NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Glavni trener i sprotski direktor 

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Re: Re: NK Čelik Zenica
Žepče jeste pobijediilo Krivaju, primivši 3 gola od ekipe koja je lošija nego Jahorina prošle godine. U Krivaji je trenutno rasulo. Ali Žepče svakako uvijek treba respektovati zbog "historije", ipak je ovo novo Žepče 2020 ili 21g.Crni gavran je napisao/la: ↑14 avg 2022, 12:19Sljedece kolo Zepce u Zepcu. Pobijedise Krivaju u Zavidovicima 4:3 . Od ovih ostalih ozbiljnijih ekipa u drugoj federalnoj ligi centar po meni sigurno spada i Žepče, ne znam zasto ga izostavljaju.
Da vam ne odg. pojedinačno, hvala na odgovoru, znači sl. sezone ste 1. Liga.
I valjda se tek vidimo nakon te sezone u PL.

I valjda se tek vidimo nakon te sezone u PL.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Da i ja kazem koju rijec o utakmici... vodimo 3:0 na poluvremenu, sve sjajno bajno, ocekujem 5:0 do kraja. U drugom nastavak igre iz prvog poluvremena i jedna bomba gostujuce ekipe iz daljine i 3:1! Trebamo trazit novog golmana. Nedugo zatim nas igrac "ispade", glavom promasi loptu i odleti u klupu rezervni igraca.. 3:2! Nakon toga panika.. ne mozemo se sastat s loptom.. s juga odjekuje "ne daj se Celik"
... i penal! Da li je penal bio ne znam (ne da mi se trazit po yt). Sto ce kasnije prelomit tok utakmice na 4:2 pa i 5:2.Sve u svemu bilo je gutavo na 3:2
Sto se igre tice, vidi se da ima velikog prostora za napredak. U nekim momentima igramo bas kreativno s nekim vizijama koje se bas ne sprovode u djelo. Sve je to dobro dok se vizija ima, znaci nismo limitirani..

Sto se igre tice, vidi se da ima velikog prostora za napredak. U nekim momentima igramo bas kreativno s nekim vizijama koje se bas ne sprovode u djelo. Sve je to dobro dok se vizija ima, znaci nismo limitirani..
-
- Kontakt:
Vidjelo se da su se malo opustili na 3:0 počev od kapitena Isaka pa nadalje. Sve sam više mišljenja da na polusezoni nam treba novi golman . Imao je Durmo top izdanja to stoji ali mora puno raditi na boljem pozicioniranju jer prima glupe golove, a neke nemoguće stvari skida.
Primjetilo se na 3:2 koliko je igrače digla pjesma s juga i to je naša najveća snaga. Penal čist ko suza vjerujem da će biti na sažetcima utakmice pa da i ostali vide.
Koliko smo samo pogodili s pojačanjima. Šijerkić strašan napadač, Mehić pretrči minimalno 12km na utakmici. Nije realno koliko je spreman.
Igramo jako visoko. Odbrana nam stoji na pola terena, bekovi visoko. Malo je teško vjerovati da Čelik igra atraktivan i moderan fudbal s jako puno golova. Užitak za gledati.
Posjeta, atmosfera, energija na utakmici nevjerovatna. Ovo je pravi termin i nadam se da će uprava nastaviti s ovakvom praksom.
Primjetilo se na 3:2 koliko je igrače digla pjesma s juga i to je naša najveća snaga. Penal čist ko suza vjerujem da će biti na sažetcima utakmice pa da i ostali vide.
Koliko smo samo pogodili s pojačanjima. Šijerkić strašan napadač, Mehić pretrči minimalno 12km na utakmici. Nije realno koliko je spreman.
Igramo jako visoko. Odbrana nam stoji na pola terena, bekovi visoko. Malo je teško vjerovati da Čelik igra atraktivan i moderan fudbal s jako puno golova. Užitak za gledati.
Posjeta, atmosfera, energija na utakmici nevjerovatna. Ovo je pravi termin i nadam se da će uprava nastaviti s ovakvom praksom.
Zna li neko kad će Kup FBiH?
Prošle godine u ovo vrijeme je bio žrijeb.
Prošle godine u ovo vrijeme je bio žrijeb.
-
- Kontakt:
Famos-Kolina 1:3
Moscanica-Bosna Visoko 0:3
Najveca dva konkurenta za prvo mjesto bice nam Kolina i Bosna
Moscanica-Bosna Visoko 0:3
Najveca dva konkurenta za prvo mjesto bice nam Kolina i Bosna
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Jesmo li mi sad upali u kup 1/32 ?
Mislim da bi to trebalo brzo...
Mislim da bi to trebalo brzo...
-
- Kontakt:
Nismo još uvijek u kupu BiH, nego smo u kupu Federacije, igramo dva kola, prvo kolo protiv ekipe koja je osvojila kup drugog kantona, a drugo kolo ako prođemo, protiv ekipe iz Prve Federalne lige. I tek tada ako pobijedimo obe tekme smo u 1/32.
Gledajući datume žrijebanja i prvih tekmi iz prethodnih godina, ove sedmice bi trebao biti žrijeb prvog kola..
- prisonbreak
- Kontakt:
Kad je protiv Zepca?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- Crni gavran
- Kontakt:
Re: Čelični zid
Racunajte na 10tu plocicu. Danas sam kontaktirao generalnog sekretara i sve dogovorio 

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Re: Čelični zid
vrijeme je za jednu akciju VJERNI NAVIJAC nece nikog bolit zar ne
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
koji datum je tekma protiv bosne
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
-
- Kontakt:
E kad bi moglo, da i to nocna bude 

U cometu piše 31.08.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.