FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Imali kakvo selo da nas jos nije dobilo, da upisu historijsku pobjedu 

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Opet taktički poražen, ja ne znam ima li ovdje ista uigrano. Ima li neka akcija uvjezbana imaš li bilo sta da je tvoj potpis, osim po 3 izmjene na poluvremenu kad nam ne ide. Niti jedan trener nije imao ovoliku podršku kao Feđa, pa svima bi do sada glavu skidali ali i sa tobom je gotovo. Trebao si ostati u velezu, mi smo prevelik zalogaj za tebe.
Ja mislim da Mirvic treba plate preusmjeriti u Igman, jer su to momci zasluzili, a ovim nasim kantama dati qrcinu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nije vam ovo ni do trenera nego igrače morate postrojiti na vrijeme dok još nije kasno
Volim te Zeljo!!!
Igrali dobro dok smo na kosevu bili i dok je bio bojaz od istoka. Cim smo se preselili u Zenicu odma se i igraci opustili a i fele, nema kao vise pritiska i psovanja sa istoka
- SarajevoForza
- Kontakt:
Dalara i kvazikapiten ne smiju biti u prvih 11, koliko god ga neko forsirao da se proda isključivo zbog godina.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Osisaj se na celu, ublehooooo mrtva
- f0rest1946
- Kontakt:
Sta ja imam sa Dudicem.BordoArmy88 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:27**** podguzna muha Duduka, haram vam bilo šta nam radite od kluba i najveće blamaže priredujete, za lijekova vam trebalo bando bezobrazna, crknite!f0rest1946 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:25Tek 5 kolo a vec se tjera trener, vec smo najgori u Ligi itd.
Kancer drustvo fuj
PS. jos jednom krepaj crvu
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 14 avg 2022, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Jesi gledao utakmicu, drug?f0rest1946 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:25Tek 5 kolo a vec se tjera trener, vec smo najgori u Ligi itd.
Kancer drustvo fuj
Evo nećemo ga tjerati, al ove izmjene, ovo su potezi tipa koji nema pojma realno.
Ovako djeca ne bi mijenjala.
Koševo Zapad
Bar iz kola u kolo nam ispisuješ historiju. Hvala za najveći poraz u premijer ligi i hvala sto si omogućio Igmanu da upišu prve bodove u historiji premijer lige.
Ne bi ga mi dali do 1256. minute sa 6 igraca vise. Jako lose, uzasna utakmica.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- ElCartel11
- Kontakt:
Zadnje 2 utakmice su sramota. Nisu dostojni dresa FKS.
Dudic pogubio konce skroz.
Dudic pogubio konce skroz.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Od ovoliko novih igraca da je samo Cirjak pojacanje sad bi otkaz dao Hadzicu. Bolje kokuzi kone igrace dovedu nego mi al hajd. Nema frke za Dudu zna se on nosit i igraci kako je rekao sa istokom
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Tražio je pojačanja koja je htio, dobio ih je. Tražio je da idu ovi što su "loši" po njegovom mišljenju, otišli su. Tražio je podršku navijača, dobio je i to ne pamtim kad je ovoliki hajc bio. Grmila pjesma kad su gubili 5:0 od SSH. I kao rezultat svega ne naučiš ništa iz poraza, Igman ti strpa 2:0 a to što si imao igrača više pola sata se nije primjetilo ni najmanje.
Trenutno korisnika/ca: Haksss, JavierBosnia, keli i 43 gosta.