Smiješno je otpisivati nekoga tko je imao 92 boda prošle sezone zbog nepune dvije utakmice. Kada ti mora igrati peti stoper, jasno je da nisi na svome maksimumu.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: English Premier League
Vidi United dovodi rezervu Atletica za 50 miliona 
Atletico pojeo ****, doveli za 30 miliona igraca koji u Bundesligi nije mogao zabit 10 golova, koji je gle cuda bio promasaj, i pretvorit ce ga u 50 miliona nakon jedne godine

Atletico pojeo ****, doveli za 30 miliona igraca koji u Bundesligi nije mogao zabit 10 golova, koji je gle cuda bio promasaj, i pretvorit ce ga u 50 miliona nakon jedne godine

Zadnja Kloppova sezona u Dortmundu vibe
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Morao bih se sloziti sa uvazenim kolegom. Na pocetku sam mislio da je blef, ali ovaj njegov pokusaj od rebuild-a pada u vodu.
Mancester i Liverpool se vracaju tamo gdje i pripadaju a to je van Engleske elite.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
United, Liverpool i Chelsea su engleski fudbal.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 avg 2022, 22:08Morao bih se sloziti sa uvazenim kolegom. Na pocetku sam mislio da je blef, ali ovaj njegov pokusaj od rebuild-a pada u vodu.Apolon je napisao/la: ↑ Žutozubi pogubio konce, to je ocito. Nemojmo se iznenaditi ako uskoro bude bivsi![]()
Mancester i Liverpool se vracaju tamo gdje i pripadaju a to je van Engleske elite.
Tim koji nema titulu prvaka Evrope nema mnogo argumenata da se fali "velicinom".
Darwin

Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 15 avg 2022, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
-
- Kontakt:
Jao debila lika 

Ja kad sam govorio da Diaz ne može biti ni 50% Manea simpatizeri Liverpoola su mi se smijali. Diaz je dobar igrač za širine, kad se igraci tipa Manea umore da udje odigra 20-30 minuta, kup utakmice, pokoju ligašku da starta i to je to. A da bude udarni igrac ekipe koja napada titulu u EPL nikad.
@alansmit Haj skontaj se jel pricas o engleskom fudbalu ili evropskom xaxa
Crveni za Nardina, mogao bi Liverpul sad do gola..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja glupana jbt, ode fantazi u ****
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Kako ga hladno navuče jel moguće
Kakav mentalitet 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
naivnost: level beba
Strada mi fantasy yebo ga otac,dabogda dobio 5 meceva suspenzije
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Raspad sistema 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.