kaze brat neki dan imamo golmana od metar i 70 hahaha
You are someone else I am still right here
Heba ce danas da pogine ne bi li nas naguzio.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Dupovac taktički dobio crveni da ne igra protiv nas 
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 23 gosta.