daj ba stavi I.Ramića samo izbaci Suljića iz ekipe
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Trebale su se i horde pomjeriti na zapad u petak. Makar da bude bolja atmosfera jer nas nece biti puno kao na prosloj utakmici.
A druga stvar je da spustimo loptu i da malo smanjimo apetite. Da se zadovoljimo svi evropom i da ne mastamo o tituli. Lakse ce nam svima biti. Pa slijedece godine abd napasti titulu
A druga stvar je da spustimo loptu i da malo smanjimo apetite. Da se zadovoljimo svi evropom i da ne mastamo o tituli. Lakse ce nam svima biti. Pa slijedece godine abd napasti titulu
- napoleon72
- Kontakt:

Samo moderna 433 formacija. Odmorit Tomasevica, Suljica na tribinu, ako Rashid ne moze igrat onda Cirjaka izvuc iza a Kapica uz Tarika Ramica. Cak moze na sredini i Cirjak preci iza da diktira tempo iz pozadine. Napadac se spusta nisko, niko ga ne gusi tu. Formacije sa 10kom su izumrle u modernom fudbalu, danas se igra 433, 442, 352 i 343. 4231 se prestalo koristit 2012. realno. Koju vrhunsku desetku danas imate u fudbalu? Samo KDB, a i on nije klasicna 10ka, a prije 10 god si imao Matu, Ozila, Jamesa Rodrigueza, Coutinha, Oscara... Mi taman 10 godina kasnimo za svijetom i sve polazemo na dobru desetku. Samo tri igraca u sredini i sinhronizovano trcanje veznog reda i naprijed i nazad.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑15 avg 2022, 02:26Nikad ovdje dobra dok god se pljuje po svemu kad se izgubi, i dok god se bahati kad se pobijedi.
Brate ako ćeš bezveze bacati pare na polovnjake, bolje je igrati sa djecom ili nikog ne dovoditi. Ako dovodis napadača, dovedi onoga od koga se može očekivati da da 10, 15 golova. Ako ne možeš dovesti takvog pusti djecu da igraju.
Jedino što je pozitivno što vidim da se dovode neka djeca u akademiju, jedino u to vjerujem od svega. A sto se tiče ostalih segmenata meni kao nekome ko prati to sa strane, bezveze.
Izvini sto sam reducirao tvoj post, ali ovo me dojmilo, isto razmisljam. Ne kazem da na forumu nema "bolesnika", ali Bogami ima i neupucenih, a i zlonamjernih. Ima i botova pojedinih persona u Klubu. Daleko sam od toga da sa sigurnoscu mogu reci sta je truhlo, ali kad racionalno pogledamo:
- U pravilu na jednog igraca svalimo sve. Uglavnom je to domaci igrac. Ovaj put Suljic, a prije 15-tak dana bio Nihad. Sad ni Trako nije perspektiva FKS, kao i Dizdarevic. Dal je odlican igrac i juce bas ginuo i pokazao kvalitet. Catakovic je spic i kao takav treba pocinjati ili nikako igrati krilo.
Hajmo malo pogledati prinove, koji su bili pojacanja u pripremnim i prve 3 utakmice:
- Tomasevic usao na mala vrata i pokazao najvise, borbenost neupitna. Vjerovatno moze i bolje ofanzivno.
- Musa, protiv Sloge 3-4 bas opasna poprecna dodavanja, sukrivac za 2-gi gol Sloge, jucerasnji penal ocita greska. ima ga i u prvom golu Sloge, kao i u 5-tom golu TC. Ofanzivno ok, mozda mu je to i prava pozicija(krilo). To zna trener.
- Ikic, zabi golcinu Slogi Doboj i onaj Babukin Borcu. Po meni ovo sto je pokazao naprednija i mladja opcija Jukica. 1 na 1 se nije iskazao. Zadnje dvije kao starter nije briljirao.
