Premijer liga BiH - aktuelno

joker90
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la joker90 » 15 avg 2022, 21:51

Dovoljan je napisao/la:
15 avg 2022, 21:37
The_Target je napisao/la:
15 avg 2022, 21:31
joker90 je napisao/la:
15 avg 2022, 20:43
Nije lako bilo ovih dana, ali opet skontam da nismo velez hvala Bogu, pa mi bude nekako lakse.
Sto si ti ljudino isfrustriran sa Velezom,covjece to se u knjigama zove opsesivno-kompulsivni poremecaj,relaksiraj se malo, dodjes u Mostar malo preko Starog mosta mislim ne moras biti kao Ante, popijes pice, odes na zip line malo peksimeta i meze...mislim ono uvjeris se da gradom ne hodaju zombiji,pitaj drugove sa svoje tribine
Sta su peksimeti?
Peksini su navijaci Veleza, a peksimeti valjda hljeb.
Bahati, bahati Željkan!
1946

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 15 avg 2022, 21:55

joker90 je napisao/la:
15 avg 2022, 21:51
Dovoljan je napisao/la:
15 avg 2022, 21:37
The_Target je napisao/la:
15 avg 2022, 21:31

Sto si ti ljudino isfrustriran sa Velezom,covjece to se u knjigama zove opsesivno-kompulsivni poremecaj,relaksiraj se malo, dodjes u Mostar malo preko Starog mosta mislim ne moras biti kao Ante, popijes pice, odes na zip line malo peksimeta i meze...mislim ono uvjeris se da gradom ne hodaju zombiji,pitaj drugove sa svoje tribine
Sta su peksimeti?
Peksini su navijaci Veleza, a peksimeti valjda hljeb.
Trebalo bi da su uštipci.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 15 avg 2022, 21:57

Salu na stranu

Zelim utatama da dozive sramotu kakvu smo mi dozivjeli protiv atalante i da im ovo pretkolo najlosijeg evropskog takmicenja bude najveci uspjeh u narednih 100 godina. Amin
NEMA NAZAD

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 15 avg 2022, 22:00

holyman je napisao/la:
15 avg 2022, 21:57
Salu na stranu

Zelim utatama da dozive sramotu kakvu smo mi dozivjeli protiv atalante i da im ovo pretkolo najlosijeg evropskog takmicenja bude najveci uspjeh u narednih 100 godina. Amin
Pijacarska ulizica ali posteno :kafa:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 15 avg 2022, 22:44

Rekonstrukcija terena na stadionu Fudbalskog kluba Velež u Mostaru, koja je trebali biti okončana do 5. augusta, nakon probijenih rokova se izvodi punom parom i prema novoj dinamici radovi bi trebali biti okončani do 3. septembra, potvrđeno je za portal Klix.ba.

Predstavnik grčke firme Hellasod koja izvodi radove Aleksandar Zrnić za naš portal kaže kako je do kašnjenja s izvođenjem radova došlo prvenstveno zbog promjene projektne dokumentacije i činjenice da se odjednom ušlo u radove na četiri bh. stadiona.
Pored stadiona Rođeni u Mostaru, radove izvode na stadionima u Banjoj Luci, Tuzli i Sarajevu na Koševu prema ugovoru s Nogometnim savezom BiH, a u najvećem gradu na Neretvi je problem na gradilištu stvarao rekordni rast temperatura zraka koje su prelazile 40 stepeni.

"Međutim, sada su radovi u toku i odvijaju se prema planiranoj dinamici, tako da planiramo sve završiti i travu postaviti do 3. septembra", kazao je Zrnić za Klix.ba.

Objasnio je kako je do sada iskopana određena dubina i da su postavljeni drenažni sistemi, nasute frakcije od osam do 16, te frakcija od četiri do osam i da je postavljen sistem za prskalice.

