**** glupane, to je samo primjer.BordoArmy88 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:35Pazi ovoga bisera, našao porediti Ancelotti-a sa najvećim Dudukom koji je kročio sportskim terenima u historiji dunjaluka. Ne drogirajte se djeco, završite ovako kao ovaj...f0rest1946 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:30Katastrofa drug sta drugo reci, od izmjena svega i sta sad??Shategabri je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:28
Jesi gledao utakmicu, drug?
Evo nećemo ga tjerati, al ove izmjene, ovo su potezi tipa koji nema pojma realno.
Ovako djeca ne bi mijenjala.
Pogrijesi Anceloti stavi Modrica kao napadaca i izgubi od Barce 0-4 i sta onda? Tjerat NE nego podrzis pa osvojis LP i Ligu jel tako?
Posto znam da si navijac Reala.![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Hajde strucnjak nas, rijesi ih. 5 kola su isti problemi. Ne mozes skontat ni gdje je problem, a kamoli ga rijesit.
Neko novo Sarajevo,nebi ja to bas tako rekao,Dudicu slabo,ovo znam i ja,kakve vi skole zavrsajete za licence,da nije u Travniku
Samo Sarajevo
Lijepi husref 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Ma ja, problem je do nas... Trebalo ih je odmah nakon 5 komada u Zenici na naplatim kucicama poskidat da goli kuci idu. Oprostis im najvecu bruku u historiji kluba, ispratis aplauzom i ovako ti vrate
-
- Kontakt:
I dalje mi odzvanj Fedjina prica o rekordu, novom Sarajevu sve to nakon tri kola. Mnogo naivno od fedje bojim se da je jako brzo izgubio konce, ok porazi al mi izgledamo kao razbijena vojska, nikakve igre, ideje, taktike. Nek nam je Bog na pomoci.
Kako s Mozzartom potpisasmo sponzorstvo, ne sastavimo se sa loptom. Meni ovdje smrdi nešto u priči ...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Nema nama pomoći...
Dudiću prošao medeni mjesec, ekipa zadnje dvije utakmice liči na prošlogodišnji Velež, tj ne liči ni na šta
Dudiću prošao medeni mjesec, ekipa zadnje dvije utakmice liči na prošlogodišnji Velež, tj ne liči ni na šta
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- feniksptica
- Kontakt:
Nova je ekipa, novi trener, novi sistem. Treba istrpiti jer od tjeranja nema nista. Misljenja sam da je samo neki maler u pitanju i da treba dati podrsku. Pa svi smo i prije sezone znali da ce biti uspona i padova, evo desilo se da bude par losih rezultata i vi bi odma tjerali i mjenjali pola ekipe. Sta vam je uozbiljite se malo.
Zadnja izmjena: ubipara, dana/u 14 avg 2022, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ne treba nikoga tjerati al ozbiljno sa njima Mirvic da poprica i po dzepu da ih udari.
-
- Kontakt:
Sad cemo braco slobodu, pa zelju pa sve ostale dobiti

Mirvicu kao sto kolega napisa samo po dzepu , pa onda da vidim setkanje, ili jos jedan kiks fino dodju skines im dresove, ocitas lekciju kao grobari , dosta vise nije im ovo unis !

Mirvicu kao sto kolega napisa samo po dzepu , pa onda da vidim setkanje, ili jos jedan kiks fino dodju skines im dresove, ocitas lekciju kao grobari , dosta vise nije im ovo unis !

Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 14 avg 2022, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
A admin bh super sporta da nam se napusi kurcine.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Amatercina sa stomacicem...
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Kaze Dudic nije do njega, do igraca je. Pa legendo moja ti si ih birao, po tvojoj naredbi su dovodjeni. Znaci ipak si opet ti kriv
- feniksptica
- Kontakt:
Znaci ima jedan jedini nacin fudbala i jednu taktiku i samo to zna koristit. Ok
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Katastrofa.
Ruku na srce primamo oba gola iz prekida, kornere užasno branimo jer nemamo visine, ali apsolutno nikakvo opravdanje.
Na 0:0 igra nam ne liči na ništa. Svi u napad svi u odbranu. Pokušaji prvo poluvrijeme da se igra na centaruteve na Dzafica su promašaj. Sigurno da to nije bila ideja, ali jednostavno nije bilo kvaliteta da se kroz pas igru nešto više napravi.
Ruku na srce primamo oba gola iz prekida, kornere užasno branimo jer nemamo visine, ali apsolutno nikakvo opravdanje.
Na 0:0 igra nam ne liči na ništa. Svi u napad svi u odbranu. Pokušaji prvo poluvrijeme da se igra na centaruteve na Dzafica su promašaj. Sigurno da to nije bila ideja, ali jednostavno nije bilo kvaliteta da se kroz pas igru nešto više napravi.
Ne treba vala ni ovako. Još raja se natovarila Hebi, valjda očekivali da će sam sebi gol dati. Zar ga nismo otjerali jer nije valjao, šta nam je sad to problem?IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:39Ma ja, problem je do nas... Trebalo ih je odmah nakon 5 komada u Zenici na naplatim kucicama poskidat da goli kuci idu. Oprostis im najvecu bruku u historiji kluba, ispratis aplauzom i ovako ti vrate
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google Adsense [Bot], legendarnadruga, PeppermintSA, Rajvosa4ever, rimljanin90, Rule_hz, SamoDaKazeem, tuitamo, Vanja8 i 113 gostiju.