- Cirjak na velika vrata usao,odigao ocekivano dobro prve tri i onda ga nigdje nije bilo. Neko ce reci nije imao s kim, a prve tri je imao. Jucer par bas pogrsnih dodavanja.
- Dzafic ocito nije spic ili krilo, tako ga upuceni forumasi okarakterisase. 12 golova i 10 asis. govore da zna, e sad je u FKS. Ocito je konkurencija Dalu kojeg mozete iz znanih i neznanih razloga mrziti, ali momak zna. Dal je zabio Borcu i asis. Mulahuseinovicu i obje utakmice dobismo.
- Mulahuseinovic, samo kao rezerva Hamzi ili kad trebaju 2 spica. Babuka mora imati 15-20 min.
- Marin i Drobarov sažvakana prica.
Pred Dudicem je veliki izazov, zelimo mu da uspije. Malo ga ponijelo i zato prvo sebe treba preispitati i vidjeti gdje je on grijesio i ko je podbacio ove dvije u poslijeratnoj istoriji najsramnije. Ima valjda mogucnosti izmjeriti br.tacnih i netacnih dodavanja(snimak), br. pretrcanih sprinteva(o tome se bajke pricale), br. pretrcanih km, itd .... Mozda najvaznije to saopstiti u dijalogu svakom igracu.
-
- Kontakt:
Izvin GiS prijatelju sto drugacije vidimo stvari. Veca je vjerovatnoca da si ti u pravu , jer si blizi informacijama i Klubu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2022, 02:15To je jer si rekao za uhljebljenje, pa sam ti dao primjer na milicevicu, i primjer kako se to za sekund ode u krajnost, ili si uhljebio igraca ili si majstor skautinga.Samozdravlje je napisao/la: ↑15 avg 2022, 02:10Buraz ja te pitam da si Ismir sta bi uradio, a ti o Milicevicu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2022, 02:03
Brate, postujem sve, ali imamo 1( citaj JEDNOG ) zdravog stopera. A i on izasao iz yebene povrede. Drugi stoper nam je povrijeđen PONOVNO. Hm, uhljebiti? Rizik je veliki, ali.. desi ti se milicevic kojeg bi sad svi vratili, pa vjerujem i ti. A pazi sad, dosao je momak s svjeze "otvorenim" koljenom. Svakog bilo strah da nije ni blizu dobra zamjena za Lazica, a sta je na kraju bilo ? Nama su ciljevi Europa, a s jednim stoperom u kadru sumnjam i u to. E zamisli sad da je Anicic prosao dobro, hadzija bi bog bio da izvines. A onu povredu koju je dozivio, nije moguce izbjeci. Da se rijesi mit da je imao syebano koljeno:imao syebane ligamente prije godinu, normalno trenirao i nikakvih problema nije imao. Syebao je sad koljeno lijevo, koje je zdravo u potpunosti bilo, a dobro pogledaj usporeni kod povrede, sto rece @pantelija, nema sanse da se izbjegne povreda.
Evo ja cu ti reci sta bih ja uradio, ako poslije derbija ne bude +6 bodova. SMJENIO RUKOVODSTVO, JER NISU OSTVARILI OBECANO.
Dudica ne bih jer je odlicno postavljao igru u pripremnim i 3 prvenstvene. Zahvaljujuci tim utakmicama je bilo ludilo od atmosfere i onda...
Koga u rukovodstvu, sve ? Koje su alternative u tom slucaju, koga spremnog ima novog ? Ljude slicne?
Po meni, najupitniji u rukovodstvu su NENAD PODGORAC i direktorica. Za prvog ni dan danas nisam uspio naci podatke, evo volio bi da covjek iskoci negdje, npr da se uradi neki kratki intervju s njim za zvanicnu, cisto da znamo kakav on to doprinos ima ? Za dotičnu vise manje sve receno, odmah sam rekao da je upitnog znanja za poziciju koju obnaša.
