A ni United stvarno nema sreće, ovako Darwin neće igrati pa se Liverpoolu šanse za pobjedu eksponencijalno povećavaju.AlanSmith14 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 22:574 boda izgubise ondje gdje ih City izgubiti nece
Sreca im je ide United sljedeca pa se vracaju na pobjednicki put
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Violent conduct.ArtemisFowl je napisao/la: ↑15 avg 2022, 23:00Jel ima iko da misli da ovaj shit nije za crveni il sam ja totalno van sadašnjosti?
Ili ti ga, nijet je bitan. Čist crveni.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Crveni je , da ga je za kosu vukao bilo bi okArtemisFowl je napisao/la: ↑15 avg 2022, 23:00Jel ima iko da misli da ovaj shit nije za crveni il sam ja totalno van sadašnjosti?
Nije za crveni. Jos malo pa ce se dijeliti kartoni ako igrac ruzno pogleda protivnika. LameArtemisFowl je napisao/la: ↑15 avg 2022, 23:00Jel ima iko da misli da ovaj shit nije za crveni il sam ja totalno van sadašnjosti?
Ma nemaju ljudi poštenog igrača u sredini sem Fabinha i uvijek su jednu povredu daleko od kolapsa. Ti ako pogledaš ovaj vezni red i uporediš to sa Cityem hahaha trabant vs artheon.
41:34
Lagano se Liverpool vraca tamo gdje mu je i mjesto,vrijeme je i bilo više
Naivan je Darwin, ili mu nisu objasnili kako se to radi.soxx je napisao/la: ↑15 avg 2022, 23:01Crveni je , da ga je za kosu vukao bilo bi okArtemisFowl je napisao/la: ↑15 avg 2022, 23:00Jel ima iko da misli da ovaj shit nije za crveni il sam ja totalno van sadašnjosti?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
E tek sad smo ljuti, tek sad ste svi nayebali, ide niz od 20 pobjeda!
CPOJ
Klopp genije, zna da Liverpool ima svoja četiri glupa remija u sezoni, pa odlučio da ih ispuca na početku 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Amin
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Vrijeme je da Arsenal ponovo bude drugi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Palace je ekipa sastavljena od pulumatera više od pola sata imaju igrača više i ne znaju uvezati tri pasa.Zaha je teška klocina ne zna lik loptu uštopati odbija se od njega kao od zid,zabije gol kad mu gurneš loptu u prazan prostor da se ima vremena namjestiti.Ovo bi Ausburg hladno okrenuo.
Liverpool igra bez igre samo duge lopte i čekanje da uđu u prostor Salah ili Diaz a Darwin svojom gluposti ostavio ekipu na cjedilu.
Liverpool igra bez igre samo duge lopte i čekanje da uđu u prostor Salah ili Diaz a Darwin svojom gluposti ostavio ekipu na cjedilu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Mislim da mu je nijet bio unijet se u facu, ako ćemo već oko togaArvid je napisao/la: ↑15 avg 2022, 23:01Violent conduct.ArtemisFowl je napisao/la: ↑15 avg 2022, 23:00Jel ima iko da misli da ovaj shit nije za crveni il sam ja totalno van sadašnjosti?
Ili ti ga, nijet je bitan. Čist crveni.
Nadam se da ste bar posolili sebi ta gofna sto ste pojeli za Diaza. 
Darwin neiskusno.
Darwin neiskusno.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Dyche?
Liverpool će eksplodirati ili implodirati protiv Uniteda.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- feniksptica
- Kontakt:
Namjerno kiksali da ne izazivaju sudbinu pred Manchu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Naivno ga odradio, ybga ne mozes na terenu nabijati ljude glavom za to... ispao glup Nunez i tjt.ArtemisFowl je napisao/la: ↑15 avg 2022, 23:00Jel ima iko da misli da ovaj shit nije za crveni il sam ja totalno van sadašnjosti?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.