FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jedino objasnjenje je da nam je neko zestoke sihire bacio na klub
- LegendKiller
- Kontakt:
Kao da nemaju snage
Čestitke Igmanu na pobjedi ovo neće na dobro...
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Ovim izmjenama prvo sto ubijes igraca, a drugo da nista ne uradis tim izmjenama kad ti je taktika NULA. Da ti nesta primjenis u ritmu igre, pa hajde. Al nista
Napadac u najgoroj formi je opet bolji napadac od onoga kome izmislis poziciju napadaca...
Napadac u najgoroj formi je opet bolji napadac od onoga kome izmislis poziciju napadaca...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Sve vam **** i igračima i Dudiću.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
dao nam gol lik od metar i po hahahaha
Haj ti Dudiću nazad u Velež
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Dudiću vrijeme je
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Kažem ja, nije sve u parama, treba i znati dovesti prave ljude i prije svega prave stručnjake na svaku poziciju.napoleon72 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 18:41Nema veze, primi ga i Liverpul od Brajtona.![]()
Najjace kad mi uzmu poredit najjacu ligu na svijetu gdje igra 20 profesionalnih ekipa gdje svaka ima barem jednog igraca vrijednog 100 miliona, i ovu nasu krompir ligu gdje 8 godina imas invenstitora a samaraju te sela koja su juce usla u premijer ligu
Hahahahhahahahahahahhahaha
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- prisonbreak
- Kontakt:
Kompletan kreten, satjerao bi ga u **** materinu ako ne pobjedimo. Ako je vec izvadio Suljica, morao je ostaviti Džafića i posadit ga na lijevo krilo. Cim sam vidio prezime Kobiljar, sve mi je postalo jasno, ne nadam se nicemu.LovacnaJelene je napisao/la: ↑14 avg 2022, 18:42Ovim izmjenama prvo sto ubijes igraca, a drugo da nista ne uradis tim izmjenama kad ti je taktika NULA. Da ti nesta primjenis u ritmu igre, pa hajde. Al nista
Patuljak nam daje glavom gol...Em neznamo dati gol iz prekide em neznamo ni odbraniti...Zemljo otvori se....Sta li nam sad smeta.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Pobijede te Hebib i Bodul grob te ****.
Dudicu it is the time…
-
- Kontakt:
Duduk, levat, amaterčina.
Bez akcije
Bez udarca u okvir gola
bez postignutog gola u 1. pol.
i to sve protiv sela koje nema para za dresove, ali ljudi imaju MUDA.
**** vas svijuDuduk i ćelavi bradonja Hadžić koji ih branite, u crno su nas zavili...
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 14 avg 2022, 18:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, fks74, Haksss, HordasFks, mnon46, Napapijri, newton_heath_lyr, OsmanhodzicBuco, perodeformero, Vanja8 i 84 gosta.