U svakom slučaju ne vidim kako ćemo se boriti za išta osim sredine tabele ako ne dovedemo stopera MOMENTALNO.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Samo se nadam da cemo do kraja polusezone (19. novembar) ostati na prihvatljivoj udalljenosti za prvoplasiranim, pa onda na proljece kad se pojačamo napasti titulu.Naravno, 3. septembra u Gabeli ne smijemo izgubiti od Zrinjskog, a fantastična je stvar što drugu utakmicu sa Zrinjskim igramo tek 25. februara na novom koševskom travnjaku i tu bi pobjedom mogli okrenuti stvari u svoju korist.Tatamata1946 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 13:47
Ja da sam trener, nikad nebi postroio ekipu pred navijacima…NIKAD
NA press konferenci pred svaku sezonu bi izasao i rekao cilj je 1,2,3 mjesto na kraju a u prvoj polovini (19 kola) cilj je ne zaostajat vise od 3/7 bodova iza prvog, i pokusat da ne ispadnemo u kupu..
Padovace bit uspona ce bit dobri losi utakmica, al ovo je cilj i ako to nebude sjescu sa upravom i ako je domene svaj svoim putem..
Psovanje djeteta, u smislu ja dokazujem koliko volim FK SARAJEVO, da sam ustanju to psovat, kao mrtve, samarat igrace, ittd to nije dokaz da volis FK SARAJEVO to je dokaz brezobrazluka zlobe namjerno nanosenje stete klubu i MRZNJE prema klubu.
Kome je zvjezda partizan primjer taj nije normalan, HAJDUK BORUSIJA ARSENAL treba da je primjer ne ljudi koji su ubice genocidasi, koji sa ponosom podrzavaju arkana ratka radovana jer su ubili skoro 9000 ne naurazani ljudi..
Zvizdat, izac sa utakmice u 60 minuti, napisat transparent itd..
Al bez obzira kako igras kakve rezultate imas ako volis klub opet dodjes na utakmicu kupis ulaznicu i ako je opet lose isto akko bude bolje podzi i to je to. A Mirvic Hadzic i uprava ce odlucit hocel i kad ce dat odkaz NE NAVIJACI JER MI NISMO VLASNICI KLUBA
Fedja izadji javno i reci da igraci nikad vise nece bit postrojeni pred navijacima NIKAD, ako ti kad budu skandirali FEDJA DUDIC JEDAN JE OD NAS JA LICNO BI MAHAO PRSTOM DA NISAM
NAVIJACI ZVJEZDE I PARTIZANA DA BUDU NEKOM PRIMJER SRAMOTA
NA press konferenci pred svaku sezonu bi izasao i rekao cilj je 1,2,3 mjesto na kraju a u prvoj polovini (19 kola) cilj je ne zaostajat vise od 3/7 bodova iza prvog, i pokusat da ne ispadnemo u kupu..
Padovace bit uspona ce bit dobri losi utakmica, al ovo je cilj i ako to nebude sjescu sa upravom i ako je domene svaj svoim putem..
Psovanje djeteta, u smislu ja dokazujem koliko volim FK SARAJEVO, da sam ustanju to psovat, kao mrtve, samarat igrace, ittd to nije dokaz da volis FK SARAJEVO to je dokaz brezobrazluka zlobe namjerno nanosenje stete klubu i MRZNJE prema klubu.
Kome je zvjezda partizan primjer taj nije normalan, HAJDUK BORUSIJA ARSENAL treba da je primjer ne ljudi koji su ubice genocidasi, koji sa ponosom podrzavaju arkana ratka radovana jer su ubili skoro 9000 ne naurazani ljudi..
