Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- muha milanez
- Kontakt:
Opet Radu 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ovu ligu treba skratiti na 16 ekipa. Previse amaterskih ekipa. Pazi ovog golmana Cremonesea. Brani nemoguce i onda primi gol kao da je Kjosevski.
Nevjerojatno, kako je decko branio cijelu utakmicu i onda primi ovakav gol.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
- muha milanez
- Kontakt:
Cremonese se sasvim dobro predstavio danas, sa igračem manje dobar dio utakmice čak i nekoliko puta ozbiljno zaprijetio, osim što su dali gol za 2-2. Radu brani nemoguće i onda kiks u zadnjoj sekundi.
Sljedeća Roma, da vidimo i njih na djelu.
Sljedeća Roma, da vidimo i njih na djelu.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
E sta sve fulise 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- IlCapitano
- Kontakt:
Meni je nevjerovatno da neko ne želi Zaniola ili misli da je precijenjen. Razumijem brigu oko ligamenata, ali ovako poseban talenat je vrijedan svakog rizika. Godina dana oporavka, izgleda cijelo ljeto tako moćno, zdravo, gladan igre.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- muha milanez
- Kontakt:
Reče komentator da Dybala ima klauzulu u ugovoru od samo 20€, što je zaista mizerno. Uzet će ga neko prvom prilikom.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- BuffonGigi
- Kontakt:
E cuj Ribery, ja kontam lik u penziji odavno
Ma Zaniolo je strasan igrac i starasan talent, ja bi po njega pjehe otisao da dodje u Milan jer nam je svakako ta desna strana kriticna vec duzi niz godinaIlCapitano je napisao/la: ↑14 avg 2022, 21:38Meni je nevjerovatno da neko ne želi Zaniola ili misli da je precijenjen. Razumijem brigu oko ligamenata, ali ovako poseban talenat je vrijedan svakog rizika. Godina dana oporavka, izgleda cijelo ljeto tako moćno, zdravo, gladan igre.

- muha milanez
- Kontakt:
Frustrirajući napadi Rome, nije bilo završnog pasa cijelu utakmicu. Pogotovo drugo poluvrijeme, ali imaju mnogo prostora za napredak i to se jasno vidi. Spinazzola mašina!
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Znaci za sad samo sampion dao vise od 3 gola 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
2 puta ligamenti koljena u dvije sezone jednu za drugom, ogroman rizik za cifru koja bi se trebala platiti.IlCapitano je napisao/la: ↑14 avg 2022, 21:38Meni je nevjerovatno da neko ne želi Zaniola ili misli da je precijenjen. Razumijem brigu oko ligamenata, ali ovako poseban talenat je vrijedan svakog rizika. Godina dana oporavka, izgleda cijelo ljeto tako moćno, zdravo, gladan igre.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne znam cemu onolika euforija za Dibalom a spremni su da ga prodaju za 20 miliona.Ako ne ode u januaru neko ce ga garant uzeti iduce ljeto.Smjesna cifra za ovakvog igraca.Da je igrac npr. jednog Lestera cijenili bi ga 100 miliona ali u Italiji svasta moze.muha milanez je napisao/la: ↑14 avg 2022, 21:47Reče komentator da Dybala ima klauzulu u ugovoru od samo 20€, što je zaista mizerno. Uzet će ga neko prvom prilikom.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Koliko ovdje pises sampion ovo ono, covjek da pomisli ti si skudeto osvojio igras u milanu. Smanji dozivljaj.
embrace the chaos
- SarajevoForza
- Kontakt:
Što se tiče klauzule, ako neki klub bude zainteresovan Roma ima prednost da mu poboljša platu sa novim ugovorom ili nešto slično da eliminiše klauzulu. Ipak trenutno igra za mizerne cifre za svoje uslove (oko 4,5 mil + bonusi). Uglavnom sve strane su se zaštitile pri sklapanju ugovora.Manuel je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:44Ne znam cemu onolika euforija za Dibalom a spremni su da ga prodaju za 20 miliona.Ako ne ode u januaru neko ce ga garant uzeti iduce ljeto.Smjesna cifra za ovakvog igraca.Da je igrac npr. jednog Lestera cijenili bi ga 100 miliona ali u Italiji svasta moze.muha milanez je napisao/la: ↑14 avg 2022, 21:47Reče komentator da Dybala ima klauzulu u ugovoru od samo 20€, što je zaista mizerno. Uzet će ga neko prvom prilikom.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.