Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Primi je Džeko s Nemanjom na leđima i prodade sombrero.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
kivi je napisao/la:pakuj ti kofere ides u banovice.suntu jeu je napisao/la:Pakuj kofere Edine i kod Uli-ja po halal.
nadam se
Od kada se tamo ide ako se komentarise igra ? Ne spamam i ne vrijedjam kao vi. Govorim samo ono sto i je i vama jasno, samo sto vama ''patriotizam'' ne da priznati. Tuzno
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
4 MINUTES ON OLD TRAFFORD !!!!
Govoriš isključivo negativne stvari, pa čak i posprdno. Kod ostalih nije "patriotizam", već nema toliko bolesne ljubomore i čežnje za bilo kakvom pažnjomsuntu jeu je napisao/la:kivi je napisao/la:pakuj ti kofere ides u banovice.suntu jeu je napisao/la:Pakuj kofere Edine i kod Uli-ja po halal.
nadam se
Od kada se tamo ide ako se komentarise igra ? Ne spamam i ne vrijedjam kao vi. Govorim samo ono sto i je i vama jasno, samo sto vama ''patriotizam'' ne da priznati. Tuzno
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
ja lošijeg igrača odavno nevidih od ovog Zabalete..... katastrofa
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
ne pljuju englezi nego ovi nasi domaci debili koji su se reg tamoMrShadow je napisao/la:Tamo na Bluemoon forumu opet svi pljuju po edinu iako im je donio izjednacenje..
bem ti narod proklet
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
ti smori vise sa svojom pricom o dzeki. jedan od najboljih je od kad je usao, ali ti opet seres. koji ti je vise racku. smiri se djete napaceno. idi ljeci se.suntu jeu je napisao/la:kivi je napisao/la:pakuj ti kofere ides u banovice.suntu jeu je napisao/la:Pakuj kofere Edine i kod Uli-ja po halal.
nadam se
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Onaj Ferguson sve pare na žvake potroši....

- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
nemojte s*at, jer je danas Dzeko bio dobar, borio se, zabio go, koji se prizno silvi 
a go rooneya je umjece
iako ga ne volim
a go rooneya je umjece
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
sta se palite na prvociranje vidite da mu na celu pise da je sa zapadnohercegovackog kamenjara.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Vala i ovaj United nikad jadnije nije igrao. City ih je bas bio ustopao momacki. Cestitke za Dzeku!
P.S. dajte banujte ove vidico-modricoljupce sto konstantno provociraju
P.S. dajte banujte ove vidico-modricoljupce sto konstantno provociraju
-
deni_m1312
- Kontakt:
city je izgledao mrtvo dok nije usao dzeko,donio im izjednacenje i ostalo bi 1 :1 da rooney nije genijalac 
- pazzoetoogol
- Kontakt:
cojek nema drugog posla nego da u vrijeme tekme kad CiTy igra dodje i provocira
sacekajte kad Dzeku krenu golovi ovoga nece nikad biti iako ce biti on line 
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER
- Megamon
- Kontakt:
Na nama je da preskocimo trolove,kad vidi da nas uopste ne doticu otici ce samovoljno.
Dzeko danas najbolji u svojoj ekipi pored Kompanya.
Dzeko danas najbolji u svojoj ekipi pored Kompanya.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Neka je city izgubio, jako mi je drago! Al mislim da je ulaskom edina dzeke igra citija bila puno bolja, sto je bilo ocigledno. Dzeko odigrao, za mene sjajno! A tevez se izgubio na mecu
!!! Nije nista pokazo u utakmici, i to mi neka "igracina"?? A mislim da ce dzeko sledecu utakmicu zapoceti, ali opet i to je pod znakom pitanja, jer dolazi Baloteli. Sve najbolje nasem dijamantu!!!!
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 14 feb 2011, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Ponos Torina
- Kontakt:
Duhan žvaceUnica_Liverpool_ je napisao/la:Onaj Ferguson sve pare na žvake potroši....![]()
![]()
![]()
Inace onaj lakat Vidica u 16 je bio faul samo sto to sudija nije registrovao....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Dzeko je truba od igraca. Svaku loptu i duel je zijanio. Nadjite mi njegovu statistiku od danas i dokazite da nisam u pravu, ako budete u pravu ja se vise nikada necu ovdje javiti. Jel posteno ? Onaj gol Silve, da Silva nije stajao gdje jeste izblikirao bi ( ko drugi ) Vidic i ne serite vise. Jednostavno Vidara ga je strpao u mali dzep, sto nije sramota, ipak se radi o najboljem stoperu svijeta.
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 12 feb 2011, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
Nakon dugo vremena danas smo vidjeli tzv. turban na Džekinoj glavi, valjda ubrzo dođu i golovi.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Probisvjet
- Kontakt:
E bas pa kako sam pisao!Probisvjet je napisao/la:Mancini je u mat poziciji! Ako ostavi Dzeku na klupi, a izgubi utakmicu mnogi ce mu zamjeriti. Mislim da ce napraviti jednu vrstu osiguranja i alibija za sebe. Edina ce ostaviti na klupi ali ako se bude rezultat na pocetku kretao protiv MC mislim da bi Edin vec u prvom poluvremenu mogao na teren. Ako bude odgovarao rezultat MC-u onda bi mogla uslijediti izmjena oko 60 minuta. Tevez van, a Dzeko u igru, stim sto bi Edin dobio neke odbrambene zadatke jer je u tome dosta jaci od Teveza.
Sto se tice Edina nek odradi najbolje sto moze koliko dobije vremena i to ce biti dovoljno. Bolje je ne trpati ga u prvi plan jer u slucaju kiksa i poraza snosio bi veliki dio krivice. Zna Mancini da je Edin mlad, dobar, skupo placen i ne zeli mu odmah na pleca stavljati odgovornost. Ne zeli niko da zbog nekog zicera promasenog Dzeko bude dezurni krivac, bar ne jos. Tevez za to ima kredita, ali Edin jos ne. Mislim da tok dogadjaja ide Edinu u prilog. Neka vrijeme pokaze svoje.
Pred Edinom je buducnost, a ova utakmica za njega nije presudna. Zato Edine samo opusteno! Sretno!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- NoName
- Kontakt:
suntu, nisi ti invalid u nogu nego u glavu, mamice ti se naje*em šugave. Pi*da li ti matarina moronu jedan, kud ti nisu glavu otkinuli a ne samo nogu, kretenu. Sjeme ti tvoje šugo šugavi!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.