Al bez obzira kako igras kakve rezultate imas ako volis klub opet dodjes na utakmicu kupis ulaznicu i ako je opet lose isto akko bude bolje podzi i to je to. A Mirvic Hadzic i uprava ce odlucit hocel i kad ce dat odkaz NE NAVIJACI JER MI NISMO VLASNICI KLUBA
Fedja izadji javno i reci da igraci nikad vise nece bit postrojeni pred navijacima NIKAD, ako ti kad budu skandirali FEDJA DUDIC JEDAN JE OD NAS JA LICNO BI MAHAO PRSTOM DA NISAM
- napoleon72
- Kontakt:
Zbog ovog i imamo probleme. Yebo te domaci igrac i mahala. Nije Cirjak okrenuo svlacionicu protiv trenera nego domaci igrac. Nije prethodnih pet trenera minirao nijedan stranac nego sve domaci igraci i mahalci. Zayebi tu pricu, da mi je docekat Sarajevo bez ijednog mahalca u prvih 11, garantujem ti da bi samo nebo bilo granica. Ne Sarajlije, samo mahalca. Svaki takav igrac ima jakog bracu, havera, kuma, pasu koji stoji iza njega i vrsi pritisak na SS. Dosta je toga vise ba, hocemo profesionalce i da igra 11 najboljih a ne da igraju poznanici i haveri od raznih carsijskih kicmi.Samozdravlje je napisao/la: ↑15 avg 2022, 13:59OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑15 avg 2022, 02:26Nikad ovdje dobra dok god se pljuje po svemu kad se izgubi, i dok god se bahati kad se pobijedi.
Brate ako ćeš bezveze bacati pare na polovnjake, bolje je igrati sa djecom ili nikog ne dovoditi. Ako dovodis napadača, dovedi onoga od koga se može očekivati da da 10, 15 golova. Ako ne možeš dovesti takvog pusti djecu da igraju.
Jedino što je pozitivno što vidim da se dovode neka djeca u akademiju, jedino u to vjerujem od svega. A sto se tiče ostalih segmenata meni kao nekome ko prati to sa strane, bezveze.
Izvini sto sam reducirao tvoj post, ali ovo me dojmilo, isto razmisljam. Ne kazem da na forumu nema "bolesnika", ali Bogami ima i neupucenih, a i zlonamjernih. Ima i botova pojedinih persona u Klubu. Daleko sam od toga da sa sigurnoscu mogu reci sta je truhlo, ali kad racionalno pogledamo:
- U pravilu na jednog igraca svalimo sve. Uglavnom je to domaci igrac. Ovaj put Suljic, a prije 15-tak dana bio Nihad. Sad ni Trako nije perspektiva FKS, kao i Dizdarevic. Dal je odlican igrac i juce bas ginuo i pokazao kvalitet. Catakovic je spic i kao takav treba pocinjati ili nikako igrati krilo.
Hajmo malo pogledati prinove, koji su bili pojacanja u pripremnim i prve 3 utakmice:
- Tomasevic usao na mala vrata i pokazao najvise, borbenost neupitna. Vjerovatno moze i bolje ofanzivno.
- Musa, protiv Sloge 3-4 bas opasna poprecna dodavanja, sukrivac za 2-gi gol Sloge, jucerasnji penal ocita greska. ima ga i u prvom golu Sloge, kao i u 5-tom golu TC. Ofanzivno ok, mozda mu je to i prava pozicija(krilo). To zna trener.
- Ikic, zabi golcinu Slogi Doboj i onaj Babukin Borcu. Po meni ovo sto je pokazao naprednija i mladja opcija Jukica. 1 na 1 se nije iskazao. Zadnje dvije kao starter nije briljirao.
- Cirjak na velika vrata usao,odigao ocekivano dobro prve tri i onda ga nigdje nije bilo. Neko ce reci nije imao s kim, a prve tri je imao. Jucer par bas pogrsnih dodavanja.
- Dzafic ocito nije spic ili krilo, tako ga upuceni forumasi okarakterisase. 12 golova i 10 asis. govore da zna, e sad je u FKS. Ocito je konkurencija Dalu kojeg mozete iz znanih i neznanih razloga mrziti, ali momak zna. Dal je zabio Borcu i asis. Mulahuseinovicu i obje utakmice dobismo.
