Ma ekspouzali ga ljudi, i njega i Aulasa i sve ublehe Lyona. Dosta je i taj muda pod bubrege uvaljivao
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Nije..Hajduk je bzvz ekipa.
Antonio glupan
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Hajduk na Maksimiru i Tottenham na Bridgeu nikad nisu free tipovi, to sam do sada valja naučio.
Idi igraj americki fudbal yebo te svak
Nekako mi nije realno da Chelsea ne primi barem 2 gola danas.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑14 avg 2022, 15:44Hajduk na Maksimiru i Tottenham na Bridgeu nikad nisu free tipovi, to sam do sada valja naučio.
-
MoSaZeLjo1921
- Kontakt:
Poz raja,ima li vas koji ste na Telemahu BiH,šta ste priključili poslije isteka ugovora da njima,u dilemi sam,pa ne znam šta ću?
Pozdrav. Ovdje samo koristi A1MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 15:47Poz raja,ima li vas koji ste na Telemahu BiH,šta ste priključili poslije isteka ugovora da njima,u dilemi sam,pa ne znam šta ću?
Treba malo tenzije dizat na temi. Da se onaj vas wade primio mogla se lijepa prica razvit.soxx je napisao/la: ↑14 avg 2022, 15:09Nisam ocekivao to od tebe. Zar ti nisi bio za to da se dovode provjereni englezi i fan chilwella a govorio kako ce ovi iz farmer lige flopat? Te sezone kad je celsi dovodio chilia, ziju, timu, havertza itd
Ocekujem danas cucurellu da starta a chilia na klupi. Jos je za njega rano da igra utakmicu za utakmicom
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Treba mi gol WHa za pare..gledaj ovo cc
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Penal čist
Auuu Rosicky
Auuu Rosicky
Neće u gol i neće 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Oni debili iz Uniteda ovog Hendersona godinama posudjuju da bi branio panj.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
E ovo je golman, a ne onaj dinosaur od jucer.
Imam čupu na fantaziju, valjda Tušel ne bude jeo ****, nisu ga džaba platili tolikosoxx je napisao/la: ↑14 avg 2022, 15:09Nisam ocekivao to od tebe. Zar ti nisi bio za to da se dovode provjereni englezi i fan chilwella a govorio kako ce ovi iz farmer lige flopat? Te sezone kad je celsi dovodio chilia, ziju, timu, havertza itd
Ocekujem danas cucurellu da starta a chilia na klupi. Jos je za njega rano da igra utakmicu za utakmicom
Ovima Rice puca penal pored Bowena i Antonia jbt
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
De Gea je vratio formu onda kada Henderson nije otišao na posudbu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.