Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zrinjski poslao odgodu na vrijeme i nema razloga da im se ne izađe u susret. Ovo je moje mišljenje.
Nemojte opet spominjati ono odgađanje sa Sarajevom, poslali zahtjev 3 dana prije utakmice. To je bilo baš amaterski.
Inače, derby u Gabeli bi bio i sigurnosni rizik.
Utakmicu sa Zrinjskim treba igrati na areni Rođeni i tako treba i dogovoriti.
Nemojte opet spominjati ono odgađanje sa Sarajevom, poslali zahtjev 3 dana prije utakmice. To je bilo baš amaterski.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Samo dokaz kakvi su treneri u našoj ligi.
Jakirović je prošle sezone kada nije igrao europu popljuvao sve zbog odgađanja utakmica, iduće sezone odmah imat će najviše odgoda u historiji iste te lige.
Jakirović je prošle sezone kada nije igrao europu popljuvao sve zbog odgađanja utakmica, iduće sezone odmah imat će najviše odgoda u historiji iste te lige.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
kako je moguce da igman igra domace utakmice na stadionu mladosti,kad su ovi viza" uslova "na stadionu izgubili licencu za premier ligu,ili sam nesto propustio
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
"Odgoda na vrijeme"mozak je napisao/la: ↑15 avg 2022, 12:59Zrinjski poslao odgodu na vrijeme i nema razloga da im se ne izađe u susret. Ovo je moje mišljenje.
3 dana prije utakmice
Isti kalup isti krac
Al hajd
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Licemjer klasični.Espiritosanto je napisao/la: ↑15 avg 2022, 13:00Samo dokaz kakvi su treneri u našoj ligi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Pa sta ako udju u grupnu fazu nece igrat nikako ligaske utakmice
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ma ne mogu na svoju ruku odgađati, vi ste ovo odgodili jer je neko procjenio da i vama to odgovara u ovom trenutku.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 13:21Pa sta ako udju u grupnu fazu nece igrat nikako ligaske utakmice
Jer smo tako u mogućnosti
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Kakvo li licemjerstvo nekih to je čudo .
Prošle godine jedna prica i zuganje na ljude koji odgode , a ove godine kad ti napraviš najviše odgoda u historiji premier lige .
Kakvi su to profesionalni fudbaleri da mogu samo igrati svako 7 dana utakmicu ?
Vise bi se reklo poluamateri .
Prošle godine jedna prica i zuganje na ljude koji odgode , a ove godine kad ti napraviš najviše odgoda u historiji premier lige .
Kakvi su to profesionalni fudbaleri da mogu samo igrati svako 7 dana utakmicu ?
Vise bi se reklo poluamateri .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Treba ovdje napraviti anketu da li smo za odgodu ili ne, pa kako im bude, sta se koji **r*c imaju velez i zrinjski dogovarati
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Koliko mi je poznato , Zrinjski je predlozio zamjenu domacinstva , sta je dalje bilo ne znam . Vjerovatno su skupa skontali da je najbolje odgodit ( dobro glavonje u klubovima suradjuju , u to ne mojte sumnjati
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Sad mene malo brine kad odigrat sve te utakmice , ni velez ni siroki po meni nije trebalo odgadjat
Ljudi igraju plej of, i ako misle da im odgađanje nešto znači - neka odgode. Svakako je ne bi mogli odgoditi bez pristanka Veleža.
Biće veoma komplikovano nadoknaditi te utakmice, posebno ako prođu u grupe. Do kraja godine će igrati srijeda/subota.
Biće veoma komplikovano nadoknaditi te utakmice, posebno ako prođu u grupe. Do kraja godine će igrati srijeda/subota.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa valjda i Velezu odgovara
Da ne igraju derbi u Gabeli
Pa onda odgovara i Amaru i njegovim asistentima da dobiju jos jednu ili dvije redovne plate
Ima tu svega i sa jedne a i sa druge strane
Da ne igraju derbi u Gabeli
Pa onda odgovara i Amaru i njegovim asistentima da dobiju jos jednu ili dvije redovne plate
Ima tu svega i sa jedne a i sa druge strane
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Cvi u napad, jedan je Feđa!
Kakvo licemjerstvo Jakirevića
Prošle sezone jedini kukao i srao radi odgoda a ove sezone već četiri utakmice u šest kola odgađa Zrinjski
Da se razumijemo nebitno jel Zrinjski ili netko treći ali ovime, a plus one zamjene domaćinstva, ova liga je u startu neregularna.
Jer odgodama ne prave problem i zgusnut raspored samo sebi vec i klubovima s kojima odgađaju utakmice
Prošle sezone jedini kukao i srao radi odgoda a ove sezone već četiri utakmice u šest kola odgađa Zrinjski
Da se razumijemo nebitno jel Zrinjski ili netko treći ali ovime, a plus one zamjene domaćinstva, ova liga je u startu neregularna.
Jer odgodama ne prave problem i zgusnut raspored samo sebi vec i klubovima s kojima odgađaju utakmice
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ljudi im otmu stadion, sruse most, prije par godina ih htjeli pobiti na terenu, kad su navijaci uletili na teren, a igraci zrinjskog im podapinjali. I onda im izlaze u susret, pa ne bih, makar zijanio 5-0. I onda kazu zao mi Veleza, pa jebga, kako da te neko postuje kad samog sebe srozavas.
Ulaskom nekim slucajem u grupe svi klubovi dobijaju dio kolaca tako da...brig je napisao/la: ↑15 avg 2022, 14:00Kakvo licemjerstvo Jakirevića
Nisu oni nama izasli u susret, nego sebi. Jer mi bi zamjenili domacinstvo, a u Gabeli se ne bi mogla igrat sve da nema Europe, zna se zbog kojih razloga, al po tebi se vidi da to ne mozes skontat, nemas taj kapacitet.Ganola1921 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 14:17Ljudi im otmu stadion, sruse most, prije par godina ih htjeli pobiti na terenu, kad su navijaci uletili na teren, a igraci zrinjskog im podapinjali. I onda im izlaze u susret, pa ne bih, makar zijanio 5-0. I onda kazu zao mi Veleza, pa jebga, kako da te neko postuje kad samog sebe srozavas.