- Mulahuseinovic, samo kao rezerva Hamzi ili kad trebaju 2 spica. Babuka mora imati 15-20 min.
- Marin i Drobarov sažvakana prica.
Pred Dudicem je veliki izazov, zelimo mu da uspije. Malo ga ponijelo i zato prvo sebe treba preispitati i vidjeti gdje je on grijesio i ko je podbacio ove dvije u poslijeratnoj istoriji najsramnije. Ima valjda mogucnosti izmjeriti br.tacnih i netacnih dodavanja(snimak), br. pretrcanih sprinteva(o tome se bajke pricale), br. pretrcanih km, itd .... Mozda najvaznije to saopstiti u dijalogu svakom igracu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Prva dva tima svake godine uzimaju titulu. Ova tri kluba i ne sjecaju se zadnje titulePitar6785 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 14:06Ja da sam trener, nikad nebi postroio ekipu pred navijacima…NIKAD

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
kakvi mahalci kakve price,ovo su limitirani igraci,koji mogu jednu eventualno dvije utakmice u mjesecu odigrati na nivou nase seoske lige,sve preko je zamor njihovih manekenskih listova i mozdanih ne bas razvijenih vijuga
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Neko je jutros napisao da je poljuljano samopouzdanja ekipe ako je tako onda treba otići na trening dati im podršku.
P.S. ne stavljajte Kapića u prvih 11 živi bili.
P.S. ne stavljajte Kapića u prvih 11 živi bili.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Djokanovic nije za stopera. Pa Komazec ce mu djecu praviti.
Treba se dovesti stoper vec koliko sutra. To je pod hitno. A ne bi bilo lose ni, da bi doveli 2 novih stopera. Anicic je gotov, a i Drobarov je izgleda sklon povredama (u Bugarskoj nije nijednu tekmu propustio, al cim dodjes kod nas gotovo).
Treba se dovesti stoper vec koliko sutra. To je pod hitno. A ne bi bilo lose ni, da bi doveli 2 novih stopera. Anicic je gotov, a i Drobarov je izgleda sklon povredama (u Bugarskoj nije nijednu tekmu propustio, al cim dodjes kod nas gotovo).
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Nema potrebe za "yebo". Hoces reci Krle i Mirko bili domaci i nevini, uz domace Dupeta i Hebu. Mozda samo Dupovac i Hebibovic ? Nije ih Suljic sigurno sam mjenjao, mozda i nije bio kod Marinovica...i +13 bodova.napoleon72 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 14:07
Zbog ovog i imamo probleme. Yebo te domaci igrac i mahala. Nije Cirjak okrenuo svlacionicu protiv trenera nego domaci igrac. Nije prethodnih pet trenera minirao nijedan stranac nego sve domaci igraci i mahalci. Zayebi tu pricu, da mi je docekat Sarajevo bez ijednog mahalca u prvih 11, garantujem ti da bi samo nebo bilo granica. Ne Sarajlije, samo mahalca. Svaki takav igrac ima jakog bracu, havera, kuma, pasu koji stoji iza njega i vrsi pritisak na SS. Dosta je toga vise ba, hocemo profesionalce i da igra 11 najboljih a ne da igraju poznanici i haveri od raznih carsijskih kicmi.
Da i ja sam protiv lose mahale, ako je to Suljic sankcije. Sto spominjes Cirjaka. Je li odigrao dvije zadnje kao prve tri. I meni je pun kufer velicanja igraca stranaca i bh stranaca. Svrsavali ste na Stepanova,Ikandea, evo Anicica, Mulahuseinovica. Velicali se Milanovici, Jukici, Oremusi, Bagarici, Boduli, Cmiljanici, onaj dobar covjek stoper iz CG(??)....
