FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad se sjetim da je ovaj Hrelja bio u rotaciji sa Subasicem na pocetku prosle sezone
pitam dal da placem ili da se smijem
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
-
- Kontakt:
Samo se dobro spremiti za Borca!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ćeman za Muftića Curtouis
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- dubioza144
- Kontakt:
Tu se psihicki pripremit
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- svrakino1921
- Kontakt:
@Alpa
Brate nas
Vrati se
Izgleda da se vracamo na vrh
Brate nas
Vrati se
-
- Kontakt:
Kako god, trebat ce iskopati teren za njih dobiti tamo, znamo i zasto. Tako da znamo da moramo stvoriti dosta sansi ako zelimo gol zabiti, pogotovo sa nasom efikasnosti.
Ne smijemo ici tamo na krilima ove pobjeder jer su to totalno suprotne ekipe plus teren losiji. Samo mirno do tekme, a na tekmi dati 110% kao uvertira za puni Grbavicu 26.
Ne smijemo ici tamo na krilima ove pobjeder jer su to totalno suprotne ekipe plus teren losiji. Samo mirno do tekme, a na tekmi dati 110% kao uvertira za puni Grbavicu 26.
Bod uz dobru igru i super.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:39Kako god, trebat ce iskopati teren za njih dobiti tamo, znamo i zasto. Tako da znamo da moramo stvoriti dosta sansi ako zelimo gol zabiti, pogotovo sa nasom efikasnosti.
-
- Kontakt:
I ja sam zadovoljan bodom ako budemo fino igrali. Mislim da ce se vremenom smanjiti i broj glupih golova jer nam je kompletna odbrana 50% sigurnija uz Bendera.
Jucer smo mogli vidjeti da bi Drina i Gasal mogli biti igraci koji ce drzati u21 i to nece biti minus nego plus ovakvog sastava. Hajdarevic je radilica i ne znam bas da li ce Mekic ostati u prvih 11 ako se ne dozove pameti.
Ono sto je dobro to je da na svakoj poziciji imamo konkurenciju sad.
Jucer smo mogli vidjeti da bi Drina i Gasal mogli biti igraci koji ce drzati u21 i to nece biti minus nego plus ovakvog sastava. Hajdarevic je radilica i ne znam bas da li ce Mekic ostati u prvih 11 ako se ne dozove pameti.
-
- Kontakt:
Ma nešto kontam, dobar je naš Sablja.
Pogotovo u situaciji u kojoj je gotovo nemoguće da nađeš rješenje u rangu Jakirovića.

Pogotovo u situaciji u kojoj je gotovo nemoguće da nađeš rješenje u rangu Jakirovića.
Željezničar za život cijeli!
Ma yebali bi mi mater i Jakiroviću moj Sudo 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mišljenja sam da moramo dovesti boljeg drugog golmana, eno ti Sloboda npr. ima dva sasvim pristojna golmana, mislim da je i nama potreban još jedan sa iskustvom.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:43
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- dubioza144
- Kontakt:
Sad ce ljoze odgovorit imas Tonija Karacica slobodnogSudoHusika je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:46Ma nešto kontam, dobar je naš Sablja.![]()
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
-
- Kontakt:
Ljože i Karačić, better lovestory than Twilight.dubioza144 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:48Sad ce ljoze odgovorit imas Tonija Karacica slobodnogSudoHusika je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:46Ma nešto kontam, dobar je naš Sablja.![]()

Željezničar za život cijeli!
- MocMahale444
Ako citas nemoj se vracatisvrakino1921 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:37@Alpa
Brate nas
Vrati se

Kako si otisao mi igramo dobroooo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nekad je na Delinja svrsavaoSudoHusika je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:49Ljože i Karačić, better lovestory than Twilight.dubioza144 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:48Sad ce ljoze odgovorit imas Tonija Karacica slobodnogSudoHusika je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:46Ma nešto kontam, dobar je naš Sablja.![]()
Pogotovo u situaciji u kojoj je gotovo nemoguće da nađeš rješenje u rangu Jakirovića.![]()

Daj nam Amoaha na derbi, da ih i mi napunimo i nek se vrate u rupe gdje i pripadaju
Nemojte o pitarima sada, prvo Borac sve ostalo je nebitno, sami sebi smo najveci neprijatelj !
Mjau !
Prvi put pisem na forumu a citam ga godinama.
Kad vidim kako ovi pljuju i ebu majke poslije lose utakmice i tako vec godinama pomislim kakvu mi grupu na jugu imamo i navijace uopste.
Koliko godina momci gledaju razocarenja na Grbavici, koliko godina odlaze pognutih glava sa Grbavice ali sve sto smo mogli cuti od njih i nakon najvecih razocarenja je dodjite 'vamo, ruke u zrak i najjace " VOLIM TE ZELJO".
Zato molim boga ako ima pravde na ovom svijetu i tivim za taj dan kad ce se jednom ovim momcima to sve vratiti i da ce docekati vrijeme kad ce sa peharom pred jugom da zagrme "VOLIM TE ZELJO"
Zauvijek plava familija !!
Kad vidim kako ovi pljuju i ebu majke poslije lose utakmice i tako vec godinama pomislim kakvu mi grupu na jugu imamo i navijace uopste.
Koliko godina momci gledaju razocarenja na Grbavici, koliko godina odlaze pognutih glava sa Grbavice ali sve sto smo mogli cuti od njih i nakon najvecih razocarenja je dodjite 'vamo, ruke u zrak i najjace " VOLIM TE ZELJO".
Zato molim boga ako ima pravde na ovom svijetu i tivim za taj dan kad ce se jednom ovim momcima to sve vratiti i da ce docekati vrijeme kad ce sa peharom pred jugom da zagrme "VOLIM TE ZELJO"
Zauvijek plava familija !!
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, b00t, Blackwargreymon, Ferroviere1987, Hrammm1921, Lokomotifa, Majestic-12 [Bot], Napaceni87, SineTalexy i 220 gostiju.