"Pripremni zemljani radovi za postavljanje trave će ići po redovnoj dinamici do 23. augusta, a u subotu se planira postavljati hranidbeni sloj u visini od dva do pet centimetara, na koji ide trava. Tako da bi sve trebalo biti završeno do 3. septembra. Nakon toga će trebati 10 do 15 dana da se trava 'uhvati' i pričvrsti za hranidbeni sloj da bi se moglo normalno igrati", pojasnio je Zrnić za Klix.ba.

Također je naglasio da ovu dinamiku radova mogu poremetiti vremenski uslovi, navodeći kako se za vrijeme ekstremno visokih temperatura koje su proteklih dana bilježene u Mostaru ne može travu postavljati i da je to ono što može zakomplikovati situaciju.

Međutim, prilikom današnje posjete terena, ekipa portala Klix.ba je ustanovila da je stanje sasvim drugačije jer smo zatekli radnike kako iskopavaju cijevi za drenažu koje su postavljene pogrešno te saznali da se tokom izvođenja radova neki postupci zbog nastalih pogrešaka ponavljaju i više puta.
Zbog toga su i sami radnici skeptični po pitanju rokova za skori završetak radova.

"Ako se na ovom stadionu zaigra utakmica tokom ove sezone bit će dobro", rekao nam je jedan od radnika na stadionu Rođeni u Mostaru.

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 15 avg 2022, 22:55

E čuj Mirvić kaže nismo ove tri pobjede dočekali euforično...
:rol: :rol: :rol: :rol:
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”

Velid Spaho

Željezničar za život cijeli!💙

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 15 avg 2022, 23:09

Kakvi euforicno ne mogu se sjetit u kojoj grupnoj fazi su se vidjeli samo
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 15 avg 2022, 23:19

slika

Olakšaj i sebi i svima nama yebo li te fildzan da te yebo

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 15 avg 2022, 23:45

Meraak1921 je napisao/la:
15 avg 2022, 23:19
slika

:beba: :beba:

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 15 avg 2022, 23:46

slika

Na današnji dan
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 15 avg 2022, 23:58

Ovi ozbiljno naumili da sjebu najvazniji projekat za sport u ovoj drzavi. Niko normalan, sta je ovo jbt.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 16 avg 2022, 00:14

slika

IDEMO ŽELJOVCI,SVI KO JEDAN :rol: :rol:

SDA 1921 :rol:

cjeli priboj zeleno bijeli :rol:
Samo Sloboda | COYG

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 avg 2022, 00:18

Meraak1921 je napisao/la:
15 avg 2022, 23:19
slika

Jao Ismire sta im radis. :bow:
Sta će tek biti kada diklizicev ekonom dodje u glavni grad pa krene polako u realizaciju projekta od 50 miliona eura :njanjanja:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 16 avg 2022, 00:43

Chapman1886 je napisao/la:
16 avg 2022, 00:14
slika

IDEMO ŽELJOVCI,SVI KO JEDAN :rol: :rol:

SDA 1921 :rol:

cjeli priboj zeleno bijeli :rol:
:puke: :puke: :puke:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 16 avg 2022, 01:03

opalaopala je napisao/la:
15 avg 2022, 20:51
Fedja ostani , unisti do kraja Amera i klub mu .
Bas je tužno biti navijač sarajeva , toliko para i obećanja a igman ih krči sa dva igrača manje.
A samo par dana ranije svi ti navijači su mlatili price kako bi s ovom ekipom pokorili Europu , šta bi tek onda igman mogao reci .
Da napomenem još je tužnije biti igrac ovo nazor kluba , kad se nakon dva poraza igrači postrojavanju i vrijedjaju im se porodice . A samo par dana ranije nakon borca bili su šampioni , totalni prolaps u glavi .
Evo opet ovog livadica pa se cudi kad ih neko vrijedja,pa place po forumu,hebe majke itd Nismo mi Velez da nas zadovoljavaju dva poraza,mi smo na virslama bili pa smo se borili i bili u vrhu a vi u drugoj ligi to je ta razlika malog i velikog kluba. Vi svakako i nemate navijace vec simpatizere u kopu 50 ljudi,kod nas gubimo 5-0 bolje navijanje nego kod vas na evropskoj tekmi,bas ste mali u svakom pogledu al bas svakom. Znam da ti je muka al svaki igrac i prije i sad je volio i voli vise da igra u Sarajevu nego u onom dijelu Mostara tj rupi sto je sasvim logicno