Nije svaki domaci TOP, ali rijetki su sa strane TOP. na prste ruke mos pobrojat:Benko,Rahman,Ahmo,Milicevic(6mj.),Crepulja(6mj.), sad se kuka za domacim Mujakicem, a dan prije potpisa bio izlapljeli igrac. Nema domaci i strani, samo dobri i losi.
MA NI 10% USPJESNIH. USPJESNI SAMO KAD JE BANKOMAT ISPRAZNITI. U CRNO SU NAS ZAVILA "POJACANJA".
DOMACI SU DONOSILI, DONOSE I DONOSIT CE € i $ DA BI MOGLI DOVODITI "POJACANJA"
Ako se ne mogu izboriti sa pritiskom igranja u Sarajevu onda ne zasluzuju da budu tu. Rezultati puno vise pogode navijace i njihove osjecaje nego fudbalere. Neka stisnu muda i neka izadju u petak na teren i pobijede, navijaci ce uvijek biti tu da ih podrze.
1946
Zvezda prvak odkako je vucic presjednik partizan bio vjeciti prvak dok je presjednik drzave bio navijac partizana..FCUM je napisao/la: ↑15 avg 2022, 14:10Prva dva tima svake godine uzimaju titulu. Ova tri kluba i ne sjecaju se zadnje titulePitar6785 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 14:06Ja da sam trener, nikad nebi postroio ekipu pred navijacima…NIKAD
NAVIJACI ZVJEZDE I PARTIZANA DA BUDU NEKOM PRIMJER SRAMOTA![]()
Zvjezda ima duga preko 100 m€, a ekipa vrijedi 36 m€
Dozivili smo potrosnju energetsku, Nihad otisao, prije toga imali 7 dana za oporavak, pred tc imali 3 ista stvar sa igmanom..
Pogledajte utakmice borca zrinjskog tc vekeza zelje sb, vidjecete da sve ekipe jednu utakmicu hodaju izgube da bi drugu dominirale, mi smo u prve 3 utakmice imali vise aktivne igre nego zrinjski borac zajedno, odgoda utamice sa tc nije nama odgovarala jer ne samo da smo 4 dana manje imali za pripremu protiv njih vec 3-4 dana manje i za igman, kao i to da je tc imala 3 utakmice da nas analizira da ima 14 dana odmora pred utakmicu (protiv slobode bio trening), i sto je najgore sto nas je njihova odgoda kostala domaceg terena..
Penale koje smo napravili su individualne greske bezpotrebno uz energiju to je sto Fedja treba da popravi..
FEDJA NEDAJ SE PRAVE HZ SU UZTEBE I IGRACE
MIRVICU HVALA TI
- napoleon72
- Kontakt:
Mirko je itekako bio neduzan, to sto tebi nije stao na pjesackom il sta vec, pa si mu se na kosti naklatio od prvog dana, to je druga stvar. Covjek je olicenje profesionalca, sutio i igrao, kad je otpisan nije ni sekunde zatezao. Da je nama 11 Oremusa u ekipi...Samozdravlje je napisao/la: ↑15 avg 2022, 14:33Nema potrebe za "yebo". Hoces reci Krle i Mirko bili domaci i nevini, uz domace Dupeta i Hebu. Mozda samo Dupovac i Hebibovic ? Nije ih Suljic sigurno sam mjenjao, mozda i nije bio kod Marinovica...i +13 bodova.napoleon72 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 14:07
Zbog ovog i imamo probleme. Yebo te domaci igrac i mahala. Nije Cirjak okrenuo svlacionicu protiv trenera nego domaci igrac. Nije prethodnih pet trenera minirao nijedan stranac nego sve domaci igraci i mahalci. Zayebi tu pricu, da mi je docekat Sarajevo bez ijednog mahalca u prvih 11, garantujem ti da bi samo nebo bilo granica. Ne Sarajlije, samo mahalca. Svaki takav igrac ima jakog bracu, havera, kuma, pasu koji stoji iza njega i vrsi pritisak na SS. Dosta je toga vise ba, hocemo profesionalce i da igra 11 najboljih a ne da igraju poznanici i haveri od raznih carsijskih kicmi.
