ja sam jos prije 2 godine pisao da je Roberson qurcina za naturalizovanog, bukvalno imamo najlosijeg Amera na prvenstvu, ali on ide i to je gotova stvar, samo sto mu zamjenu treba naci cim prvenstvo zavrsiNEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 avg 2022, 21:57Roberson ce na EPu biti igrac kojeg ce svaka ozbiljnija ekipa eksploatisati i targetirati defanzivno kad god bude na parketu.Slazem se da je apsolutno nepotreban izvan tog suta za 3p.To svaki laik moze vidjeti, ali ne i nasi strucnjaci.Iskreno vjerujem da je Roberson i dio nekog tala i zato ce i ici na EP.Unofficialpage je napisao/la: ↑13 avg 2022, 18:53Treba dobro razmisliti da li vrijedi povesti Robersona na EP, nije nikakva prevaga i samo džaba zauzima mjesto. Ne treba nam stranac koji je tu reda radi i koji ništa ne čini. Ja bih Garzu poveo, možda nam nije najpotrebniji igrač ali siguran sam da bi njegov doprinos bio dosta veći nego što će biti Robersona.
Medjutim, da sam ja selektor kao sto nisam, ne bi mi ni Garza bio rjesenje, vec Alibegovic. Zasto? Pa C ti ne treba, jer ce Juka igrati min. 35min, ne bude li problema sa licnim, a i Kamenjas je sasvim solidan. Bolje uvesti u rotaciju jos jedno krilo, dobiti na visini, a Musu pomjeriti na poziciju playa kad god Gegic nije na parketu.Ionako Musa voli igrati s loptom u rukama, a i defanzivno bi bili bolji zbog visine.
BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Re: Eurobasket 2022
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Kakva je ova Estonija
Vidim razvalili su Belgiju
Vidim razvalili su Belgiju
Nama treba naturalizovani koji ce igrati i kvalifikacije a to je Roberson ... sta ce ti i najbolji Amer ako je dostupan svake prestupne godine ...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 avg 2022, 13:03ja sam jos prije 2 godine pisao da je Roberson qurcina za naturalizovanog, bukvalno imamo najlosijeg Amera na prvenstvu, ali on ide i to je gotova stvar, samo sto mu zamjenu treba naci cim prvenstvo zavrsiNEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 avg 2022, 21:57Roberson ce na EPu biti igrac kojeg ce svaka ozbiljnija ekipa eksploatisati i targetirati defanzivno kad god bude na parketu.Slazem se da je apsolutno nepotreban izvan tog suta za 3p.To svaki laik moze vidjeti, ali ne i nasi strucnjaci.Iskreno vjerujem da je Roberson i dio nekog tala i zato ce i ici na EP.Unofficialpage je napisao/la: ↑13 avg 2022, 18:53Treba dobro razmisliti da li vrijedi povesti Robersona na EP, nije nikakva prevaga i samo džaba zauzima mjesto. Ne treba nam stranac koji je tu reda radi i koji ništa ne čini. Ja bih Garzu poveo, možda nam nije najpotrebniji igrač ali siguran sam da bi njegov doprinos bio dosta veći nego što će biti Robersona.
Medjutim, da sam ja selektor kao sto nisam, ne bi mi ni Garza bio rjesenje, vec Alibegovic. Zasto? Pa C ti ne treba, jer ce Juka igrati min. 35min, ne bude li problema sa licnim, a i Kamenjas je sasvim solidan. Bolje uvesti u rotaciju jos jedno krilo, dobiti na visini, a Musu pomjeriti na poziciju playa kad god Gegic nije na parketu.Ionako Musa voli igrati s loptom u rukama, a i defanzivno bi bili bolji zbog visine.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Roberson je Vedranov igrac a Smaja ga je uvalio jaranu Vedranu.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 avg 2022, 13:03ja sam jos prije 2 godine pisao da je Roberson qurcina za naturalizovanog, bukvalno imamo najlosijeg Amera na prvenstvu, ali on ide i to je gotova stvar, samo sto mu zamjenu treba naci cim prvenstvo zavrsiNEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 avg 2022, 21:57Roberson ce na EPu biti igrac kojeg ce svaka ozbiljnija ekipa eksploatisati i targetirati defanzivno kad god bude na parketu.Slazem se da je apsolutno nepotreban izvan tog suta za 3p.To svaki laik moze vidjeti, ali ne i nasi strucnjaci.Iskreno vjerujem da je Roberson i dio nekog tala i zato ce i ici na EP.Unofficialpage je napisao/la: ↑13 avg 2022, 18:53Treba dobro razmisliti da li vrijedi povesti Robersona na EP, nije nikakva prevaga i samo džaba zauzima mjesto. Ne treba nam stranac koji je tu reda radi i koji ništa ne čini. Ja bih Garzu poveo, možda nam nije najpotrebniji igrač ali siguran sam da bi njegov doprinos bio dosta veći nego što će biti Robersona.
@Nezalaganje,skoro Sam pisao o tome Gegic 1 i neka Musa pomaze.
Ponovo bez Sulejmanovica u rosteru.
Samo se nadam da nije neka ozbiljnija povreda (ako je povreda razlog neigranja) i da nije doslo do nekog sukoba s trenerom.
Samo se nadam da nije neka ozbiljnija povreda (ako je povreda razlog neigranja) i da nije doslo do nekog sukoba s trenerom.
Kad počinje tekma
-
- Kontakt:
Imate prenos na fb sport uzivo kanal prenosi
fino smo otvorili, ali kad lazic opuca tricu jednu dijete u bosni odustane od kosarke
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
kakvo sudjenje hahhaha
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Kakve su ovo gluposti da dvije i po minute na parketu provodis bez Juke,Muse i Robersona,jedan od njih,posebno ova prva dva moraju biti na parketu dok drugi odmara.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
kakve reakcije u odbrani, komicno
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Bravo. Hvala.
Nema neke hemije izmedju muse i jusufa
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Šta je ovo, nema Bahe da prenosi 

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAZIN, Cwirek, Vaya i 14 gostiju.