FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pred sami početak sezone svi smo bili složni idemo izboriti Europu, dolaze razni igrači nama rastu apetiti kolektivno, svi smo svjesni da nam je i dalje Europa cilj a podsvijest nam želi titulu (dolaskom takvih igrača hajmo reći da je donekle opravdano). Uđeš u pripreme razvališ dvije utakmice sa 7 i 6 golova euforija nas puca i radost zbog činjenice da smo prethodnu sezonu imali manje udaraca prema golu nego li golova na ovim utakmicama. Uđeš u sezonu sa 3/3 atomskim napadom igrači grizu kad izgube loptu to je samo dodalo ulje na vatru naše podsvijesti da možemo biti prvaci. Dolazi TC uvali ti 5 komada bukvalno kao da ti hladnu kantu vode izlije neko kad spavaš ali hajde progutaš to nekako, danas Igman 2 komada uvali te nas to potpuno raspali i pisali smo svakakve gluposti (prvi ja pa onda i ostali) jer smo vraćeni u relanost da je bilo 15+ odlazak/dolazaka u ekipi i pokazuje da ekipa nije uigrana dovoljno da se igra onako kako želimo. One tri pobjede na početku smo dobili iz razloga da je Borac bio prvi te da smo bili odmorni i željni da se pokažemo, druge dvije ruku na srce bili smo daleko kvalitetniji. Danas i u srijedu vjerojatno dolazi na naplatu istrošena ekipa (fizički+ protiv TC loše taktički odrađeno). Danas smo imali 12 šuteva od čega je 6 išlo u gol, vjerojatno nije nam krivo zbog poraza već zbog igre navrata nanos i loše realizacije (nabijanja) lopte kad dođeš kod gola protivnika (posebno mislim na Kapića koji je je imao 2-3 fine prilike). Feđa podrška tebi idemo izboriti Europu pokušati uzeti kup te još bolje sastaviti ekipu.
1 9 4 6 
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Jesmol se raspali 
Kakvih djecijih pisanja ovdje ima pomisljam da nikad ne udjem. Do proslog utorka, Ikic je bio Mbape, Dizdarevic De Gea a Dudic Jirgen Klop. Od danas oni po ovom pisanju nemaju mjesta ni u Famosu iz Hrasnice. Kakvi se sve komentara danas nisam nagledao. Uglavnom kao sto sam bio za ostanak Sabljica, pa potom Vasoskog, jos vise sam za ostanak Fedje Dudica pa makar se ove godine borili za jedanesto mjesto a na kosevu bili samo igraci i redari. Laku noc Bordo armijo. I kada tesko je kad redas poraze…

Kakvih djecijih pisanja ovdje ima pomisljam da nikad ne udjem. Do proslog utorka, Ikic je bio Mbape, Dizdarevic De Gea a Dudic Jirgen Klop. Od danas oni po ovom pisanju nemaju mjesta ni u Famosu iz Hrasnice. Kakvi se sve komentara danas nisam nagledao. Uglavnom kao sto sam bio za ostanak Sabljica, pa potom Vasoskog, jos vise sam za ostanak Fedje Dudica pa makar se ove godine borili za jedanesto mjesto a na kosevu bili samo igraci i redari. Laku noc Bordo armijo. I kada tesko je kad redas poraze…
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- skullcrusher
- Kontakt:
Bice ovo dobro samo polahko.. ovi sto tjeraju trenera i tako to .. no koment
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Ja cu kupiti jos jednu godisnju, radi Gosp.Mirvica,Akademije,Dudica i navijaca kao Tiesprit24 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:27Jesmol se raspali

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ja samo jedno znam,u posljednje vrijeme opasno smrdi,ovo danas je cisto sabotiranje,ja da se pitam svim igracima bi odbio 50 %,ko se pobuni tribine zauvijek,izaso pred igrace i rekao im da dzabe sabotiraju,da Dudica nece dirati kada bi ispali,dao mu sve ovlasti,a ne zbog toga sto ja podrzajem Dudica i bilo ko da je drugi tu umjesto njega,jer dosta je vise mahalisanja nasih igraca,niti jedan ovaj igrac nisu igrali za veci klub od Sarajeva,a glume zvijezde neke
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
esprit24 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:27Jesmol se raspali
12. igrač kluba iz Titove 38b
i kad sam patio u tvoje sam se ime kleo...
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
❤❤❤❤esprit24 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:27Jesmol se raspali
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Bio sam danas u Kaknju i jos jednom se podsjetio zasto ne bih mjenjao sjever ni za sta. Nisam ja taj tip da sjedim, grickam kospe i psujem igracima i treneru citavu utakmicu.
Dan i satnica za Slobodu?
Sta je 'picke', odustajete??
Ma idemo jos jace BRACO!
Sta je 'picke', odustajete??
Ma idemo jos jace BRACO!
- FKS -
ja mislim petak 20h
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Dudicu podrska i neka se ne boji cickovog ulja i carsije kojom mu prijeti kao sto je bilo s ostalim trenerima. Znamo mi sve...
-
- Kontakt:
BRAVO, Dudicevu ostavku mogu traziti samo oni koji ne zale uspjeh FKS. Nisam ga mirisao kod drugih, ali kad je nas nek bude NAS.kanarinac je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:33Ja samo jedno znam,u posljednje vrijeme opasno smrdi,ovo danas je cisto sabotiranje,ja da se pitam svim igracima bi odbio 50 %,ko se pobuni tribine zauvijek,izaso pred igrace i rekao im da dzabe sabotiraju,da Dudica nece dirati kada bi ispali,dao mu sve ovlasti,a ne zbog toga sto ja podrzajem Dudica i bilo ko da je drugi tu umjesto njega,jer dosta je vise mahalisanja nasih igraca,niti jedan ovaj igrac nisu igrali za veci klub od Sarajeva,a glume zvijezde neke
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kako jadan, beskoristan, prazan, bolan, nehuman i loš osjećaj u meni. Fuj kakvo prizemljenje smo doživjeli.
Ovako se nisam osjećao od derbija (5:2).
Ovako se nisam osjećao od derbija (5:2).
Napadajjjjjjjjjjjjjjj Rajvooooooooooooooooo
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA