FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

Lecler
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lecler » 15 avg 2022, 06:39

Tatamata1946 je napisao/la:
15 avg 2022, 06:08
Danas Suljic pogrijesio i nije zabio i svi mu jebu sve po redu. Poslije napravio sansu i niko to ne vidi. Jos socnije psovke svo vrijeme je slusao Dal. Psovalo se svima po redu skoro od samog pocetka utakmice. Stadion je takav da se to sve dobro cuje. Odvratno.
Ne zamjera njemu niko što je pogriješio nego što se vuče po terenu ko prebijena mačka.
ISTINA ZA VEDRANA!

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 15 avg 2022, 06:56

Feđa juče u svlačionici
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 15 avg 2022, 06:59

Kad se izgubi uvijek se trazi ko je kriv. Trener ili igraci. PRije smo imali Hebibovica i kompaniju i svi smo mislili da ko god dodje ne moze igrati sa onim uhljupima. Sad ti dodje trener i napravi transfer rok po sebi i dovede igrace koje njemu odgovaraju. I opet se desi losa igra.Sad nemas Dupovca,hebiba,i ostale da kvare atmosferu i da prave klanove u ekipi. Da li je onda do trenera ?

Kad gubis i kad ne ide treneri mjenjaju formaciju,mjenjaju pozicije igracima a Dudic nista to ne radi. Samo zamjeni krila i napadaca. Koliko god ga mi voljeli i zeljeli da uspije mislim da nema taj neki kapacitet . Ako se izgubi od slobode sto je veoma moguce , cisto sumnjan da ce derbi docekati.

Sto se Hadzije tice, covjek je ispunio sve zelje Dudica. Prodaja Nihe nas je unistila. Realno svako od nas bi prihvatio onu cifru. PRoblem je sto nisu odmah doveli zamjenu. Ne mozes ostati na dvojici novih stopera od kojih jedan nije igrao 2 godine + Trako koji je kriminalan i koji moze biti 5-ta opcija.

Nek nam je Bog na pomoci. VOLIM TE SARAJEVO
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 15 avg 2022, 07:18

Mahala se vratila na velika vrata. Rade mnogi Fedji o glavi. Ismir ne vidi ili mu zenetine daju pogresne info...
Na hajr !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Ferrante071
Kontakt:

Post Postao/la Ferrante071 » 15 avg 2022, 07:34

Mislim da ću da odmorim od foruma neko vrijeme, previše je toksično postalo.
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 15 avg 2022, 07:46

Lecler je napisao/la:
15 avg 2022, 06:39
Danas Suljic pogrijesio i nije zabio i svi mu jebu sve po redu. Poslije napravio sansu i niko to ne vidi. Jos socnije psovke svo vrijeme je slusao Dal. Psovalo se svima po redu skoro od samog pocetka utakmice. Stadion je takav da se to sve dobro cuje. Odvratno.
Ne zamjera njemu niko što je pogriješio nego što se vuče po terenu ko prebijena mačka.
Prvo poluvrijeme nista nije bio gori od ostalih, jedini igrac koji moze napraviti nesto, proci igraca, napraviti visak.
Bespotrebna galama na Suljica. Citavo poluvrijeme se samo culo Dudicu izvedi ga, uzmi mu traku, nisi kapiten ti si k.rac i jos puno toga sto nije za foruma.
Ja ne znam kako ne vidite da je jos teze bez Suljica

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 15 avg 2022, 07:50

Od Feđe klasika, kao što je i u Veležu bilo. Vidjećemo hoće li se ovdje izvući

https://www.google.com/amp/s/sportsport ... cle/411408

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 15 avg 2022, 08:00

Kakve veze ima uprava kluba sa ovim katastrofalnim rezultatima?

Alooo, trener i igraci su krivci. Kakva uprava, koja ti da i vise od onog sto trazis i sad hinjski se pokusava loptica prebaciti na upravu da bi se oprao Fele Dudik.

Pa kad smo yebavali majku Husrefu zbog kritikovanja Pidre, vala i ovo njegovo "nije do mene danas, do igraca je" ravno slicnom kritikovanju...

Yebes trenera koji nema muda promjeniti nesto kad ne ide.

Ja Dudika ne bih mjenjao do kraja godine, pa sta bude. Al se treba pogledati u oci i vidjeti da si procitan i da nesta moras mjenjati. Ako ne znas, jbga... Zajebali smo se po ko zna koji put kad je trener u pitanju.

Ajd sad, odmorite dan, pa da Slobodu pobjedite.

Zao mi sto zbog ovakvih rezultata ce pasti drasticno posjeta...

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 15 avg 2022, 08:11

Dadox je napisao/la:
15 avg 2022, 03:30
Meni je zanimljivo sto se ja sjecam komentara za Dudica, kad bi ga neko spomenuo ovdje( dok je jos vodio Velez), da je dosta forumusa ga smatralo ublehom, da je seljak, Velez seljacka ekipa s njim, izbacio Aek na srecu, hajc, veze nema itd. Hadzija kad je otisao, slavilo se ovdje, govorilo se da ga treba prebiti ako ga ko vidi u blizini Sarajeva, i odjednom prije sezone kad su dosli, sve u superlativima za obojicu. Vjerovatno nas je Mirivic pozitivno zaludio parama koje je iskesirao za pojacanja, pa nas dobrila uhvatila. To kao imas komsiju kojeg ne podnosis, pa dobijes Jackpot, napravis dernek, sretnes tog komsiju, izgrlis ga, izljubis i zovnes na dernek
Dudicu nikad nisam ( niti cu ) halalio,one njegove svinjarije pred nas mec s Bateom. A lik je i inace antipatican i odvratan.
Drago mi je da ga necu jos dugo gledati u Sarajevu. Poslije Slobode njemu je noga u dupe. A realno debeli pojma nema,sto prije ode to bolje. A realno nije ga trebalo ni dovoditi,nije on nivo za Sarajeva nikad bio.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 15 avg 2022, 08:18

15 avg 2022, 07:46
Lecler je napisao/la:
Prvo poluvrijeme nista nije bio gori od ostalih, jedini igrac koji moze napraviti nesto, proci igraca, napraviti visak.
Bespotrebna galama na Suljica. Citavo poluvrijeme se samo culo Dudicu izvedi ga, uzmi mu traku, nisi kapiten ti si k.rac i jos puno toga sto nije za foruma.
Moze ali nece. Gnjida je podijelila svlacionicu, iz prve ruke. I ono mahanje rucicama pred navijacima juce mu je za samara. I veci mangupi su sutjeli pred navijacima, on se razmahao. Predju ljudi 50 km da te gledaju a ti se vuces po terenu. Mahalac pravi, s noge na nogu trebalo sutnut iz kluba.

Naravno, navijacima nikako ne opravdavam gnusne psovke. Treba se malo i suzdrzat. Psovat dijete bilo kome, a kamoli igracu svog kluba, je fkt za ispitivanja.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 15 avg 2022, 08:20

napoleon72 je napisao/la:
15 avg 2022, 08:18
15 avg 2022, 07:46
Lecler je napisao/la:

Moze ali nece. Gnjida je podijelila svlacionicu, iz prve ruke. I ono mahanje rucicama pred navijacima juce mu je za samara. I veci mangupi su sutjeli pred navijacima, on se razmahao. Predju ljudi 50 km da te gledaju a ti se vuces po terenu. Mahalac pravi, s noge na nogu trebalo sutnut iz kluba.

Naravno, navijacima nikako ne opravdavam gnusne psovke. Treba se malo i suzdrzat. Psovat dijete bilo kome, a kamoli igracu svog kluba, je fkt za ispitivanja.
Gledam pred grobare igraci spustili glavu. Nas kapiten od 30 kg mase rukama

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 15 avg 2022, 08:25

Sve ćemo da pregrmimo braćoooo
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 15 avg 2022, 08:29

LovacnaJelene je napisao/la:
15 avg 2022, 08:00
Kakve veze ima uprava kluba sa ovim katastrofalnim rezultatima?

Alooo, trener i igraci su krivci. Kakva uprava, koja ti da i vise od onog sto trazis i sad hinjski se pokusava loptica prebaciti na upravu da bi se oprao Fele Dudik.

Pa kad smo yebavali majku usri zbog kritikovanja Pidre, vala i ovo njegovo "nije do mene danas, do igraca je" ravno slicnom kritikovanju...

Yebes trenera koji nema muda promjeniti nesto kad ne ide.

Ja Dudika ne bih mjenjao do kraja godine, pa sta bude. Al se treba pogledati u oci i vidjeti da si procitan i da nesta moras mjenjati. Ako ne znas, jbga... Zajebali smo se po ko zna koji put kad je trener u pitanju.

Ajd sad, odmorite dan, pa da Slobodu pobjedite.

Zao mi sto zbog ovakvih rezultata ce pasti drasticno posjeta...
Po meni on ovu tekmu nije imao sta biti procitan, i sto je jos gore ovdje se vidila nekakva letargija, bezvoljnost itd.
Protiv Tuzle ga je bas procito Jovic, ovi protiv Igmana se desilo sto vjerovatno navijaci Sarajeva najvise mrze a to je manjak agresivnosti, volje, ideje. E sad ko je kriv, hebeno je to za reci. Mozes reci igraci al opet ko te igrace sprema za utakmicu? Mozes reci Dudic al opet jel moguce da je do trenera opet? Ne znam, ne mozes biti pametan al siguro je da negdje nesto ne fercera.

Stvarno sam ocekivao od ekipe nakon Tuzle da ce da grizu na terenu da pokazu da je bio los dan, da se na neki nacin zahvale za podrsku itd. Kad ono u privih 20min vidim qurac, nista od toga. I sto je najgore, mozes i izgubiti, ne ide te, ne znas ali moras da GINES 90minuta i ja vjerujem niko ti nebi zamjerio.

I da se prisjetim ovih nekih forumasa koji najavise karanje lige @specizal@antikloc itd. Koji rekose da kmecim, kad sam napisao polako sa najavama karanja, prekucavanja lige itd ne osvaja se liga sa bahacenjem to je sigurno.. Pozdrav braco :salut:

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 15 avg 2022, 08:32

Ne zna covjek vise sta bi rekao. Imam osjecaj da bi svaki drugi klub u ligi dolaskom samo jednog investitora vec imao tri grupne faze iza sebe. Mi smo bas prokleti. Probali smo sa strancima, probali smo evo i sa domacim kadrom, sta god smo probali ne ide, negdje smo na mrve stali.

Neko je pitao za kladionicu, ma ne treba ti Amerika brate, pa ja licno srecem jednog igraca Zelje u kladionici non stop. Ko ce ti to kontrolisat? A Mozzart posebno, tamo se mozes kladit koji lik ce u seriji naredni poginut a kamoli na fudbal, sve moguce kombinacije su ukljucene. Mozes igrat da li ce igrac posebno dobit crveni karton a kamoli ostalo. Al samo repliciram, ne mislim da ovo ima veze s kladionicom, vece su sanse da je opet isplivao nas pogani mentalitet, isti onaj zbog kojeg smo septicka jama evrope u svakom segmentu vec 25 godina.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 15 avg 2022, 08:41

Ahmoveliki je napisao/la:
15 avg 2022, 01:26
mnon46 je napisao/la:
15 avg 2022, 01:17
Ahmoveliki je napisao/la:
15 avg 2022, 01:10

Jjebo te manchesta...

Ovo je odron liga ovo danas je bio Igman prije par dana je bio simin han !!!
MI SMO ODRON !!!!
Jesi li ti normalan i sva raja sa tim poredjenjima sa englezima, svabama, talijanima... sta je vama ljudi, to su vanzemaljci !!!

Jedino poredjenje moze biti da je kod njih kao i kod nas trava zelena, lopta okrugla i igramo po 90 min
NISTA VISE
Pa jesi li ti svjestan da tako velik klub upadne u sranja a ne mi koji smo kap vode u moru?

Jesi ti svjestan da je ovo odron liga i da ne bi trebao imati konkurenciju s obzirom na plateznu moc i na uslove koje imaju !!!

Jesi li ti svjestan da smo mi u kurrcu vec dvije godine od kad smo pred borbu za titulu prodali najbitnija dva igraca...

Pricamo o nasem klubu i o nasoj ligi gdje te dobije simin han sa 5komada gdje te ekipa koju si prije par mjeseci sa karrinama od igraca dva puta dobio, pricam o tome da ovdje nema ni west hema ni brigjtona ni aston ville... ovo je odron liga gdje smo se mi trebali postaviti kao lider iste, a ne da se ovo desava!

I boli me kurrac za manchesta i sta se njima desava...
Tamo svi trose stotine miliona i sta treba da me cudi...
Nakon 5 kola si to sve zaključio?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 15 avg 2022, 08:44

sve je krenulo niz brdo kad je Dal bubno Sofiju

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 15 avg 2022, 08:45

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
15 avg 2022, 01:41
Đokanović i trako u paru na stoperu iducu utakmicu, rifet i cirjak ispred i melji rajvo( Al do opstanka )
Nemoj svega ti vise Kapica vidio sam dovoljno.Daj tog Abubakara,ako ne registruju onda Tarik Ramic.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 15 avg 2022, 08:46

FCUM je napisao/la:
15 avg 2022, 08:44
sve je krenulo niz brdo kad je Dal bubno Sofiju
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju:
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 15 avg 2022, 08:52

Imate krize u svim klubovima. Evo svjez primjer je Osijek. Bjelica vrhunski trener i svi bi svrsavali na njega (s razlogom) i klub se odluci da ide na duze staze s njim, kad corak. Ispade od amatera, 5 kola lige 5 bodova. Ekipa vrijedi 40milki €. Strasno! Ide odsteta milionska. I oni imaju investitora ko i mi.

Mi smo se odlucili za Dudica za duze staze ali **** ako ne mozes da dignes ekipu iz letargije onda je pitanje da li toliko rizikovati?
Evo nama ko navijacima, ima li i jedan trener da je valjao (osim Kodre, mada ko zna bil nam i on valjao da je duze ostao)? Zrinjski je istrpio Jakira kad Evropu nisu uspjeli izboriti, al zato sad ginu igraci za njega..

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 15 avg 2022, 08:54

mozda je i suljic novi kapetan podjele svlacionice

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alan_kardec, Burberry46, Kockoglavi, NeSamSafetee, TETRAPAK i 66 gostiju.