Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma nek ljudi odgadjaju, sta je problem i vas klub da igra play off trazio bi odgodu ma hajte molim vas, kukamo kako niko ne moze uci u grupnu fazu itd, treba ljudima pozelit srecu protiv Slovana i to je to, iskreno bilo bi mi drago da neko od nasih klubova uspije red bi bio...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Iz sigurnosnih razloga je bolje da se odgodi ili da se barem zamijeni domaćinstvo pošto je u Gabeli nemoguće organizovati ovakav tip utakmice.
2 su razloga zbog kojih se ovaj derbi ne treba igrati u Gabeli.
1. Jedna tribina a interes navijača je ogroman.
2. Službeno zabranjen dolazak gostiju na neutralni teren,a oni bi sigurno pokušali doći pa bi bilo ciganluka.
2 su razloga zbog kojih se ovaj derbi ne treba igrati u Gabeli.
1. Jedna tribina a interes navijača je ogroman.
2. Službeno zabranjen dolazak gostiju na neutralni teren,a oni bi sigurno pokušali doći pa bi bilo ciganluka.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Ti ces mi klinac rec da ja nemam kapacitet, imam ja veci kapacitet nego sto ti mozes i zamisliti klocko.Cesc44 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 14:48Nisu oni nama izasli u susret, nego sebi. Jer mi bi zamjenili domacinstvo, a u Gabeli se ne bi mogla igrat sve da nema Europe, zna se zbog kojih razloga, al po tebi se vidi da to ne mozes skontat, nemas taj kapacitet.Ganola1921 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 14:17Ljudi im otmu stadion, sruse most, prije par godina ih htjeli pobiti na terenu, kad su navijaci uletili na teren, a igraci zrinjskog im podapinjali. I onda im izlaze u susret, pa ne bih, makar zijanio 5-0. I onda kazu zao mi Veleza, pa jebga, kako da te neko postuje kad samog sebe srozavas.
U pravu si. Ništa protiv pomenutog kluba ali se pravi zbrka odmah na startu prvenstva. Hajd dobro kad se išlo u Kazahstan, fakat dug put i ljudski je ljudima izaći u susret ali ova gostovanja od sat-dva leta avionom je smiješno.brig je napisao/la: ↑15 avg 2022, 14:00Kakvo licemjerstvo Jakirevića
Prošle sezone jedini kukao i srao radi odgoda a ove sezone već četiri utakmice u šest kola odgađa Zrinjski
Da se razumijemo nebitno jel Zrinjski ili netko treći ali ovime, a plus one zamjene domaćinstva, ova liga je u startu neregularna.
Jer odgodama ne prave problem i zgusnut raspored samo sebi vec i klubovima s kojima odgađaju utakmice
Ali nije samo to problem. Niko ne zna kada će se završiti rekonstrukcija travnjaka na pojedinim stadionima, pored ostalih problema tu je i nemogućnost odlaska gostujućih navijača i generalno manje raje na tribinama i svašta nešto. A sve treba biti završeno što se tekmi tiče do 19.11.
Svaka im cast ako su oni pristali na odgodu, nadam se da se pocinju graditi susjedski odnosi. Odma im poslat 20 komada macronovih trening majica zauzvrat!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Avanti1926
- Kontakt:
Tri mogu sami na svoju ruku, a dalje mora se tražiti saglasnost protivničkog kluba. Izašao im Velež u susret, pristao na odgodu petog kola.
Odigrati ovu utakmicu u Gabeli bez ogromnih incidenata je nemoguća misija, mrtva glava bi u zraku visila.
-
- Kontakt:
S tim se slazem, nek neko i udje u te grupe. ALI preko nekih stvari se jednostavno nikad ne moze preci, naravno mislim na Velez. Sta im ljudi uradise gledano kroz istoriju i to je vise od sportskog rivaliteta. Ja to gledam prvenstveno kroz navijacki svijet. Ja bih sebi muda pojo da petari udju u neke grupe nekog evropskog takmicenja. E sad zamisli tek njihov rivalitet sa Zrinjskim. Pa et ne znam... Nek ih poguraju sa jos par igraca i masazu im opale nakon tekme.fukara87 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 14:50Ma nek ljudi odgadjaju, sta je problem i vas klub da igra play off trazio bi odgodu ma hajte molim vas, kukamo kako niko ne moze uci u grupnu fazu itd, treba ljudima pozelit srecu protiv Slovana i to je to, iskreno bilo bi mi drago da neko od nasih klubova uspije red bi bio...
Najjača liga na svijetu!!
Hercegovci se guraju na dnu tabele...
Izmedju 5 i 12 mjesta samo 1 bod razlike

