Premijer liga BiH - aktuelno

Espiritosanto
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Espiritosanto » 14 avg 2022, 22:16

feniksptica je napisao/la:
14 avg 2022, 22:02
Espiritosanto je napisao/la:
14 avg 2022, 21:58
Dudiću će se tek yebavati kad bude bivši i kada igrači i uposlenici kluba krenu iznositi stvari koje radi.
Baš kao i kod nas, ugrađivanje u ugovore igračima,ostavljanje nekih igrača na klupi jer ih ne može kamatariti,ucjene klubu itd....
Ako ste se pitali što smo bili ogorčeni vidjeti ćete uskoro....
Ljudi su svršavali na Trnovca mislili da je Pintus a on u Veležu počeo raditi kada smo bili u federaciji nismo imali para pa nam služio kao prevodilac imali 6/7 igrača koji pričaju španski pa haj usput nek bude i kondicioni
Jest, bas ste procvjetali kako je otiso. Vidi se da vas je gusio
Ne kažem ni da je ovaj bolji sada.
Samo ću ti reći da je doveo Isića pod pričom da je birao između nas i komšija nam pa mu dali duplo veću platu nego Ovčini ,pa još par igrača tipa Zaimovića pa onda ti ide pobuna u svlačionici e to su problemi.
A eto očito ih ima i u Sarajevu čim govori moramo to riješiti između sebe.
Preslikana priča, uvijek neki alibi još nam sudije natovario na kosti...
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 14 avg 2022, 22:21

JimmyPage je napisao/la:
14 avg 2022, 21:34
Stvarno su pojedini navijači sami šljam, u ovom slučaju Sarajeva a ima ih i u drugim taborima.
Dudiću nažalost na pazar već ide majka, sestra iako čovjek dolazi da 'porazgovara' sa njima, mada ne znam šta ima pričati sa njima al ajd.
Druga stvar, Hebiboviću nekakve psovke niđe veze lik takav trag ostavio, bori se pošteno za drugi klub i umjesto da ga u znak zahvalnosti isprate aplauzom zbog dobre predstave oni mu psuju... kakav smo mi narod fuj

Kakvi su to yadovi, umjesto da podrze ekipu, pa sljedecu jos vise da ih bodre sa tribina, pa tek je pocela liga.. Ne znaju oni sta je odanost klubu, njih ce biti ako bude rezultata, šampi se na takve navijace

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 14 avg 2022, 22:21

Ma namazan je Feđa, nakon poraza od Tuzle je bio u "zoni komfora" i rutinski je preuzeo odgovornost na sebe, jer je znao da mu se neće zamjeriti previše. Nakon poraza danas je već postalo gutavo, navijači ispiz.dili, a on ovaj put rutinski gurnuo igrače pod voz :mrgreen:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 14 avg 2022, 22:27

Šalu na stranu. Sve ekipe su qarina za Zrinjski. Kad odigraju zaostale utakmice, bježat će 7+ bodova drugoplasiranom. Jedina ozbiljna ekipa. Pozzz
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 14 avg 2022, 22:27

Ja sam mislio da kad dođe vlasnik s parama da će se galamdžije s tribine manje pitati, kad ono ništa.

Ovo danas pravdanje i Dudića i igrača ovim na tribini samo pokazuje da Sarajevu nije odmaklo ni milimetar.
Nikakvo dobro se ne postiže ovim.

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 14 avg 2022, 22:32

Balorda je napisao/la:
14 avg 2022, 22:21
Ma namazan je Feđa, nakon poraza od Tuzle je bio u "zoni komfora" i rutinski je preuzeo odgovornost na sebe, jer je znao da mu se neće zamjeriti previše. Nakon poraza danas je već postalo gutavo, navijači ispiz.dili, a on ovaj put rutinski gurnuo igrače pod voz :mrgreen:
Feđa je majstor za prebacivanje odgovornosti na drugoga. Sjetimo se samo ciganluka sa pregovorima oko ostanka u Veležu. Svu odgovornost je tada prebacio na upravu u koju se prije toga kleo i hvalio njen rad.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 14 avg 2022, 22:42

Fedja dokazao jos jednom da je teski ljigavac.. nakon 2 poraza igraci su krivi...
Ovo je isto u Velezu radio cim bi osjetio da je imalo ugrozen.

