Sta ovo Campara starta?

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Sta ovo Campara starta?
Robertson je opušteniji od ostalih naših igrača koji igraju kao da igraju finale NBA, u nekom grču i šta već.NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑14 avg 2022, 17:05Bas bi mi bilo krivo da Sulejmanovic ne ide na Euro, jer ako je po nacionalnom kljucu da mora bit i hrvata srba itd..onda **** JA OVAJ SPORT!
PS. Estoncima blago naklonjeno sudjenje ali nasi ponekad igraju vise pick and roll, nego i jedan tim u europi.
Ali hajde pripreme su tek, imaju kvalif za SP koje cemo sigurno odigrat lezerno pa Euro
I za kraj ROBERTSON, liku je dosadno na terenu, imam osjecaj da ga zaboli tuki
Ubrzo je Beciragic vidio da je ovaj zapeo u kadetima,nije seniorska kosarka za ovog midzeta.
Nasim se ne igra, a Estonci kao da igraju finale svjetskog. Smijesna tekma.
Tako i treba da se igra. Nećeš valjda reći da ovo što naši predstavljaju neki modus operendi za pohvalu.NerminFatic je napisao/la: ↑14 avg 2022, 17:22Vala i Eesti kao da im se radi o zivotu. Navalili da pobijede po svaku cijenu. Nadi odbrane ni napada nemaju. Preskromno za EP.
Jedno je ozbiljan pristup, ali bacati se za svaku loptu kao da je odlucujuca, radovati se svakom poenu bacajuci peskire s klupe, vristati a prijateljska je hebiga prevuse.Sarmica je napisao/la: ↑14 avg 2022, 17:25Tako i treba da se igra. Nećeš valjda reći da ovo što naši predstavljaju neki modus operendi za pohvalu.NerminFatic je napisao/la: ↑14 avg 2022, 17:22Vala i Eesti kao da im se radi o zivotu. Navalili da pobijede po svaku cijenu. Nadi odbrane ni napada nemaju. Preskromno za EP.