Da i ja sam protiv lose mahale, ako je to Suljic sankcije. Sto spominjes Cirjaka. Je li odigrao dvije zadnje kao prve tri. I meni je pun kufer velicanja igraca stranaca i bh stranaca. Svrsavali ste na Stepanova,Ikandea, evo Anicica, Mulahuseinovica. Velicali se Milanovici, Jukici, Oremusi, Bagarici, Boduli, Cmiljanici, onaj dobar covjek stoper iz CG(??)....
Nije svaki domaci TOP, ali rijetki su sa strane TOP. na prste ruke mos pobrojat:Benko,Rahman,Ahmo,Milicevic(6mj.),Crepulja(6mj.), sad se kuka za domacim Mujakicem, a dan prije potpisa bio izlapljeli igrac. Nema domaci i strani, samo dobri i losi.
MA NI 10% USPJESNIH. USPJESNI SAMO KAD JE BANKOMAT ISPRAZNITI. U CRNO SU NAS ZAVILA "POJACANJA".
DOMACI SU DONOSILI, DONOSE I DONOSIT CE € i $ DA BI MOGLI DOVODITI "POJACANJA"
Velkoski jest druga stvar al i on je kupovao raju na patetiku, voli grad, voli klub, bla bla.
Marinovica nije otjerao nijedan igrac posebno nego nezadovoljstvo ekipe zbog kasnjenja plata. Nisu imali nista protiv covjeka licno, al se na njemu sve slomilo. Prvi uvijek leti trener.
Cirjaka sam spomenuo kao predstavnika bilo kojeg igraca "sa strane", profesionalca koji dodje da radi svoj posao. Eto spominjes Crepulju medju dobrim igracima, a sjecam se dobro da si ga zvao Krepulja jer je bio povrijedjen kad je dosao. Sad si se naklatio na Anicica, covjek se spremio i potpuno oporavio i spletom nesretnih okolnosti povrijedio drugu nogu, ne onu s kojom je imao problema. To se moglo desit i bilo kojem tvom domacem ljubimcu. Kao da sad pocnemo prozivat Pidru jer je syebao ligamente onda, uaaa invalid, godinu dana sjedio i uzimao pare. Je l' to lijepo?
Bagaric, Cmiljanic i Milanovic se NIKAD nisu velicali. Bodul jest ispocetka, cim je pokazao da je spreman za 30 minuta fudbala svi su prestali sa hvalospjevima. Sofranac imao privatnih problema, jbg, tako nam grah pao. Da je dobar igrac, jest, al nismo imali fajde od njega.
Slazem se i ja da nema domacih i stranih, samo dobri i losi, ja bih jos dodao, samo dobri i losi PROFESIONALCI. Ja prvi ovdje pozivam da igraci iz Akademije uvijek dobiju prednost bilo kojeg starog igraca, jer od djeteta mozes napravit profesionalca, starog psa ne mozes naucit novim trikovima, ma kakav on bio. Al na osnovu kojih kredita Suljic i Dal igraju svaku utakmicu? U ogromnom su padu forme, Suljic je pored toga djubre koje truje svlacionicu i narusava atmosferu, svadja se s publikom. Ne d'o Bog da je to uradio Musa, Cirjak ili Nardin, yebala bi mu tribina sve mrtvo. Ovako, nas Sulja je to, pa mu necemo zamjerit.
I izvini za to "yebo", u afektu je. U pravu si, nema potrebe za tim u raspravi.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Mene vise brine ovo za stopere, jucer nam patuljak glavom zabi iz kornera, na hajr.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: EastMadness, Vanja8 i 17 gostiju.