Sto se tice utakmice Igman zabio prvi , namirisao krv i meso zedan i gladan pobjede..ostalo je historija.
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 14 avg 2022, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 14 avg 2022, 22:45

Najveci problem fks je što ima navijace koji nisu realni ,oni kao da su cipovani i neko je njima u glavu ubacio informaciju da imaju najbolju ekipu u ligi i najboljeg trenera.
Kada pogledas ko igra sve za Sarajevo uglavnom su to polovnjaci koji nisu makli dalje od Mađarske ,Slovenije , Bugarske ( uglavnom tamo propali ili povrijeđeni ) ,ali ti igraci su najavljeni tako bombasticno da ocekujes da ce na terenu biti zvjeri pored konkurencije.
Trener Dudic se izofirao svojim izjavama , ponasanjem, meni sad djeluje totalno pogubljen , jer prije 7 dana bio heroj kluba , danas se pravda navijacima ( nudi ostavku ) , za mene to nije trener za velike domete.Realno lako je biti trener u Velzu ,nema taj pritisak kao u Sarajevu, u Velezu nemoj samo ispasti iz lige, ostalo je bonus.
Bice zanimljivo pratiti kone u narednim kolima :D

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 14 avg 2022, 22:46

Jao jao koliko su ga taj plođeni branili, kad se sjetim, a iz aviona se vidi da je čovjek ljakaš, da vodi seljačku politiku, i da mu je sve u tom fazonu. De molim vas nemojte ga vi komentarisati više, životom ste ga branili, a sad kao nešto oni imaju da kažu.
Postao/la Sky9 » 12 apr 2021, 20:01
Grk1234 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 19:58
Velez je bas seljacka ekipa,cestitke na pobjedi
Donio duda fudbalsku filozofiju iz Travnika, ovako je on sa saigračima praktikovao na Piroti i na strani. Ljakaš mrtvi.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 14 avg 2022, 22:49

Dudlaga nije za sredine koje imaju više od 10 hiljada stanovnika. On je za sela tipa gabela, vrapčići, simin han, krupa na vrbasu, velika obarska, gornje crnjelovo i tako...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 14 avg 2022, 22:49

Sky9 je napisao/la:
14 avg 2022, 22:46
Jao jao koliko su ga taj plođeni branili, kad se sjetim, a iz aviona se vidi da je čovjek ljakaš, da vodi seljačku politiku, i da mu je sve u tom fazonu. De molim vas nemojte ga vi komentarisati više, životom ste ga branili, a sad kao nešto oni imaju da kažu.
Grk1234 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 19:58
Velez je bas seljacka ekipa,cestitke na pobjedi
Donio duda fudbalsku filozofiju iz Travnika, ovako je on sa saigračima praktikovao na Piroti i na strani. Ljakaš mrtvi.
Sta je lose u tome sto smo ga branili? Covjek pokazao pravo lice tek kada je odlazio, i onda je sasvim normalno da imamo sta reci o njemu

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 14 avg 2022, 22:51

Mostarwolf1981 je napisao/la:
14 avg 2022, 22:49
Sky9 je napisao/la:
14 avg 2022, 22:46

Sta je lose u tome sto smo ga branili? Covjek pokazao pravo lice tek kada je odlazio, i onda je sasvim normalno da imamo sta reci o njemu
Niste htjeli slušati, a ni vidjeti očigledno. Čovjek je seljački princip primijenio na sve segmente vašeg kluba, i zato ste svima odvratni bili...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

nitkovi
Kontakt:

Post Postao/la nitkovi » 14 avg 2022, 22:52

Izgubi i Vrbanjuša pa život teče dalje.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 14 avg 2022, 22:53

I da, očekujem svašta u subotu protiv nas, njemu je praktično već sad biti ili ne biti. Seljakluk u najavi.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 14 avg 2022, 22:54

TMmanija2012 je napisao/la:
14 avg 2022, 22:45
Najveci problem fks je što ima navijace koji nisu realni ,oni kao da su cipovani i neko je njima u glavu ubacio informaciju da imaju najbolju ekipu u ligi i najboljeg trenera.
Kada pogledas ko igra sve za Sarajevo uglavnom su to polovnjaci koji nisu makli dalje od Mađarske ,Slovenije , Bugarske ( uglavnom tamo propali ili povrijeđeni ) ,ali ti igraci su najavljeni tako bombasticno da ocekujes da ce na terenu biti zvjeri pored konkurencije.
Trener Dudic se izofirao svojim izjavama , ponasanjem, meni sad djeluje totalno pogubljen , jer prije 7 dana bio heroj kluba , danas se pravda navijacima ( nudi ostavku ) , za mene to nije trener za velike domete.Realno lako je biti trener u Velzu ,nema taj pritisak kao u Sarajevu, u Velezu nemoj samo ispasti iz lige, ostalo je bonus.
Bice zanimljivo pratiti kone u narednim kolima :D
Ma lik je ubleha ..zvjezde mu se jednostavno poklopile u Velezu , Djeno Uscuplic ga takticki pojeo u finalu kupa.
Dugorocno nema sanse kao vrhunski trener..vidi mu se jednostavno na faci da nije taj kapacitet.
Pa pogledaj samo njegovo ponasanje nakon ovih uvodnih pobjeda u prvenstvu . Lik o tunel kosevskog stadiona poceo zapinjati glavom , a metar ipo u njemu.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 14 avg 2022, 22:59

Vidi mozga tuzlanskog, ozračenog. Čuj mi branili Feđu. Jok, napadaćemo ga zbog dvije sezone zaredom u Evropi i zbog osvojenog trofeja.

Čovjek u dvije godine napravi više nego Sloboda u cijeloj svojoj istorijii ovaj se u svojoj radioaktivnoj glavi čudi što smo ga branili :rol:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 14 avg 2022, 23:01

Jašta je ubleha čim je otišo iz Veleža a ostvario vam najveće poslijeratne uspjehe sa prosječnom ekipom. On je i sa Goškom fantastično igrao, sjećam ih se sa Tušnja kad ih je on vodio, vidjelo se kako su dobro posloženi. Da je neki vrhunski stručnjak s kojim bi neki tim ganjao grupe Europe, pa i nije, ali sasvim dobar za našu ligu i za klubove koji ganjaju titulu. Al ovi haman face gledaju umjesto terena i rezultata.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 14 avg 2022, 23:02

Ma Feđa je najbolji. Stručnjak samo takav. Dajte mu podršku bar do zime pa ćete vidjeti....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 14 avg 2022, 23:04

Bajadero mrtva, retarde vrapčićki, seljakluk zbog kojeg su vas svi zamrzili, njegove je seljačke glave djelo. Kad smo vam govorili da vam je trener, ekipa i klub seljački trebali ste podviti rep smrdljivi seljački.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 14 avg 2022, 23:07

Sky9 je napisao/la:
14 avg 2022, 23:04
Bajadero mrtva, retarde vrapčićki, seljakluk zbog kojeg su vas svi zamrzili, njegove je seljačke glave djelo. Kad smo vam govorili da vam je trener, ekipa i klub seljački trebali ste podviti rep smrdljivi seljački.
Nije istina da smo ga svi branili jer je meni lično išao na živce sa pričama o suđenju. Pri kraju njecovog mandata sam prestao gledati njegove izjave, podcaste i ostale medijske istupe.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, laszlo, Zigazaga i 20 gostiju.