FKSDoGroba je napisao/la: ↑15 avg 2022, 01:39Ovdje nešto smrdi haos. Preko noći je nestalo zalaganje i borba na terenu.

Slažem se, za 17 dana nestade najbolja atmosfera

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
FKSDoGroba je napisao/la: ↑15 avg 2022, 01:39Ovdje nešto smrdi haos. Preko noći je nestalo zalaganje i borba na terenu.
Od najbolje atmosfere otkako je Suljić tu do toga da danas niko da istrči na odbijenu loptu nakon penala i niko da priđe Šahinoviću kad je ovaj zabio. Nešto što je zapalo za oko danasumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 01:49FKSDoGroba je napisao/la: ↑15 avg 2022, 01:39Ovdje nešto smrdi haos. Preko noći je nestalo zalaganje i borba na terenu.
Slažem se, za 17 dana nestade najbolja atmosfera![]()
GiS da si na Ismirovom mjestu, da li bi jos kupovao, a receno ti:To je to ? Neko Ismira pokusava izlevatiti, to je moj zakljucak. Treba uhljebiti novog Anicica i biti dobar 10-tine k€.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2022, 01:41Đokanović i trako u paru na stoperu iducu utakmicu, rifet i cirjak ispred i melji rajvo( Al do opstanka )
Brate, postujem sve, ali imamo 1( citaj JEDNOG ) zdravog stopera. A i on izasao iz yebene povrede. Drugi stoper nam je povrijeđen PONOVNO. Hm, uhljebiti? Rizik je veliki, ali.. desi ti se milicevic kojeg bi sad svi vratili, pa vjerujem i ti. A pazi sad, dosao je momak s svjeze "otvorenim" koljenom. Svakog bilo strah da nije ni blizu dobra zamjena za Lazica, a sta je na kraju bilo ? Nama su ciljevi Europa, a s jednim stoperom u kadru sumnjam i u to. E zamisli sad da je Anicic prosao dobro, hadzija bi bog bio da izvines. A onu povredu koju je dozivio, nije moguce izbjeci. Da se rijesi mit da je imao syebano koljeno:imao syebane ligamente prije godinu, normalno trenirao i nikakvih problema nije imao. Syebao je sad koljeno lijevo, koje je zdravo u potpunosti bilo, a dobro pogledaj usporeni kod povrede, sto rece @pantelija, nema sanse da se izbjegne povreda.Samozdravlje je napisao/la: ↑15 avg 2022, 01:55GiS da si na Ismirovom mjestu, da li bi jos kupovao, a receno ti:To je to ? Neko Ismira pokusava izlevatiti, to je moj zakljucak. Treba uhljebiti novog Anicica i biti dobar 10-tine k€.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2022, 01:41Đokanović i trako u paru na stoperu iducu utakmicu, rifet i cirjak ispred i melji rajvo( Al do opstanka )
Gosp. Mirvic jedino moze iznjeti istinu, sta se desava i kako dodje od 3/3 do 0/2. u samo 20-tak dana.
Edit. Onada bi mozda ovi opet proigrali iako bi doveli jos jednog invalida, ali bi bilo opet 3/3.
Sitne duse i gladne oci niko ne nahrani. Mjesto da gospodski radi u najvecem Klubu u drzavi, da je postovan, neki jad nas sve maltretira.
Buraz ja te pitam da si Ismir sta bi uradio, a ti o Milicevicu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2022, 02:03
Brate, postujem sve, ali imamo 1( citaj JEDNOG ) zdravog stopera. A i on izasao iz yebene povrede. Drugi stoper nam je povrijeđen PONOVNO. Hm, uhljebiti? Rizik je veliki, ali.. desi ti se milicevic kojeg bi sad svi vratili, pa vjerujem i ti. A pazi sad, dosao je momak s svjeze "otvorenim" koljenom. Svakog bilo strah da nije ni blizu dobra zamjena za Lazica, a sta je na kraju bilo ? Nama su ciljevi Europa, a s jednim stoperom u kadru sumnjam i u to. E zamisli sad da je Anicic prosao dobro, hadzija bi bog bio da izvines. A onu povredu koju je dozivio, nije moguce izbjeci. Da se rijesi mit da je imao syebano koljeno:imao syebane ligamente prije godinu, normalno trenirao i nikakvih problema nije imao. Syebao je sad koljeno lijevo, koje je zdravo u potpunosti bilo, a dobro pogledaj usporeni kod povrede, sto rece @pantelija, nema sanse da se izbjegne povreda.
To je jer si rekao za uhljebljenje, pa sam ti dao primjer na milicevicu, i primjer kako se to za sekund ode u krajnost, ili si uhljebio igraca ili si majstor skautinga.Samozdravlje je napisao/la: ↑15 avg 2022, 02:10Buraz ja te pitam da si Ismir sta bi uradio, a ti o Milicevicu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2022, 02:03
Brate, postujem sve, ali imamo 1( citaj JEDNOG ) zdravog stopera. A i on izasao iz yebene povrede. Drugi stoper nam je povrijeđen PONOVNO. Hm, uhljebiti? Rizik je veliki, ali.. desi ti se milicevic kojeg bi sad svi vratili, pa vjerujem i ti. A pazi sad, dosao je momak s svjeze "otvorenim" koljenom. Svakog bilo strah da nije ni blizu dobra zamjena za Lazica, a sta je na kraju bilo ? Nama su ciljevi Europa, a s jednim stoperom u kadru sumnjam i u to. E zamisli sad da je Anicic prosao dobro, hadzija bi bog bio da izvines. A onu povredu koju je dozivio, nije moguce izbjeci. Da se rijesi mit da je imao syebano koljeno:imao syebane ligamente prije godinu, normalno trenirao i nikakvih problema nije imao. Syebao je sad koljeno lijevo, koje je zdravo u potpunosti bilo, a dobro pogledaj usporeni kod povrede, sto rece @pantelija, nema sanse da se izbjegne povreda.
Evo ja cu ti reci sta bih ja uradio, ako poslije derbija ne bude +6 bodova. SMJENIO RUKOVODSTVO, JER NISU OSTVARILI OBECANO.
Dudica ne bih jer je odlicno postavljao igru u pripremnim i 3 prvenstvene. Zahvaljujuci tim utakmicama je bilo ludilo od atmosfere i onda...
SVE KOJI SU ODGOVORNI. Pojma nemam ko su nabrojani, ako su odgovorni i ne bude 2/2 u naredne dvije i Hadziju bih mjenjao.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2022, 02:15
Koga u rukovodstvu, sve ? Koje su alternative u tom slucaju, koga spremnog ima novog ? Ljude slicne?
Po meni, najupitniji u rukovodstvu su NENAD PODGORAC i direktorica. Za prvog ni dan danas nisam uspio naci podatke, evo volio bi da covjek iskoci negdje, npr da se uradi neki kratki intervju s njim za zvanicnu, cisto da znamo kakav on to doprinos ima ? Za dotičnu vise manje sve receno, odmah sam rekao da je upitnog znanja za poziciju koju obnaša.
U svakom slučaju ne vidim kako ćemo se boriti za išta osim sredine tabele ako ne dovedemo stopera MOMENTALNO.
Slazem se da ne trče, ali imamo ogromnih problema radi nedostatka stopera, trenutno najgore muke imamo tu.Samozdravlje je napisao/la: ↑15 avg 2022, 02:24SVE KOJI SU ODGOVORNI. Pojma nemam ko su nabrojani, ako su odgovorni i ne bude 2/2 u naredne dvije i Hadziju bih mjenjao.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2022, 02:15
Koga u rukovodstvu, sve ? Koje su alternative u tom slucaju, koga spremnog ima novog ? Ljude slicne?
Po meni, najupitniji u rukovodstvu su NENAD PODGORAC i direktorica. Za prvog ni dan danas nisam uspio naci podatke, evo volio bi da covjek iskoci negdje, npr da se uradi neki kratki intervju s njim za zvanicnu, cisto da znamo kakav on to doprinos ima ? Za dotičnu vise manje sve receno, odmah sam rekao da je upitnog znanja za poziciju koju obnaša.
U svakom slučaju ne vidim kako ćemo se boriti za išta osim sredine tabele ako ne dovedemo stopera MOMENTALNO.
GiS sto ne trce, sto nema energije kao na pripremama i one 3/3. Nije to do stopera.
Koja ti je ti logika,jel imas dikaze il sta vec? Kako mislis da ovih 90 posto igraca koje je Dudic zelio da ih Hadzic dovede i da mu igraju bez ugovora? Ja jos nisam cuo da nekom raskines ugovor a da ga ne isplatis,ili da ti igrac dodje da igra bez ugovora
Samo cu dodat, takodje da su ove utakmice i fedji pokazale koliko ovi igraci mogu igrat taj visoki intenzitet a da pritomu psihicki ne padaju, koliko vremena im treba kad se potrose da se oporave, na koliko odkucaja srca (individualno) u trenaznom procesu svaki igraci ima najbolje prefirmanse na utakmici, kad treba karantin odmor, kad se mogu seksat kad nemogu itd itd..kenoHZ je napisao/la: ↑15 avg 2022, 03:41Upadnemo u rezultatsku krizu i odmah počinju bordo zavjere i 100% vjeruj bratu reko meni frajer nije lijevi priče. Nakon napucavanja od TC i povrede Anicica, ekipa je psihički pala, plus par loših odnosa među ekipom, par igrača u lošijoj formi, pritisak visokih ciljeva i dobiješ ovo. Potrebno je da sa igračima radi par psihologa ne bi li pomogli, jer smo neki dan vidjeli da mogu, tako da sam siguran da mogu pobijediti, ili bar ne izgubiti. I da će opet biti priča da je Musa biti najveće pojačanje, belmin top golman, dal će se prodati za veliko obestecenje i slične priče i komentari. Feđa i postavljanje taktike je druga vrste problema, ali nadocice i on tek je krenulo i odnedavno igraju skupa.
Nikakvi privilegovani, mafija, kladionica i slične debilske priče maloumnika sa foruma.
Trenutno korisnika/ca: guadalupe, plisek, rimljanin90, ristagrad i 63 gosta.