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 16 avg 2022, 01:07

mosarajvosa83 je napisao/la:
16 avg 2022, 01:03
Bas je tužno biti navijač sarajeva , toliko para i obećanja a igman ih krči sa dva igrača manje.
A samo par dana ranije svi ti navijači su mlatili price kako bi s ovom ekipom pokorili Europu , šta bi tek onda igman mogao reci .
Da napomenem još je tužnije biti igrac ovo nazor kluba , kad se nakon dva poraza igrači postrojavanju i vrijedjaju im se porodice . A samo par dana ranije nakon borca bili su šampioni , totalni prolaps u glavi .
Evo opet ovog livadica pa se cudi kad ih neko vrijedja,pa place po forumu,hebe majke itd Nismo mi Velez da nas zadovoljavaju dva poraza,mi smo na virslama bili pa smo se borili i bili u vrhu a vi u drugoj ligi to je ta razlika malog i velikog kluba. Vi svakako i nemate navijace vec simpatizere u kopu 50 ljudi,kod nas gubimo 5-0 bolje navijanje nego kod vas na evropskoj tekmi,bas ste mali u svakom pogledu al bas svakom. Znam da ti je muka al svaki igrac i prije i sad je volio i voli vise da igra u Sarajevu nego u onom dijelu Mostara tj rupi sto je sasvim logicno
Što ga naruži :o

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 16 avg 2022, 01:12

Ti isto programiran uvijek isto ponavljas
De nesto novo skontaj ako imas kapaciteta, ovo smo naucili napamet

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 16 avg 2022, 01:19

Mostarwolf1981 je napisao/la:
16 avg 2022, 01:12
Ti isto programiran uvijek isto ponavljas
De nesto novo skontaj ako imas kapaciteta, ovo smo naucili napamet
Vazno je da opala i kolege ti nesto novo kazete. Sa seljakom seljacki i jos gore kod nas vazda bilo i bice. Jel nam vi trebate uvoditi ovdje pravila? Jestel to moderatori il sta vec? Hvala nisu mi potrebne upute imas svoje nakaze koje ovdje haraju temom pa njih uputi. Ostavljam te sa opala i slicnim da ti nesto novo kazu i pametno prije svega

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 16 avg 2022, 07:55

Čuj plaće , kao prvo nisam nikom majku spominjao to rade klošari shizopitari . Nedavno dudicu majku i djecu pa neki dan heroj a jučer opet po starom . Imate prolaps u mozgu . Neki dan igrači su vam bili za grupne faze a jučer ste im majke i djecu psovali , kolko ste bolesni u pm . Vidiš moj glupane dzaba milioni,avioni i kamioni od vašeg svodnika Amera kad vas hebe opet ko stigne . Nakon Tuzle i Igmana ide Željo pa onda Amaw da vam pristavi do kraja , i da se gušite u svojoj nemoći . Haj objasni svodniku toliko uloženih miliona a karindza vas ko stigne , jer ste rupa bez dna . Uživaj i opusti se smogovcu , dodji malo u Mostar da vidiš ljepote . Stari grad , stari most , Neretva i naravno Velež . U Sarajevu možes jedino vidit Želju a vas od magle nigdje nema
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 16 avg 2022, 08:01, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 avg 2022, 07:57

Krenula ti pjena na usta od muke :rol:
ShIzO pItArI :lol:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, Bejker, Beli98, Tatamata1946, zaostrog i 25 gostiju.