Hercegovci se guraju na dnu tabele...
Izmedju 5 i 12 mjesta samo 1 bod razlike

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- Beduin
- Kontakt:
To i mene nervira, sto i ostali klubovi moraju trputi zgusnut raspored.brig je napisao/la: ↑15 avg 2022, 14:00Kakvo licemjerstvo Jakirevića
Prošle sezone jedini kukao i srao radi odgoda a ove sezone već četiri utakmice u šest kola odgađa Zrinjski
Da se razumijemo nebitno jel Zrinjski ili netko treći ali ovime, a plus one zamjene domaćinstva, ova liga je u startu neregularna.
Jer odgodama ne prave problem i zgusnut raspored samo sebi vec i klubovima s kojima odgađaju utakmice
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Koji dio kolaca dobijaju svi klubovi?Modric32 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 14:28Ulaskom nekim slucajem u grupe svi klubovi dobijaju dio kolaca tako da...brig je napisao/la: ↑15 avg 2022, 14:00Kakvo licemjerstvo Jakirevića
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Treba ukinuti sve odgode uz izuzetak utakmica u play-offu. Ovo je smiješno...
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Jel se saznalo koga Rijad trazi na tribini?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bosanci > Hercegovci

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa ako su iz Veleza pristali nema tu vise price.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Niste nimalo realni.
Ova godina je karakteristična zbog radova na terenima, pa su neki klubovi stalno na točkovima.
Još kad tome dodaš Evropu i nova putovanja, odgode su sasvim logične. Naravno, i legitimne
Ovo za Zrinjski je posebna priča.
Iako ih mrzimo, treba poštovati sportsko nadmetanje. Imaju važnu utakmicu i ne vidim razlog da im se ne izađe u susret, njima, bilo kome.
Na drugoj strani, i nama odgoda prija zbog poznatih razloga iako bi nam lakše bilo sa umornim konama.
Ova godina je karakteristična zbog radova na terenima, pa su neki klubovi stalno na točkovima.
Još kad tome dodaš Evropu i nova putovanja, odgode su sasvim logične. Naravno, i legitimne

Ovo za Zrinjski je posebna priča.
Iako ih mrzimo, treba poštovati sportsko nadmetanje. Imaju važnu utakmicu i ne vidim razlog da im se ne izađe u susret, njima, bilo kome.
Na drugoj strani, i nama odgoda prija zbog poznatih razloga iako bi nam lakše bilo sa umornim konama.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Jedino se u ex-yu utakmice odgađaju zbog evro nastupa.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Bersaga
- Kontakt:
Čestitke FK Igman Konjic na historijskom rezultatu, na prvoj pobjedi i prvim bodovima u PLBiH. Također su ušli u historiju kao ekipa koja je dobila najveći broj žutih kartona na jednoj utakmici u PLBiH. Posebno mi je drago što veliki dio ovog kluba čine bivši Željovci i što će biti dio lijepe priče: Zeba, Đurbuzović, Ćeman, Velić, Ćubara, Duraković, Ramić, Biber, Kašić, Bojo i Hrelja koji je postigao prvi gol za Igman u PLBiH. Grad Konjic zaslužuje stabilnog premijerligaša i sretno Vam u nastavku prvenstva.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije bio oPsajd!!Meraak1921 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 10:45GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2022, 02:52Jaoo golemo, oPsajd stavio MIRVIĆA NA AVATAR. I u san ti ulazi, GOLEM SI DIVE![]()
A sto ne stavis Dicklizica na avatar ? Zar nije vec pokrio dugove, oPsajde![]()
evo ga javio se yado sa Kobilje, opsajd nije bio al je bilo 11 zutih kartona, po koji crveni, al ni to vam nije pomoglo,kaze Dudic najmanje je do mene![]()
![]()
![]()
Gdje diklizic, najbogatiji čovjek na Balkanu ovo ono

A dobro znam da ti je vrhunac kraja sezone vidjeti da Sarajevo npr titule nije osvojilo, nikad se ne zapitas zasto ste ispod nas vec godinama.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, AVNOJ, Bejker, Beli98, BeYaZ, bhfanatic14, bvsic, Direktorcic, Fudbalmozak2, Fudo, gh0stHZ, Gomis99, Hajdeee, HariTz, Hrammm1921, HyperOS, jurisicduska, Majestic-12 [Bot], maroon46, mnon46, MokraKifla, mosarajvosa83, NebeskaSila96, Pitaristok, relativizam, rishovski, Rodman, samoFKS, Sheyi, Vanja8, WeekendOffender, Zeko87 i 165 gostiju.